lunes, 13 de octubre de 2014

Editorial : QUANT EL FEIXISME IX A PASSEJAR IMPÚNAMENT

I les autoritats no fan rés, i això que es passejaren per davant dels seus morros, com podeu vore en les fotos que acompanyem, en la processó cívica del 9 d'Octubre, més bé este any poc cívica, en ple centre del cap i casal. Ha segut tan gran l'escàndol que inclús ha segut arreplegat en la premsa, i no sòls l'autonómica, 

I cal preguntar-se si és que abans començar la processó ningú els va vore, difícil ho vegem perquè eren com podeu vore ven visibles, o si ja en amrxa esta ningú té poders per a fer-los retirar-se, també impossible perquè estava plé de policies i autoritats i la llei els amparava al portar banderols ilegals.
Perquè ni més ni menys que entre altres estaven la senyora alcaldesa de València i el senyor President de la Generalitat. I ningú va fer rés de rés.

Si anem consentint que les actituts fascistoides isquen a passejar ja no sòls tranquílament si no a més com en este cas públicament i compartint marxa amb els demòcrates, com si fora algo normal i tolerable, mal anem perqué estem envalentonant-los i legitimant-los. I a més li donem vots a altres extremistes tant d'un costat com del altre.

Així que ja que no varen ser capaços de evitar-ho almneys que roden caps : Ilússsssssss !!!!


Vergonya senyors, vergonya !!!

4 comentarios:

  1. No compares Enric, fent dos bàndols, perque hi ha diferencia entre nacionalisme espanyol i nazisme, encara que de vegades es barrege no és equivalent. Un pot ser blaver,peper o de l'Opus, però al País del nazisme (Alemanya) els haveren detés i empresonat. Ací tot ens para bé i per lo de l'altre bàndol que dius tú hi han estelades amb blau o sense blau, qui volen països i altres es conformen amb Pais,inclòs alguns federalistes, però mai cap independència o unitat pot anar acompanyada de qui promulga la violència fisica contra els diferents i el dret de conquesta. Si el PP vol la unitat d'Espanya recolzar eixes actituds no és el camí, almenys en una democràcia, mira que els costa (o es senten còmodes) abandonar el seu passat franquiste i/o fasciste.

    ResponderEliminar
  2. Per a ells ,els mals son els de esquerres o perroflautas com els agrada dir-los.Skins i nazis no,horrible!!!

    ResponderEliminar
  3. Com es pot permetre això?
    No tanquen a ningú?

    ResponderEliminar
  4. Jo ja tinc hasta vergonya de ser valenciá

    ResponderEliminar