viernes, 31 de octubre de 2014

Nota de Premsa de valldigna accesible, MANCANÇES ACCESIBILITAT NOU QUIOSQUET

 Valldigna Accessible denuncia mancances d’accessibilitat al recentment rehabilitat quiosquet de la placeta del Tio Julio en el carrer Calvari

Valldigna Accessible denuncia que l’accés al quiosquet de la placeta del Tio Julio del carrer Calvari, recentment rehabilitat per l’Ajuntament, no complix la normativa d’accessibilitat atés que presenta un escaló (veure foto) que impedix l’accés a persones  amb mobilitat reduïda. L’Ajuntament hauria d’haver fet una rampa reglamentària tal com exigix la normativa en matèria d’accessibilitat a fi de facilitar a tots els ciutadans els accessos en els llocs públics. 



43 comentarios:

  1. Este ajuntament no es preocupa per la gent amb problemes de movilitat. La proba la tenim en que tots els anys tapona durant setmanes el passaje del carrer Nou o, en que en l'única obra que ha fet, en tota la legislatura ha comes un error tan greu com el que denuncia esta associació.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mentira. Este ajuntament es el que mes s' ha preocupat per la mobilitat en este poble en diferencia. Pregunta a esta associacio peper difamador, pregunta. La proVa La tens en xarrades, coloquis, obres, reformes, ninguna les ha fet ni manolo ni eugenio, q no convocava mai els consells assessors. Parleu sense saber i aixina aneu!

      Eliminar
  2. Ara m'entere que un kiosco tancat per quatre parets i una porta amb pany i forellat és un lloc public. Ma casa es un lloc pubblic, i el despatx d'Enrique es un lloc public.
    I damunt quan esta anunciat una concessió privada per què una familia monte un negociat i puga viure, pero connforme ho diu VA pareix que tot el mon podra entrar quan vullga dins del kiosko i no crec que siga aixina. Venga ja, quina manera de columpiar-se alguns.
    Pobre arquitecte sempre preocupant-se per la movilitat i la accesibilitat i la mateixa plaça es un exemple i aixina el paguen. I per a més burla el posen 8 centímetros de diferencia perquè qui entre per ahi traspase la paret i no en la porta que ni ha menys.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pareix que tot el món podrà entrar dins del kiosc... diu el figura. Estaria bé que el guanyador de la concessió fora disminuit físic i aleshores li vindries tú a dir que no,que qualsevol no,pot entrar,per molt que fora l'amo. Tampoc té més importància, però si et fixes, la porta té tota la mateixa alçària, simplement la foto està feta en perspectiva, però dona igual, igual de barrera són 3 que 8 cm. quant vas en cadira de rodes.

      Eliminar
    2. S'està fent un cavall d'una puça quan simplement en dir-ho, s'arregla i en pau. Que només son dos palustraes.
      Només veig interés en desprestigiar tot lo que faça l'Ajuntament quan la mateixa entitat mai ha fet una nota agraïnt tot el que s'ha fet en estos anys per corregir mancances anteriors.
      I més carnassa pel PP després lo bé que els va tractar. Que s'ho facen vore

      Eliminar
    3. Pues sí, tota la raó, últim anònim, els que estan a l'aguait de qualsevol erradeta els vé bé la polèmica, però t'oblides de l'altra part, on també provoquen un allau de comentaris en defensa a vida o mort, quant com tú dius s'arregla amb dos palustraes i au. això havien de fer, pegar les dos palustraetes i ni contestar. però es veu que ací els va a tots la marxa. El primer el govern amb els quita i pon Jordi/Borràs i BIM/InfoBloc.

      Eliminar
    4. Pues "2 palustraes aci" i "2 palustraes allà" si s'hagués fet be des de primer hora, no fariem la feina de matalafer, primer fer per a despres desfer. No està la economia per a anar fent i desfent.

      Eliminar
  3. El kiosco estàen un espai public. El kiosco ha estat reformat per l'ajuntament. Algú s'ha botat la normativa d'accessibilitat a la torera. Qui ha estat?? tic... tac.... tic.... tac.... el futur adjudicatari de la concessió, no crec.
    Be estàque si no es fan be les coses, algú es. preocupe de denunciar-ho.

    ResponderEliminar
  4. Si aqueixa nota l'escrit Valldigna Accesible es molt criticable la seva actuacio. Entrara l'amo i prou o es que tenen que ficar un bar dins.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I a l'amo ja se l'exclou del concurs d'adjudicació si és el cas de que siga invàlid,no? Cada vegada estàs quedant millor amb el sector,valent.

      Eliminar
    2. Menuda xorrada d'argument per excloure a algú. Valldigna Accessible no ha actuat massa bé que diguem i més després de l'esforç que s'està fent des d'urbanisme municipal i sobre tot l'arquitecte municipal per solucionar herències passades.

