sábado, 25 de octubre de 2014

Nota de Premsa del PP, VEHICLE AL SERVICI DEL CAP DE POLICIA

El Partit Popular de Tavernes vol denunciar l'ús partidista i individual que realitza l'Intendent de la Policia Local d'un dels dos vehicles híbrids que va adquirir amb renting el consistori per decisió unilateral del govern de Jordi Juan.

Mentre que hem vist com les anàlisis de sang de Tavernes a Gandia es portaven en el remolc d'un camió ple d'eines, el funcionari de la policia tenia a la seua sencera disposició un fantàstic vehicle híbrid per al seu ús personal.

Tots hem pogut veure com aquest vehicle ha estat aparcat diversos dies als voltants del domicili del funcionari, en horaris que no quadren amb la seua jornada laboral i fins i tot durant caps de setmana.

Açò és sens dubte una mala gestió dels recursos que es paguen amb els tributs dels ciutadans.

El govern presidit per Jordi Juan va contractar dos cotxes en renting sense opció de compra per cinc anys pagant 1.797 euros al mes. El que suposa una despesa de l'operació de 107.854 euros.

D'eixos dos cotxes un ni s'ha retolat i no s'usa per a patrullar els agents. Aqueix vehicle l'usa l'Intendent, i a ell se l'ha vist conduint-lo portant a l'alcalde a l'estació de trens o anant ell mateix a un curs de comandaments.

“És un despropòsit tenir eixa despesa perquè l'Intendent tinga cotxe i mentre les anàlisis de sang dels veïns hagen anat a Gandia en un remolc i el que és més indignant és que l'alcalde Jordi Juan diga que el que no estiga conforme que vaja a Gandia a portar la seua anàlisi” indica el portaveu del PP, Manolo Vidal.

En el seu moment la formació política nacionalista de Jordi Juan va criticar al govern del PP per destinar puntualment un agent i la furgoneta de la Diputació a acompanyar a l'anterior alcalde a realitzar diverses entrevistes en un mateix matí per a gestionar projectes i ajudes per a Tavernes. Fruit d'aquestes reunions es va aconseguir la caserna de la Guàrdia Civil, el nou institut, el Braç Treballador, l'Escoleta de la Mar o l'escola Víctor Calatayud entre molts altres projectes. Ara els recursos no són per a gestionar els interessos del poble, sinó perquè una sola persona els disfrute. El cost del cotxe de l'Intendent ascendeix a quasi 900 euros al mes, a més de la seua nòmina, productivitat i extres, que en alguns mesos han ascendit a uns 5.000 euros. Açò és una barbaritat del govern de Juan, i més quan les anàlisis han hagut d'anar amb un vell remolc fins a Gandia. No hi ha una bona gestió dels recursos” s'indica des del Partit Popular.

Adjuntem fotografies de diversos dies en els quals s'ha vist el cotxe estacionat prop del domicili de l'agent en horari vespertí, nocturn i de caps de setmana.

Nota del editor : Donat que en les imatges s'identifica clàrament per la matrícula el vehicul esmentat, este editor no estima convenient per seguretat del seu ussuari publicar-les.

22 comentarios:

  1. Han gastat 107.854€ en dos cotxes hibrids alta gama per la policia i un el te aparcat el jefe de policia a la porta de sa casa vol dir que l'ajuntament li ha fet un regal de de 53.927.
    Per què utilitza un cotxe sense rotular? Pa que ningú veja los caradures que son els del bipartito?
    Quina manera de tirar els diners. Per això estem pagant tants impostos?

    ResponderEliminar
  2. Altra clavada de pata per culpa del vehïcles.

    ResponderEliminar
  3. Jordi, encara no dimiteix ningú? Ací tot és fer empastres i Jordi callat

    ResponderEliminar
  4. Mal rollo el PP clavant-se en la policia i damunt informen dels vehicles camuflats que tenen. A vorem els sindicats policials que diuen. La cosa pot dur cola.
    Una clava de pata més de Manolo Vidal i els seus. Ara a mi la nota em sona molt provincial.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si eixe cotxe es camuflat,aixo es de mortadelo i filemon

      Eliminar
    2. Per a que vol la policía local un cotxe sense rotulació? Es que ara fan funcions de policía judicial e investigació i no tenen que ser descoberts?

