jueves, 9 de octubre de 2014

El Quadern denuncia : VERITATS COM A PUNYS

DÍA DE LA COMUNITAT VALENCIANA

9 d'Octubre: hacia una autonomía de símbolos pero sin autogobierno


X. AGUAR. HOY El último 9 d'Octubre antes del cierre de la actual legislatura desprende una imagen de la Comunitat Valenciana empobrecida en su calidad autonómica. Una comunidad infrafinanciada, ninguneada por Madrid, con un Consell impotente y un presidente al que se le ha colgado la etiqueta de interinidad

"Unos actos institucionales que forman el cascarón vacío en el que amenaza en convertirse el Día de la Comunitat Valenciana. Una autonomía infrafinanciada, ninguneada por Madrid, con un Consell impotente y un presidente al que se le ha colgado la etiqueta de interinidad. Sin dinero, sin poder, y con cada vez menos autogobierno, el día festivo cada vez se asemeja más a un acontecimiento meramente folclórico que a una reivindicación autonomista e identitaria".

VOS RECOMENEM LA LECTURA COMPLETA DEL ARTICLE EN VALENCIAPLAZA.COM, NO TÉ DESPERDICI, DIU VERITATS COM A PUNYS 


6 comentarios:

  1. Enric Estruch i Ferrando9 de octubre de 2014, 10:55

    Enhorabona al articuliste senyor Aguar, no es pot dir més i més clar en unes poques línees, els valencians i valencianistes de cor i no sòls de boqueta i a estones li ho agraïm

    ResponderEliminar
  2. Hi ha un gran percentatge de gent q no es para a llegir els diaris ni fisics ni digitals.Hi ha que crear un arma que mos desperte,desentonte o com vullgau dir-ho,i eixa arma es una televisio en valencia,de i per als valencians.Al pp li a funcionat molt be,perque a nosaltres no?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cap comparació al PP és bona. Entre qui entre de nou a governar no ha de caure en els errors d'autocomplacència que va donar les majories absolutes al PP i PSOE,tant a l'estat com al País. De totes maneres no crec que passe,perque l que vé serà un tripartit o quadripartit.
      No m'agrada per a res eixa reflexió teua posant d'exemple la màfia informativa del PP,primer amb LP, després afegint canal 9, i ara amb TVM. El que cal és transparència i autocontrol, eixa serà la feina de Podemos perque la gent "progressista" com tú no es desmadre amb l'excusa dels objectius de partit. I dona igual de quin partit estiguem parlant.

      Eliminar
  3. No entenc aixo q dius d.una reflexió posant d.exemple ... etc. ?????

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues que l'anònim de les 00:34 clarament fa la reflexió de que el PP usava RTVV,quan diu: "ens cal una TV per als valencians (millor dit valencianistes), al PP li va funcionar molt bé (l'ús propagandístic de Canal 9)".
      I jo dic que no cal manipular per dir les coses clares i convèncer la gent.

      Eliminar