martes, 28 de octubre de 2014

Editorial : S'HA DESUNFLAT JORDI ?

Hem estat parlant estos dies i de debò del que alguns diuen dos grans tropessades del govern de Jordi Juan, com han segut el tema de les analítiques i els del vehicul al servici del cap de la policía, i mentres els seus en el primer cas han eixit en defensa inclús delirant seua , en el segón han mostrat un curiós silenci sols trencat per alguns comentaristes d'este blog, però pensem que sense massa calor, ni la mitat de la mitat que el primer cas i ací ho haveu pogut comprovar.

També diuen estes llengües i altres que considerem més neutrals, que estos temes afegits a molts altres que com sabeu hem anat comentant estos temps, han afectat i prou a l'imatge de Jordi i l'han allunyat d'eixa inclús majoría absoluta que alguns li pronosticaven no fa massa.

I ja per a rematar, els mal-llenguats apunten a alguns socis com a font d' informació i pronostiquen que en estos 7 messos anem a coneixer més i més draps bruts, amb el qual  la cossa empitjorarà per a Jordi.

Nosaltres mai hem pensat que tinguera a má la majoría absoluta, però si que pujaría un parell de regidors, i inclús roçar la majoría absoluta amb huit en certs moments, però pensem que en estos moments va més a la baixa que rés, pel que més del primer i tirant a menys i miraculòssament lo segón.

Però bé segur que tindreu que dir, ahí ho deixem  ... 

17 comentarios:

  1. "Majoria absoluta Jordi" quin acudit.

    ResponderEliminar
  2. Enrique no tens ni sorra d'idea del que parles, tu sols tens que vore el seu programa i comparar en el que a fet, voràs com fins i tot molt dels seus pensaràn el seu vot.
    També hi han altres cosetes com el cap de policia, bous, festes, sous polítics, que la gent no acaba de creu-res els ressultat, be, ja vorem.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tens raó, ni sorra idea, jo sols passava per ací i no m'he enterat massa ... Les urnes ens ficaràn a cadascú en el seu lloc, elles diràn qui té o no té sorra idea, ja parlarem llavors.

      Eliminar
    2. Sin Podemos:
      10 4 2 1 ( Compromís- PP-PSOE-EU)
      Con Podemos
      9 4 2 2 (Compromis-PP-PSOE-Podemos)

      Eliminar
    3. Pienso que te dejas a los "d'enmig" que dice Enrique, y lo digo porque entre populares y socialistas hay un espacio muy grande de votantes moderados como yo que no les vamos a volver a votar en Tavernes por la catastrófica oposición de unos y el seguidismo de los otros que ya llegan tarde a diferenciarse, y que no vamos tampoco a votar ni a la izquierda más o menos radical, ni a Jordi por que tampoco ha hecho tanto.
      Y que por lo tanto si Enrique y los suyos presentan una lista medio decente y las personas que están con él (Vicen, Concha ) lo son, tendremos una buena opción de voto, y mínimo un concejal sacan, pués las listas en que se presentaron o apoyaron ambas, Gent y Alternativa, sobre llevar a gente poco votable (y por eso pienso no sacaron más a demás de ser muy nuevas y presentarse tarde cosa que ahora no pasa con Demòcrates-UnitsxTavernes pués siguiendo este blog ya sabemos de que van y como piensa Enrique) , de ir juntas hubieran obtenido un concejal y no de los últimos, sino que creo recordar que según un artículo de este blog hubiera sido el 14 quitando uno a los socialistas (¿ Era así Enrique? ), por lo que no es descabellado pensar que ir todos juntos lo obtengan, incluso porqué no dos.

      Eliminar
    4. Así hubiera sido, el concejal 14 por número de votos y con él 8 populares, 2 socialistas, 5 del Bloc, Karina y el cabeza independiente, que hubiera sido quién "hubiera cortado el bacalado" y no ésta en conseqüéncia : ¿Qué hubiera pasado entonces , quién hubiera gobernado? .

      Eliminar
    5. Lo dicho:
      Sin Podemos:
      10 4 2 1 ( Compromís- PP-PSOE-EU)
      Con Podemos
      9 4 2 2 (Compromis-PP-PSOE-Podemos)

      No contáis. Frase desafortunada: " ni a Jordi por que tampoco ha hecho tanto". Menos habéis hecho vosotros y Podemos. Los tiros no van por ahí. Y fin.
      Como dice Enrique, mi querida señora, "Les urnes VOS ficaràn a cadascú en el seu lloc"

      Eliminar
    6. "VOS ficaràn" : Efectívamente, a los que dan la cara, ya hablaremos a finales de Mayo, alguna sorpresas y algún lloro veremos. Ah, y me afeito todos los días (bueno, casi todos ) y no soy político y menos escondido : ¿ Y tú? .

      Eliminar
    7. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT29 de octubre de 2014, 10:37

      Per al.lusions : "Menos habéis hecho vosotros", entenc que el referixes a D-UxT.
      De moment el que podem , assistir a Taules de Participació Ciudatana inclús dirigint-les, assistir als plenos, opinar políticament, deixar-nos hores i hores al servici públic, participar en associacions socials a tot arreu, en associacions professionals , ... Temps al temps, el camí es fa anant i efectívament, les urnes jutjaràn.

      Eliminar
    8. Tampoco. Y no me afeito desde hace años. Estoy orgulloso de mi barba.

      Eliminar
  3. Siguen ladrando. Vamos bien. Jordi te tienen muchas ganas. Eso es bueno. En el fondo saben que puedes ganar. Más de uno se puso en guardia tras las europeas.
    Ladran, luego avanzamos.

    ResponderEliminar
  4. Si Manolo Vidal torna a repetir en el PP no li fa falta molt d'aire per guanyar les eleccions.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que pobresa d'esperit esperar a que el contrari es mora (políticament) per a poder ressaltar algo. Esperàvem algo més del doctor matemàtic i su Muchachada.

      Eliminar