jueves, 16 de octubre de 2014

Nota de Premsa de DEMÒCRATES-UNITS PER TAVERNES SOBRE LA MANCA D'INVERSIONS I MANTENIMENT

Davant de la notícia de la falta d'inversió de la Confederació del Xúquer en els camins locals al voltant dels nostres llits fluvials, des de D-UxT volem denunciar l'estat d'abandó en què els distints governs populars tenen a la nostra ciutat, i ens adherim a la petició de mesures urgents per a solucionar els greus problemes que això comporta. 

Ni un euro com denunciarem fa uns dies en els PPGG de l'Estat i ara falta d'inversions d'altres administracions supralocals, eixe és el tracte dels governs populars a Tavernes, prenguem nota de cara a les futures eleccions .


15 comentarios:

  1. Això en el meu poble diuen que es aprofitament polític del treball dels altres. No poseu ni completa la noticia del diari i feu una nota de premsa apuntant-vos al carro com si foreu els mes afectats i el que heu estat ahi al costat del govern preocupant-vos de la cosa. Va vinga, al menos que es note que esteu i tot no siga criticar.
    Ara falta la nota del PP a vore que diu, que segur que diu que tota la culpa JJ per no preocupar-se de dir-ho abans a CHJ.

    Estic preparat. Ja em pots pegar però les coses com son.

    ResponderEliminar
  2. Del treball dels altres? Però, la política no és una vocació. I el que més interesa és la difusió de la notícia i afegir-se a la crítica al govern estatal o només la propaganda al partit o regidor (o mitjà palmero) que enceta la notícia? Com va el joc de sectes,encara anem així?
    Jo crec que deurieu donar-li les gràcies a UXT i al Quadern per donar-ne difusió i que es conega l'abandó que patim.
    Però tampoc ho faràs/eu.
    A mí també em podeu pegar, però les coses com són,no com voldríeu que foren.

    ResponderEliminar
  3. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT16 de octubre de 2014, 19:30

    I tú, tú que fas ?
    Perquè nosaltres no sols notes de premsa com vos donar a entendre, el qual per altre costat es una de les poques formes que tenim de comunicar amb el ciudatà i sols gracies a este blog, al facebook i poc més.
    A més participem i actívament en les dos Taules de Participació Ciudatana fins el punt de que una de les nostres afiliades presidix la de turisme i es secretaria de la de mobilitat, acudim a tots els plenos per a estar al dia de la política local, participem en tot allò que podem com cursos, cicles i xarrades de tot tipus com innovació, empreneduría, tursime, de tipus social, culturals ...
    I torne a preguntar : I tú, tú qué fas pel teu poble ? Sols criticar i criticar als que intentem fer algo per ell ? Qué bonic i cómode es veritat ? .

    ResponderEliminar
  4. P.D. I si traguem sols part de la noticia es perquè es lo únic que ens deixa vore el periódic, tin-ho per segur. Clar, així no es veu lo del teu benamat líder i per aixó el pica, ara ho entenc, si la verem tret sencera i l'haverem alabat per plantar-li cara a la CHX, que per altre costat s'ho mereix, no haveres obert la boca.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això no es aixina. Busca que mitjos ni ha tots els dies per llegir-lo tot com fem alguns: per un poc mes d'un euro al dia i el doble si es el fi de semana el compres a Ca Aida o si no 1 euro per el cafe o la cervesseta i ho lligex en el bar.
      Ara diras que no tens tenps de fer una cervessa.
      El meu ben amat lider el veix moltes vegaes en la 6 i al final com a podem, podrem.

      Eliminar
    2. I a part de llegir el periódic , fas algo pel teu poble o sols mirar des de la barrera i criticar ?

      Eliminar
  5. Enrique, no pierdas el tiempo con esta gente, saben que vais a ser necesarios y están nerviosillos, porque vais a sacar uno mínimo y con una lista medio decente dos, y uno no lo se pero con dos decidís seguro. No creo que a sus jefes y al líder les gusten este ataque porque los saben y tratarán de estar bien con vosotros por si acaso, no sea cosa que se tengan que tragar las palabras

    ResponderEliminar
  6. No en trauras cap pero jo voldria que foren dos. Cada un que tragues, uno menos del PP.
    i despres ja vorem que passa i com son les galtaes per l'alcaldia .
    Estos del PP son algo faves, el donen ales i animos i no veuen que si rasques algun vot els furtaras d'ells.

    ResponderEliminar
  7. Pues resa perque si en trau dos,el PP no es quede amb els mateixos huit,perque podriem tindre legislatura més divertida que la que acabem,i mira que això és difícil de superar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dones per sentat que apoairem per sé al PP ? Huí per huí la nostra postura es votar-nos a nosaltres mateix i que mane qui la llei diga que mane i després ja es vorà.

      Eliminar
    2. Això de votar-se vosaltres mateix, sempre que calgueu per donar l'alcaldia als "progressistes", ells ho interpretaran com donar l'alcaldia al PP. Sino ,pregunta-li-ho a Karina. De totes maneres,si fora el cas que actuàreu de frontissa, en qualsevol dels casos sería legislatura "divertida". Per als de fora, des de dins deu ser una cosa de gran estrés.

      Eliminar
    3. Ja ja ja ja. Vixca la risa. Resseu els del PP per traure la mitat i ja anireu be.

      Eliminar
  8. Molt de criticarte els cotorros però ells també s'aprofiten de tu i copien les teues noticies com la del parking de la platja.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vía socis de govern no s'informen?

      Eliminar
    2. ¿copien i posen mes fotos i informacio que aci no posen? Que m'heu expliquen

      Eliminar