      Eliminar
    3. Per qué ha de tindre el cap de la policia un cotxe camuflat? Serà agent secret del FBI? Açò està posant-se al nivell de Manolo i els seus boys guardaespatlles, de fet és el que contesten des del Bloc quant els dius lo del cotxe híbrid,que JJ almenys no té guardaespatlles. Deuriem quedar-nos contents amb uns i altres,pel que es veu. No pot eixa persona usar el vehicle privat com tothom,o es que ja treballa les 24 hores del dia? Sabem que feia moltes hores extra (com altres treballadors,però que no les cobren), però tantes,tantes?

      Eliminar
  5. Crec que els sindicats dels policies habien denunciat l'us exclusiu del cotxe per part del jefe de la policia i tot el poble ho sap i coneix el cotxe "camuflat"

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això es mentira. Ara inventeu-les gordes per amagar que heu clavat la pata.
      Tot el poble saps qui son els PL i els has de tapar la cara quan els publiques, tot el poble sap qui son els agents de la Guardia Civil i els has de tapar la cara si els publiques, fins i tot matricules de vehicles.
      El paleto provincia, perquè cal ser com vulgarment es diu de "paleto" i de "provincia" per fer una nota així, s'ha lluit.

      Eliminar
  6. Esos coches no son de alta gama ni mucho menos. El todo terreno que tiene de propiedad privada sí que es de alta gama. Mal regalo sería ese.
    Es por todos sabido el derecho a disponer los funcionarios de vehículos para cursos de formación.
    También sabemos todos que varios empleados municipales hacen uso de vehículos oficiales para urgencias y se lo llevan a casa.
    El PP o sus amigos, hacen fotos de un vehículo camuflado y exteriores de la vivienda del funcionario y le dan publicidad.
    Yo he visto todo terreno de bomberos y otros operarios, incluso oficiales, a la puerta del funcionario o empleado para atender urgencias.
    Como todo esto queda bien claro quien es el PP en este pueblo. O estas con él o contra él.
    Lastima me da ese funcionario si en las próximas manda Manolito Vidal

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El anterior Jefe de Policia no te dio lástima cuando entró en el Ayuntamiento Jordi Juan, de Compromis?

      Eliminar
  7. Que algú li ptegunte l'alcalde per el facebook que opina. Seria interesant saber-ho.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dirà que a qui no li agrade que el cap de policía tinga un cotxe per a ell que se'n vaja a Gandia.

      Eliminar
  8. Estos si que son de la casta si. Cotxes, jornalots i extres.
    #JordiDimissió
    #BorrasCallaet

    ResponderEliminar
  9. Borràs està passant-li al PP informació per a que JJ estiga contra les cordes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. JJ es posa tot solet contra les cordes,no li cal cap Borràs,de fet el soci massa calladet ha estat durant més de 3 anys,el que li han recriminar de dins i fora el partit. El més gros és que totes estes coses li deuen semblar normals al xiquet.

      Eliminar
  10. Molt fort estan apostant els del Blocs amb l'oficial de la Policia, tal vegada, jo que soc un simpatitzant, quant vaja a votar pensaré el meu vot, pero be, ells, que fasen el que cregen, pero estan passant-se un poc, sous, bous....

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A mi em passa igual, jo que sóc simpatitzant del PP, no pense votar-los mai més mentre estiga Manolo Vidal. Ha destruït el partit, no tenen propostes ni saben per on van.

      Eliminar
    2. Tu del PP? Deixa que ho dubte. Tu has de ser dels que defen que Jordi permitisca lo de la sang i que no haja fer res de trellat pel poble. Tu eres del Bloc

      Eliminar
    3. Jo sóc del PP de tota la vida bocaxancla, que passa que vas a dir-me tu de qui sóc?? Que et penses que tots els del PP tenim tan poc trellat com tu?? Aixina li va al partit amb fantotxes com tu. A vore si Manolo i tu se n'aneu a passejar que per culpa vostra Jordi traurà majoria absoluta.

      Eliminar
    4. Jajajajaja el primer comentarista del Bloc??? Pues fa les mateixes faltes que un del PP que sempre escriu per aci... No seran el mateix??? Que patètics estos del PP.

      Eliminar
  11. Per a mi no és políticament correcte gastar 50.000€ en el renting d'un cotxe per us exclusiu d'un funcionari.

    ResponderEliminar