martes, 21 de octubre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

LAS PROVINCIAS


CARLES GIMENO TAVERNES.
El ayuntamiento afirma que el vehículo especial no estaba operativo y desde Sanitat admiten que esa no es la forma correcta de transportar muestras


La furgoneta del Ayuntamiento de Tavernes, con las analíticas, a las puertas del hospital de Gandia.
La furgoneta del Ayuntamiento de Tavernes, con las analíticas, a las puertas del hospital de Gandia. LP




Nosaltres sols diguem que si no pots donar un servici correcte no el dones, perquè 

això afecta a la salut dels vallers doncs a saber si eixa mala forma de transport no 

ha alterat els ressultats de les mostres transportades, el que pot repercutir en un 

mal diagnóstic amb conseqüències greus


Viviendas para los más necesitados en la Vall

El Ayuntamiento de Tavernes anunció ayer que cederá cuatro viviendas para las familias más necesitadas de la localidad. El gobierno comunicó ayer que el alcalde, Jordi Juan, firmó la resolución para que estos inmuebles, propiedad de la Generalitat, pasen a ser de usos sociales. Se destinarán 10.000 euros para realizar obras de mejora. Las casas están en las calles Simat y Benifairó.
Bona noticia, si l'administració de mes amunt no ho fa, la de més a prop, la local, deu de procurar donar els servicis socials als seus veïns.


LEVANTE-EMV

«La relación con Compromís se ha enfriado porque vienen elecciones y hay quien ya piensa en temas individuales» «La relación con Compromís se ha enfriado porque vienen elecciones y hay quien ya piensa en temas individuales»

TONI ÁLVAREZ CASANOVA TAVERNES

 | 
Candidato a la alcaldía de Tavernes por el PSPV-PSOE. Tras más de tres años al frente de Economía y Hacienda, la cartera más complicada en tiempos actuales, el concejal socialista afronta el reto de ocupar el sillón presidencial del pleno vallero. Como aval presenta la gestión en sus concejalías, la cual considera positiva.

Home, més que gelades Víctor estàn tallades per complet i les conseqüències les paguem els vallers, ja saps el que pensem al respecte . I tots, uns i altres, esteu pensant ja en temes individuals. 

41 comentarios:

  1. També vol llevar l'alcalde este servici i que tots (majors i jovens) anem a Gandia?
    Per què no vol donar un bon servei als veins?
    Per què ho porta en furgoneta i si no ens pareix be que anem a Gandia?
    Tants cotxes que te l'ajuntament i fa el transport en una furgoneta, al aire lliure entre pots i ferramentes?

    ResponderEliminar
  2. Les frases extretes del seu context general son manipulacions. Molt en la linia de Las Provincias amb una llarga historia de manipulacions sempre en favor de la dreta del PP.
    Quan este mati he llegit la frase en el diari també m'ha paregut malament, pero quan lliges com tu has posat el que diu el faceboox i després d'una argumentació, on s'expliquen els fets i ja es diu com a últim remei que tens perquè tu no en tens altre: "Mira fulanito, així es com ho podem fer, això es el que fem per suplir que Conselleria no fa res i si no estàs d'acord, sempre el queda el remei d'anar DIRECTAMENT a Gandia" no es igual ni paregut el que el diari ens vol fer creure. I no entre si està ben portat o no els analisis, sino en la frase i com vol desvirtuar-manipular la realitat.
    A banda que no em crec que això siga la norma habitual, estic convençut que seria un transport en cas aillat per alguna necessitat, avaria del cotxe o el que fora. De tota manera, els contenidors son hermetics, dins no entra res encara que siga en contacte amb l'ambient exterior. Segur que dins dels hospitals hi ha mes germens i virus que en l'exterior.

    No es que l'Ajuntament, com passava abans amb el PP i ara amb Compromís-PSOE, no vulga donar un bon servei ES QUE LI CORRESPON A LA CONSELLERIA POSAR-LO I PAGAR-LO. I això ho estem obviant, fins i tot el diari.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Senyor portaveu de La Cotorra, no vullga justificar lo que no te cap justificacio.

      La contestació de Jordi Juan, de COMPROMIS, es de jutjat de guardia. Demostra clarament el seu TARANNA

      Eliminar
  3. Aixo es lo que pensa lajuntament que ens mereixem els veins? Segur que tenen altra forma de transportar les mostres.

    ResponderEliminar
  4. Deixeu-se de si Las Provincias o Conselleria diu açò o allò.
    Amb la foto del vehicle ens sobra,més val una imatge que mil paraules.
    De segur que quan JJ va a Fitur o a Conselleria el porten amb eixe vehicle. Val més la seua comoditat que la nostra salut. Casta.

    ResponderEliminar
  5. I no, no senyor. Pareix ser que no es un fet puntual. Es una cagada i en pau, li pese a qui li pese

    ResponderEliminar
  6. Les mostres es porten tots els dies com cal. Com s'han dut hui. Això es un cap raro que volen fer gastar els de sempre per a posar llenya al foc

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I per qué no ho ha contat així el sr. JJ i sí se n'ha eixit per la tangent dient que o això o anar a Gandia els malalts?