      Eliminar
    3. Valldigna Accessible resulta que era del PP. La taula de Mobilitat està dominada pel PP. Enrique està a la Taula li fa la rosca al PP publicant esta notícia, són les properes deduccions dels palmers del govern, a la de 3,2,1...

      Eliminar
    4. 0.
      Xorrades a gogo. El kiosc es un espai tancat i amb porta i no es un lloc public i on pot accedir qui vullga. Nnomes podrà entrar el futur propietari de la concessió. I a partir d'ahi tot sobra.

      Eliminar
    5. 0.
      Però seguns tú,el futur propietari no pot ser minusvàlid,no? Doble discriminació. I a partir d'ahí tot sobra.

      Eliminar
  5. Menuda xorrada quan segur que no s'han preocupat de dir li-ho al ajuntament i que lapanyen l'escalo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eixa "xorrada" serà per a tu. No dubtem que ho arreglaran, i més be prompte, i aleshores tindrem un ampli reportatge a altres blogs palmeros del govern.

      Eliminar
    2. La xorrada i ganes d'enredrar la maexa es de Valldigna Accesible quan amb una simple peticio ho tindria solucionat si es que hi algo a solucionar. Això no es un espai public ni ho sera quan es concedisca per concurs.
      Valldigna Accessible s'ha columpiat confundint la plaça amb una espai tancat i que sera privat de la plaça i on ell no podran entrar, ni tampoc tu ni jo.

      Eliminar
    3. "la plaça amb una espai tancat i que sera privat de la plaça i on ell no podran entrar, ni tampoc tu ni jo"
      Ni tú,ni jo,ni cap adjudicatari del quiosquet invàlid. Estàs cobrin-te de glòria amb una cosa tan seriosa com la que defensa Valldigna accessible. Deurien obligar a llevar TOTES les barreres inclòs els espais privats,denotaria un mínim de solidaritat amb els marginats accessibles,ja han tingut prou mala sort.

      Eliminar
    4. No es llògic, ni legal, ni permissible, que a dia de hui es permeten cobstruir de nou espais inaccessibles.
      Molt be per alguns establiments privats de publica concurrència que han fet obres per eliminar barreres arquitectòniques dels seus accessos. A vore si poc a poc condix l'exemple

      Eliminar
  6. Vergonya tindria jo, com a tecnic, de ser responsable d'haver executat eixa reforma i deixar-la com l'han deixada. Apanyats anem.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Han deixat una plaça superguai del Paraguay, i això fot al PP que mai havia fet res nomes paelles i saraos per comprar vots. I això s'arregla amb dos palustraes. No te tanta importancia la cosa per fer notes de premsa i que vos donen carnassa. Molt poc trellat l'autor de la nota.

      Eliminar
  7. Sembla que no agraden les veritats, si no s'ha fet correctament l'obra, rectificar es de savis.

    ResponderEliminar
  8. No em crec res del que digueu. Jo vullc que em digau en base a que l'interior del kiosco es un espai public i perquè quan el concurs done a algun veí perquè desenvolupe una activitat tot el món podra entrar dins del kiosco Jo no ho veig clar.
    Valldigna accesible crec que ha confundit la plaça del tio Julio que si que es acceisble amb poder entrar l'interior del quiosquet i son dos coses molt diferents. I no crec ni haja cap llei que obligue a fer accesible un kiosco que quan es concedisca sera com privat i allí no entraran nomes que els amos que ja faran el que creguen si tenen problemes en entrar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I els amos no poden ser minusvàlids.Podràn fer el que vullguen menys ser minusvàlids.

      Eliminar
    2. No.
      ¿I poden comprar pisos i cases? Tampoc no ni ha adaptades.
      L'interior d'un kiosco no es un espai lliure. No te res que vore amb l'escalonet

      Eliminar
    3. Els pisos i cases no els ven l'Ajuntament ni el govern. Així i tot,crec que de les entrades als ascensors cal que les finques tinguen accés en plà o rampa per accedir. Voler defensar de lo públic el que el privat hauria de fer també, és voler clavar el fil per la cabota. Si tot açò dona igual no sé que fa l'Ajuntament muntant el paripé de la taula de mobilitat accessible.

      Eliminar
    4. doncs si... un paripé, fins que no es facen pressupostos participatius, tot i que siga una quantitat simbòlica, no te sentit aquesta taula.

