jueves, 30 de octubre de 2014

Editorial : TODOS A LA CÁRCEL

Bueno, tots tots ... no. I es que fins entre els lladres i corruptes, pressumptes, hi han categoríes.

(pressumpte)
Ens referim a la notica que varem sentir ahir dimecres passat i que ens pareix tot un escandol : El Pressident de la Diputació de León mentres estava esperant a declarar davant el jutjat no va compartit les "suites" dels cuartels de la GC en que estaven repartits els demés (eren tants que els repartiren en dos cuartels) .

I on estava el senyoret ? En dependencies privades del cuartel, això sí més cómodes, no siga cossa que s'escaldara el marqués de la furtamenta institucionalitzada (pressumpte).

Pensem que es clar que alguna ordre es dega rebre al respecte, no creguem que el comandant de puesto ho decidira per sí mateix. 

Doncs bé, ho manara qui ho manara cessat fulminandament perquè podem entendre que per messura de seguretat es fera una discriminació, però no creguem que entre els altres lladres, pressumptes, de guant blanc correguera massa massa perill, i més en unes instal.lacions del cuerpo on tanquen de seguit a malhechors, i perquè segur que els altres pressumtes xorissos de guant blamc tampoc estaven mesclats amb estos.

El dit : Fins per a ser xorisso, pressumpte, hi han categoríes.

4 comentarios:

  1. Precis fer un renove de la casta política.

    ResponderEliminar
  2. Sempre s'ha sit que Ruiz-Mateos, Mario Conde, etc xafàren la presó però no les cel·les habituals. Amb telèfon i demés avantatges continuaven movent els seus negocis des de dins i de ranxo res, menú especial. Si és veritat,demostra que sempre hi ha hagut classes per damunt de la justícia. I per això em dona per alegrar-me quan diuen de Podemos "es que són marxistes!" i jo pense "ja era hora,que vinga algú a posar a cadascú al seu lloc".

    ResponderEliminar
  3. Favoritismo lo ha habido siempre con los poderosos y los amiguetes, incluso a nivel local lo podéis ver en todos los actos municipales con ciertas personas que no siendo del gobierno pero sí del partido del Alcalde o familia, se sientan en sitios como si sí lo fueran : Ejemplo en la Casa de la Cultura, primera fila, incluído fotógrafo de cierto blog sentado junto a Amador no hace mucho en un acto municipal.

    ResponderEliminar
  4. ¿ No te referirás a uno que en el pleno se sienta en primera fila y otros que se sienta en la última ? A éste últim si que l'he vist i prou vegades a primera fila amb les autoritats, en el seu partit si ho és i es veu que pensa que el govern es una extensió d'aquest.

    ResponderEliminar