      Eliminar
    2. El de la foto no es l'unic dia que han anat en eixe vehicleconduit per un ex operari del Cementiri, jo ho he vist.

      Eliminar
  7. En el tema de les vivendes la Cotorra publica un document intern de l'àmbit del regidor socialiste,
    i això que diuen no tindre fil directe amb el govern ni amb el Sr. JJ... No ho sap ni el regidor del departament ni es publica en la web oficial de l'Ajuntament i sí està allí. D'acord que ja estan en època electoral,però deurien cuidar una mica les formes,més que res per la imatge d'aquell blog i el Bloc.
    Benvinguda siga la rehabilitació de les vivendes de la Generalitat,però en tres anys i mig de legislatura a l'Ajuntament no s'havien preocupat de vore quines cases estaven buides ni com estàven. Ara,a corre-cuita, que venen eleccions.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo ho vist en La Veu i li ho he preguntat al responsable i em diu que es una nota de prensa que es va enviar el dilluns i té eixe document.

      Eliminar
    2. D'ambit del regidor socialiste? Deixam que em riga. Si no saps el que son competències delegades, pues enterat i parla. I si no saps les atribucions de l'alcalde, pues enterat i parla.
      I eixe document diu que el ple faculta a l'alcalde per a aceptar la cesió que per això aprofita el document i mira per on diu que s'informe a les activitats tecniques del ajuntament i a la Conselleria, no diu res de la regidoria de l'ambit del regidor socialiste. Pobret regidor socialiste que li furten els papers.

      Eliminar
    3. Sí,per això de que l'alcalde té totes les competències té tan contents als socis de govern. Molt normal anar a fer-se fotos a un acte on està el regidor delegat sense dir-li res. Fotos i signar papers,eixa és tota la feina que fa el sr. alcalde. Borràs diu al Levante que no sap si tornaria a recolzar el Bloc en un futur govern, es veu que ha acabat prou fart. Està clar que la confiança la paga Jordi a colp de productivitat, i això que en entrar anava fent por als funcionaris de que no hi havia diners per a ells, i que igual alguns anàven fora.

      Eliminar
  8. El que jo pense ni este ajuntament, ni l'altre. El que hauria dhaver fet l'alcalde es demanar disculpes al poble i no intentar justificar lo que no ho es. Tots podem equivocarnos pero hem de acceptar que lhem cagat i no anar desviant l' atencio i donantli la culpa als altres. Aixo es una qualitat rara en la classe politica, veritat? I aixo es el que fa falta. Acceptar i apendre dels nostres error senyors. Aixo es donar la cara. L' ajuntament clar que te mes vehicles per a fer eixe transport. O es que pensen que es xuplem el dit?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Precisament este alcalde que ha donat i dona la cara en tot i quan ha tingut que demanar disculpes ho ha fet!! Ningun alcalde de este poble mai ha demanat disculpes de res, ni per la seua nefasta gestio, per les irresponsabilitats de piscines ni parkings milllonaris, ni per carrils bici de 200.000 ni per a regalar diners a empreses de seguretat ni jardineries, ni tan sols per posar el ALTA TENSIO... Que poca vergonya!! Un alcalde honest que li toca a este poble i que dona la cara i respon a tot! Que te que demanar disculpes? Perq la conselleria de sanitat es una irresponsable?? NO haverse gastat diners en formules 1, museus, ciencies, terres mitiques i mes mamonaes i tindriem uns servicis com cal i els nostres fills no estudiarien en barracons! Entre atres coses

      Eliminar
    2. Primer,que si té que demanar disculpes,les demana.Després,que si ja ha respost donant la cara (respondre ni donar la cara no és demanar disculpes). Tot el demés amb molta raó,però fora de contexte,per ser un pitjor no fa a altre millor.

      Eliminar
  9. Si l'alcalde no vol continuar pagant amb els diners dels nostres impostos eixe servei que ho diga i tots a Gandia a fer les analítiques però que no porte les analítiques amb la furgoneta que pot tindre efectes perjudicials per la nostra salut.
    Jo crec que és servei un necesari i que estalvia molts diners i molesties a la gent del poble.
    La frase eixa de que si no vols que la sang vaja en furgoneta ves a Gandia demostra un tarana autoritari que no m'agrada gens

    ResponderEliminar
  10. El jefe de la Policía te un cotxe para ell asoles i no tenen uno per anar a Gandia?
    Kangoo
    Laguna
    Berlingo
    Almera
    Clio
    Varios cotxes de policía
    I algun altre que en deixe,que poca vergonya

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. encara hi ha mes: Peugeot o Fiat. Tots son cotxes de l'ajuntament que es podrien gastar

      Eliminar
  11. I tots eixos contenidors de la foto caben en eixos cotxes?
    Vixca la burrera!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
    2. Que si caben? Clar que caben, sols son dos contenedors que en el maleter de qualsevol vehícle que ha nomenat l' anonim d'abans caben perfectament.