      Eliminar
  9. No hi ha més ceg que qui no vol vore. Se't torna a explicar: Doncs està bastant clar, entre d'altres, atempta greument contra els drets de les persones amb alguna diversitat funcional, en construirse espais inaccessibles en terreny public, promoguts per un Ajuntament, et convidem a revisar la Convenció de les NN UU sobre els drets de les persones amb discapacitat (diversitat funcional)

    http://www.derechoshumanosya.org/convencion

    sobre tot, l'article 9

    http://www.derechoshumanosya.org/accesibilidad_convencion

    També pots revisar els principis d'accessibilitat universal i disseny per a tothom a la següent llei:

    https://www.boe.es/boe_catalan/dias/2003/12/16/pdfs/A04990-04998.pdf

    ResponderEliminar
  10. Hui ha ixit esta nota al Levante-EMV

    ResponderEliminar
  11. Per molt que digues, no considere un lloc public un quiosc tancat amb quatre parets i una porta i on no va a accedir ningú mes que la persona a la que si li concedisca. Estem d'acord que dona a una plaça publica, i per això s'ha mimat l'accesssibilitat de la plaça, pero que l'interior del quiosc siga un espai public on tot el mon tindrà accés... jo no ho veig.

    I que tens raó perque ho diu la llei, com a persones que havieu de tindre unes actuacions que donen llum, ho haveu perdut tot i no la teniu ni la tindreu mai per la forma d'actuar que al meu entendre ha estat molt rastrera, de mala bava i de molt poca consideració a un govern que està fent tot el que pot en temes d'accessibilitat, i ho fa ara i quan estaven en l'oposició en la passada legislatura.
    Jo crec que només calia dir-ho perque l'arquitecte o el polític haguera manat modificar una talleruca de 1 metre per 8 centimetres que es la porta.
    Però sembla ser que no se n'ha de perdonar cap errada per mínima que siga d'este govern i encara que això es subsanable en un tres i no res calia armar el follo que haveu armat en tota la premsa com si este govern sempre anara fotent l'accessibilitat i els drets de les persones amb dificultats motrius quan ha sigut tot lo contrari en la legislatura.
    Esteu en el vostre dret i no vos el lleva ningú de dir la vostra, però les formes lamentables, al nivell del PP en les notes de premsa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No considerés públic un quiosc públic.
      Denota que no ho tens molta clar.

      Només calia dir-ho al 'arquitecte i que ho arreglaren.
      Aci es nota que no et molesta el fet,sino que es sàpiga públicament. Partidiste.

      Les formes lamentables.
      Jo no he llegit cap escrit faltant les formes, a no ser que per males formes entens publicar-ho en blogs o premsa. Per este ultim motiu sobren el 90% de noticies a premsa comarcal i el 99% de La Cotorra. Uns publiquen com tiquismiquis i altres exacerben sobre els mateixos actes polítics.

      Aclarís-te, xicon.

      Eliminar
    2. Sembla que qui es vanagloria de la transparència del govern local, no li ve be que la resta vulga ser transparent. Visca la CASTA!! Patètica actuació d'aquells blogs que se'n vanaglorien de transparencia i son un mero altaveu de la CASTA que ens governa.

      Eliminar
    3. ¡¡Qué fácil resulta eso de ver la paja en el ojo ajeno y no la viga en el propio!!

      Eliminar
  12. http://www.levante-emv.com/safor/2014/11/02/valldigna-accessible-critica-caseta-tio/1182721.html

    ResponderEliminar
  13. Als de Compromís vos molesten molt les veritats i més encara si es publiquen en la premsa comarcal com esta, el camionet amb la sang, el cotxe del jefe de la policia o la falta de ninxols.
    Sigau com cal i reconegau les clavades de pata.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es veritat, claveu molt la pata.

      http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2014/11/el-govern-ha-construit-enguany-94.html

      Eliminar
  14. El govern actual tindria que haver tirat al carrer als arquitectes municipals com alguns volien al començar la legislatura i denunciar tots els constructors i els edificis fets despres de eixir la llei.
    I esta nota els de la associació no la haveren publicat. Ja estarien contents perquè tots els mals per ells tenen com autors els arquitectes del poble.

    ResponderEliminar
  15. El kiosco no es de lliure concurrencia com voleu. Es columpieu a basse de be.

    ResponderEliminar
  16. No si al final resultará que la denuncia pública, en este caso la de VA es una confabulación contra el que gobierna . Me suena, me suena .
    Pues lo poco que conozco a los Jorda muy de derechas muy de derechas no me parecen.

    ResponderEliminar
  17. Si coneguerem més be VA sabríem que les crítiques més dures sempre han sigut en temps del govern del PP i es pot veure a la seua web.
    Entre els seus principis es la de no lligar-se a cap partit polític.
    Es trauen a la llum fets que després d'intentar solventar a bones s'han fet malament amb diners públics.
    Si açò avuí dia no es pot dir ni traure als diaris hem fet un gran pas enrere.

    ResponderEliminar
  18. Es cert, revisant els objectius d'aquesta associació, a la seua web, podem vore: "Els principals objectius de l’associació són vetllar pel compliment de la normativa en matèria d’accessibilitat, facilitar informació i orientació a les persones que tenen algun tipus de discapacitat, bé siga temporal o permanent, contribuir a la mentalització de la societat sobre la plena integració de les persones amb mobilitat reduïda i col·laborar amb altres associacions amb finalitats anàlogues."

    ResponderEliminar