lunes, 27 de octubre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA COMARCAL, rendes garantitzades

Tavernes amplía las ayudas de renta garantizada

[Img #16223]
Víctor Borrás
Gente de la Safor
La Concejalía de Servicios Sociales, dirigida por Victor Borrás, ha conseguido una ampliación para las ayudas destinadas a la renta garantizada que pasa de los 117.268,80€ del año 2013 a los 130.000€ para el año 2014.
 Borrás afirmó que "el bienestar de las personas debe ser el objetivo final de una sociedad. Así que haré todo lo que esté en mis manos para conseguir un mayor grado de inserción e integración de todos los vecinos de Tavernes. Continuaré trabajando y poniendo todos los medios a mi alcance para que las necesidades que tienen los demandantes sean algo transitorio y eventual".

El dinero destinado para Servicios Sociales a las ayudas de renta garantizada está vinculado al hecho de que los destinatarios promuevan de forma activa su reinserción socio laboral.

Copiem esta noticia amb tot el seu explendor d'un digital gandienc per ser una bona noticia, pel seu interés i per a que compareu estils de fer periodisme, ja m'enteneu ... 

10 comentarios:

  1. Pues no, amic, no t'entenem. Ho aclarixes?

    ResponderEliminar
  2. A la Cotorra diuen del mèrit de Conselleria (on han aplegat,fins i tot fer propaganda debades al PP) i no nomenen per a res Víctor ni la Regidoria. Si que els fa por el regidor, es veu que necessiten l'ultraprotagonisme de Jordi i el ninguneo al PSOE per abastir la pretesa majoria absoluta. En la notícia de la platja també diuen associació de cavalls i no anomenen res de Ajuntament de Tavernes, com si la regidora haguera anat d'espectadora. Jo crec que a les properes deuen de presentar-se junts tal com estan les coses.

    ResponderEliminar
  3. Si tot ho interpretes igual.... Optica Mas visión per llegir mes i millor.

    Allí ni es diu res de l'associacio ni es diu res de l'ajuntament, i si que es nomena a la regidora i a l'alcalde. Es el mateix que ha fet Enrique en "Ahir cavalls en la platja" o el mateix que fa "Serpis" en:

    http://diariserpis.com/index.php/tavernes/item/5566-sandra-holmer-guanya-la-cursa-a-cavall-de-la-platja-de-tavernes

    No es compren eixe amor que li teniu a eixe blog, quan es un blog de chicha i nabo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Com a prova, un botó, trobat als rètols (que és el que lligen majoritàriament els lectors)
      de les últimes notícies (no cal triar) de La Cotorra on algo tinga que vore l'Ajuntament:

      Pag. 1, notícia 1: Iniciativa del consell... (no diu res regidoria PSOE)
      Pag. 1, notícia 2: Regidoria de Foment...
      Pag. 1, notícia 3: Concentració equina (no diu res regidoria PSOE)
      Pag. 1, notícia 3: Concentració equina (no diu res regidoria PSOE)
      Pag. 1, notícia 6: Regidoria d'esport...
      Pag. 2, notícia 6: Ajuntament Tavernes... (regidoria PSOE)

      Ara fes publicitat de l'òptica que vullgues...
      Deuen ser això, interpretacions.

      No es compren la transparència i neutralitat d'eixe blog que ens enamora tots.

      Eliminar
    2. Cap foto de Carmen i sí moltes de gossets,amazones i publireportatges alcaldils. Gaticos i monetes, com deien a Muchachada Nui.
      I es que els muchachos del Bloc tenen la cara molt dura en vindre ací a dir de Sálvame. I ells? El Hola?

      Eliminar
  4. Xe tu el de les 18:15, a mi tot me pareix molt be. Si es un bloc de Compromis i del Bloc, no voldras que el facen la propaganda a tu o al PSOE. Feu-se un bloc i tot solucionat i poseu lo que vullgueu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A mi em pareix bé que et parega bé,però recomana als teus amics que vagen amb la cara ben alta i no vinguen amb monsergues de transparència ni vullguen clavar el cap per la cabotà, que fan el ridícul. També estaria bé que canviaren el nom de Cotorra per Bloc Tavernes o similar i que deixaren de voler fer creure que no tenen fil directe amb el govern local i directíssim amb l'alcaldia (ja fa temps que en Espanya no es passa el poder entre pares i fills,malhauradament encara queda la monarquia borbònica i el Bloc Tavernes).

      Eliminar
    2. Pues això és el que estem fent ací,posant el que volem. Afegisc recordar-te que ací,com allí,és un espai de opinió i comentaris polítics,però allí tot no es pot comentar com es fa ací.I tampoc voldrien que opinàrem ací lliurement.

      Eliminar
  5. Enviat a La Cotorra pel tema del menyspreu a Borràs sobre la renda de garantia (li diuen de mentir):
    Si preguntes on es tramiten tots els expedients de tots/es els/les beneficiaris de les ajudes (que NO ÉS en cap Conselleria) sabràs quin regidor menteix o quin alcalde ha acabat demanant disculpes per actuar partidistament.
    Molts altres programes es treballen des de fa molt i amb molts bons resultats des de la regidoria i que el 100% dels diners vinguen de València no els lleva cap mèrit. Llàstima que des d'ací es pretenga menysprear tan bona tasca només per qui té la cartera de la regidoria. La política i el pseudo periodisme polític no podia caure més baix.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. www.tavernes.es (pàgina web oficial ajuntament)

      Darrera actualització el Dimecres, 29 Octubre 2014 08:52

      El regidor de Serveis Socials, Víctor Borràs, ha aconseguit una segona ampliació de les ajudes de renda garantida als ciutadans.

      El xiquet ja ha rectificat. I el papi?

      Eliminar