      Eliminar
    3. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
    4. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
    5. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
    6. Els contenidors que porten les mostres, son el que s' aprecia a la part de l'esquerra del remolc, i si son dos. Les dimensions son més o menys com la típica nevera de camping, un poc més amples. El demés que es veu si el fixes son els ferraments.

      Eliminar
  12. Qué passa? Que de repent es responsabilitat de Conselleria i abans no?
    Pareix mentira que l'alcalde done este tipus de explicacions i es quede tan panxo.
    Fa molts anys que s'ha dut la sang a Gandia i nomes pel servei que ens dona a tots ja tindria que cuidar-se ... No hi ha vergonya, ni respete als ciutadans!
    Esta acabant-se la legislatura i coses noves no hem vist, "per els recortes". Pero lo que ja teniem de temps em pense que tambe deixarem de voreu.

    ResponderEliminar
  13. Lástima que el camión de la basura ahora va a Guadasuar y no hacia Almoines, porque podrían aprovechar para mandar las analíticas.

    ResponderEliminar
  14. Señor alcalde, no dé más excusas. Lo que ha sucedido es vergonzoso. Los análisis se pueden estropear, si llega a ser un día tan caluroso como el de hoy habría que repetirlos todos

    ResponderEliminar
  15. Mentira. Los análisis no se pueden estropear en recipientes herméticos y aislados en tan poco tiempo de viaje a Gandia.
    Si fuese así, los que va a entregar o hacerse extracciones a las 8 y las muestras pasan algunas horas antes de subir al vehiculo no servirían.
    Qué imaginación más volcánica!

    ResponderEliminar
  16. Bueno, bueno, ara ja li hem pegat a Jordi Juan per tots els costats. El PP ja esta content, el corresponsal de Les Provincies també i seria hora de coneixer que opina la responsable de Sanitat, la senyora Canet, segons la web regidora delegada d’Urbanisme, Agricultura, Promoció Turística, Cultura, Festes, Educació i Sanitat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si si, te molts carrecs, pero en fa algún bé?

      Per lo vist cap

      Eliminar
    2. Doncs que la tiren, a Karina també la van fer fora per malfeinera. Ah, que els regidors no són bons o roins per la feina que fan sino per les mocions de censura que tomben? Això també ho sabiem.

      Eliminar
  17. I la entrevista a Borràs no te desperdici. Es raro que ningun comentariste, ni la cotorra, ni el fiari hajen dit res de les males relacions en el bipartit.

    ResponderEliminar
  18. El propietari de Quadern de reflexions No es fà responsable de qualsevol comentari no efectuat per ell.

    Això ho ha canviat la llei Europea. Eres l'unic responsable segons la normativa europea.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Me estàs amenaçant ? Dona almenys la cara

      Eliminar
    2. Seras cinic i cobard. A fe que en la cotorra eu dit tot el que ha fet falta. Vosaltres podeu clavar se amb tots i ara no vos pareix be. Feu igual amb tot.
      Els de compromis aneu de lliberals i transparent i feu tot el contrari.
      Ara vens amb xorraes de lleis eurpees i en el teu blog repartixes a cabas i llego.
      No es que no sou autocritics es que sou uns intolerants.

      Eliminar
    3. El mort li diu al degollat.... Al final que s'ensenyen dels teus i ixen bons alumnes.

      Eliminar
  19. No per Déu, molt llunt del meu proposit. Ho he llegit baix de la pàgina i simplement vullc dir que això ha canviat amb una Llei Europa. Em sap mal que veges una amenaça on simplement volia donar una informació. La meua intenció era positiva.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Clar, Enric té la responsabilitat per que dona la cara (i el nom i cognoms), a altres blogs com que "no es sap" qui està darrere,de rositas...
      Si al final tindran raó, que les lleis només es fan per a que paguen els honrats. Enric,estem amb tú en que dones la possibilitat d'opinar el que es crega sempre que siga amb educació. Qui pense diferent pot fer el mateix i opinar rebatint amb la seua. És el que es coneix per diàleg, això que tant els costa a alguns polítics que passen tot el dia mirant-se a l'espill.

      Eliminar
  20. Es verdad que esos contenedores son especificos para el transporte de extracciones de un centro a otro y que estan preparados para ello, ahora bien con la cantidad de vehiculos que tiene este ayuntamiento DECENTES no habia otro que el que se utiliza para la limpieza publica, vaya imagen (TERCERMUNDISTA, LAMENTABLE,RIDICULA,ETC ETC) que esta dando Tavernes con el camioncito llevando los contenedores al centro de salud y señor Alcalde no tire balones fuera diciendo que el transporte lo tiene que hacer la Conselleria que lleva toda la legislatura dando la culpa a los demas, sobradamente han dado Uds. y sus Socios han demostrado bastante INCOMPETENCIA

    ResponderEliminar