viernes, 3 de octubre de 2014

Editorial : L'EXERCIT DE PANXO VILLA

Han passat ja un grapat de dies des de la noteta socialista, i , en apariència , tot seguix igual. I diguem en aparièncie perquè ens esten assabentatn de cada cosa que per a qué, poc a poc anirà eixint, segur, s'acosten eleccions !!!.

Mentres tant vos contarem una historia, aplicable a a la situació actual vallera :

I és que tenim un company que quant ens descoordinem diu que pareixem l'exèrcit de Panxo Villa en les pel.licules, cadascún pegant tirs pel seu costat.

Doncs bé, Panxo Villa després d'ajudar a fer la revolució es va acomodar, es va convertir en "casta" que diuen els de Podemos i quant va voler tornar a revolucionar el galliner se'l carregaren i ha estat oblidat pels mexicans dutant un grapat d'anys fins li feren un reconeiximent oficial.

Açí a Tavernes tenim ara en estos moments a un exercit que va començar unit una "revolució" política fa poc més de tres anys ( o això almenys preteníen, els ressultat ja son opinables ), i que primer varen perdre a una part de la infantería, i ara els que queden van pegant tirs en dos bandols diferents i cadascún pel seucostat, com diu el nostre amic feien els de Panxo Vila, i vorem si no acaben amb un dels bandols, deuríen de haver-ho fet ja, anant-sen també del exercit.

En tot cas i mentres tant i no ens cansarem a força de ficar-nos pessats de denunciar-ho, pegant tirs cadascún a la seua cap el perill de que se'n peguen algun que altre entre ells, se'l estàn pegant però allà ells, però que li en peguen també de rebot algún que altre als que passen pel seu costat, en este cas el poble de Tavernes. 

Així qué donat que legalment fins ens convoquen a les urnes i aixó no pot ser fins Juny de 2015,  els ciudatans no podem ficar remei, almenys denunciem-ho tornem a dir a força de ser pessats, per a vore si almenys els fem vore del mal que estan fent i intentar fer-los recapaçitar i que donen un pas en un sentit o altre, però que el donen i almenys tractar de minimitzar les ferides per "foc amic".

O si no ja ho saben, "revolució" finiquitada per interessos particulars i oblidats per l'història després les properes locals, i això i sort per a ells perquè abans ningú els pot "liquidar" políticament, parlant es clar, abans .. o sí, tinguen cuidadet, que la política diuen fa extranys companys de llit i de ben grosses se'n han vist. 

11 comentarios:

  1. Es comenta pel poble que l'alcalde no li agafa el teléfon a Víctor .

    ResponderEliminar
  2. Es comenta pel poble que els teléfons de Víctor i Manolo trauen fum parlant entre ells de com arreglen la moció de censura contra Jordi.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es comenta o ho ensomnies?
      Això no pot passar en la vida, Víctor té prou més trellat que Karina.
      Per altra part,Víctor i Jordi no s'agafen el telèfon ni es parlen de fa prou temps, però en l'alcalde és un més, és cosa corrent i ni serà el primer ni l'últim. La cara somrient, els publireportatges de La Cotorra i l'autobombo del Facebook (això de la xarxa no era personal? Com barreja lo personal i lo públic tan impudicament,este xiquet?) només són la carasseta, Deu no vullga abastisquen majoria absoluta, perque sinó Manolo es quedarà a l'altura de Mahatma Gandhi comparat amb el xiquet.

      Eliminar
    2. Karlitos marx, el justicier de la red! Investiga, denuncia i se la inventa! Es un superheroi! Es karlitos marx!

      Eliminar
    3. Quina part és la que s'inventa? A mí em sembla que esta vegada encerta an tot,fins i tot el taxes de Karinista i tampoc la deixa en massa bon lloc. Es veu que li tens tírria com a tots als que critiquen el govern. Per posar-li diminutius no té menys raó ni tú més.

      Eliminar
  3. I de la fumata en els bous al carrer no vas a parlar??

    ResponderEliminar
  4. En l'ajuntament no hi ha ni coordinació ni comunicació entre compromesos i socialistes però compararlos amb l'exercit de Pancho Villa és excesiu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tens raó, Panxo Villa no deu res quan deuria estar més coordinat que aquests.

      Eliminar
  5. Jo diria que és la banda de l'empastre dirigida per Xordi Juan el pijor director d'orquestra que mai ha tingut este poble.

    ResponderEliminar
  6. Jordi i Borràs aguanten en el govern pel jornalot que tenen.

    ResponderEliminar
  7. Jordi no li agafa el teléfon a molta gent. És l'artifex de la teoria nacionalista del estas amb mi o contra mi

    ResponderEliminar