miércoles, 15 de octubre de 2014

ACEPLAT ES REUNIX AMB ELS REGIDORS CANET I BORRÀS

Ahir per la vesprada es reuniren membres de la directiva de l'Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja de Tavernes, ACEPLAT, amb els regidors Carmen Canet i Víctor Borràs en qualitat de Regidora de Turisme i Urbanisme i d'Hisenda i Participació Ciudatana respectívament. 

L'objecte de la reunió era una vegada aprovats els Pressupostos Municipals canviar impressions sobre el que es té previst fer per part del govern local i el que l' associació pensa es necessari fer en la platja, hi havent una bona sintonía al respecte per les explicacions i propostes rebudes, esperant es puguen materialitzar el més aviat possible i mostrant-se dispossats es de l'associació com sempre a col.laborar amb el govern per a que així siga, acordant-se varies actuacions conjuntes concretes de les que anirem informant conforme vajen formalitzant-se. .

Així es va parlar entre altres de pàrquings públics en l'Avinguda, marquesines en les parades de bus, major manteniment en jardins i neteja, actes festius i d' oci per a fer més atractiva la nostra platja incidint-se en una festa per a cap d'any i reis, depuradora ... i com no un tema dels qué més preocupa a l' associació com és la finalització el col.lector de l'Avinguda.

15 comentarios:

  1. Esperemos que esa buena sintonia que dices se concrete en hechos y no se quede como siempre en buenas palabras : En ocho meses elecciones y éstas obran milagros , a ver si uno de ellos es el colector.

    ResponderEliminar
  2. I l'alcalde?
    No volen els socialistes que estiga en la reunió?

    ResponderEliminar
  3. Enric Estruch, tresorer d'Aceplat15 de octubre de 2014, 8:39

    La reunió va ser demanada per ACEPLAT a eixos dos regidors en concret per les regidoríes que assenyalem ostenten, i en concret turisme i obres, la primera per qüestions evidents al parlar de la platja, i la segona pels temes urbanístic que també la afecten com son la depuradora o el col.lector, i en quant a Borràs com a qui controla els cacaus i per tant qui pot dir si o no a la possibilitat de fer certes cosses, a més de que es tractaren temes referents a latra regidoría com és Participació Ciudatana i el paper de l'associació com a tal sí dins d'esta. Eixos varen ser els criteris per a demanar esta cita en concret amb estos regidors i ningún més així que no li busqueu més peus al gat.

    ResponderEliminar
  4. El colector és cosa de l'alcalde que és el que dona sempre explicacions.

    ResponderEliminar
  5. Que no tenim regidor d'urbanisme ? Perque en eixa cas i com Manolo que assumisca ell dirèctament dita regiduría i en pau.
    I dic jo que algo tindrà que dir sobre financiació el Regidor del ram. O no, com també passava amb Manolo.
    O si no que els destituïsca i tot per al totpoderòs i omnipressent Jordi, el superman de la política. Vamos, com Manolo. Uiii, quantes similituts !!! .

    ResponderEliminar
  6. Tu ho dius, este xic sempre calla i calla i calla. Dels permissos i cacaus del col·lector mai ha dit ni pio, no sabe no contesta, com en tantes altres coses d'Hisenda.
    Bona gestio? Quan realment hi ha que gestionar i prendre decisions li passa com la canço del capella: ni una, ni mitja ni cap. Trist, pero aixina es, i el tresorer d'ACEPLAT ho sap.

    ResponderEliminar
  7. Enric, ja que saps tant de la reunió suposse estaríes allí, no ? Suposse que el que ha fet la foto seríes tu, conta, conta,

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si , com a membre de la directiva de ACEPLAT allí estava i com a aspirant a informador vaig fer la foto i he contat les meues impressions però quede clar com a tal i no com a portaveu de ningú.
      I en quant al tractat anirem desgranant-ho conforme passen de ser idées a almenys projectes.

      Eliminar
  8. Patada en els ous d'Enric als cotorros !!!! No els vora fet gens ni miqueta de gràcia esta informació en la que no apareix el seu líder sino la competència abans socis, i menys encara a este, el rei del mambo i de les pasarel.les.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això està mal escrit! No s'entén els ous de qui són.

      És millor escriure: Patada d'Enric als cotorros en els ous

      Patada d'Enric en els ous dels cotorros

      Si ho escrius mal no els farà mal perquè no s'entén. De tota manera, segur que passen del missatge.

      I després:¿ no els vora fet? Millor: no els haurà fet.

      Eliminar
  9. CADA U VA A LA SEUA EN EL DESGOVERN DE JUAN
    http://cort.as/I__a

    ResponderEliminar
  10. Xe, açò es un piitorreo Enrique. Tu dius que no ni han primaries i acaben de deixar en el meu buso una fulleta que diu que el dia 18 Eleccions Primaries Municipals.
    Ni han o no ni han? I damunt diu això d'Eleccions Primaries Municipals i vota Victor Borras, que això es una estafa al personal.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mira el que diuen hui el Levante i Las Provinciasi o els digitals de Gandia, aixo es l.unic que el puc dir i que quant sols hi ha un candidat no s.arriva a votar , ja ha passat a Madrid i en Gandia .

      Eliminar
    2. P.D. en Diari Serpis tb ho pots vore , tots en les edicións digitals

      Eliminar
  11. I ahir dimecres estan repartint el paperet que tu publiques en l'editorial. Però de que van?

    ResponderEliminar