viernes, 31 de octubre de 2014

Editorial : Y TODOS PARA UNO

Però que amb nosaltres no compten. Llegim en el blog local Diari Valligna el següent :

"Units encara no s'han presentat a les municipals, però des del blog d'Estruch li estan enviant pildores dia si i dia també, amb l'esperança de minvar la seua pujada en vots i tractar de traure profit de la davallada dels dos grans partits en decliu, PP i PSOE i convertir-se en el partit bisagra en 2015". 


I pel que ens correspon com a "blog d'Estruch" anem a contestar : Ni dia sí ni día no, píldores, negres o daurades, sòls quant pertoque. 

Nosaltres hem declarat diverses vegades que en lo personal li tenim apreci a Jordi Juan, el mateix que ell ens dispensa a nosaltres, amb un tracte exquisit, amistós, diríem que fins i tot carinyós, ahir per la vesprada sense anar més lluny, i eixe mateix es el que nosaltres li dispensem recíprocament, perquè com també hem dit repetídament primer les persones i després els colors, i qui ens mostra apreci es correspós per nosaltres 


També tenim que dir que nosaltres als nostres amics quant correspón els fem la crítica, sempre constructiva, per que es el que deu de fer un bon amic per a que aquell no caiga en erros i solvente els que puga haver fet pel bé seu i de tots els que el rodejen. I si tinguerem amistat personal, que no la tenim, amb Jordi,  mai li aplaudirem ni en lo personal ni en lo extra-personal fera el que fera perquè això no es bó per a ell, i el mateix ens atrevim a recomanar als amics de Jordi, i entre ells a este blog que ara ens ocupa i al altre també més que amic.

Però en lo polític i com a blog objectiu i neutral traguem i traurem sempre allò que creguem tant denunciable com, i es comprobable també i ahir mateix sense anar més lluny, allò que cregam d'apaludir. Però que no espere ningú mai que sigam com altres seguidistes fidèls d'un senyor, perquè no va a ser així, i si té que ser millor callarem este blog i a altra cossa.  

A Jordi i al seu govern pensem que si els fiquem en una báscula el fidèl cauría del seu costat, però no fins baix del tot, perquè ni son perfectes ni ho han fet tot tot bé, si fora així no estaríem apoiant altra opció política. 

I que quede clar que el capità té el mérit que li correspon, però que sense els oficials i mariners no serà mai un bon capità, i molts vegades estos son millors que el capità, i que en este cas Jordi ha tingut alguns molt bons oficials, i uns, alguns millor altres pitjor, mariners. 

Per tant companys de Diari Valldigna, al César el que es del César i ni este ni ningú son mai infalibles : Ójala pugurem dir allò de "todos para uno" perquè significaría que la cossa està anant més que bé, sense pegues, però no es així i per tant i mentres tant li dorarem la píldora no sempre com fan altres, sols quant pertoque. 

10 comentarios:

  1. Altre blog? De quin partit és eixe blog?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Esta clar, del BLOC. El que passa és que com el blog conegut del BLOC està ja massa cremat, han tingut que ferne un atre.

      Eliminar
  2. Es un blog fet pa tirarli flors al seu lider supremo JJ.
    Es nota que es del BLOC igual que la Cotorra.
    I el PSOE? No fa un blog pa traure totes les trastaes que ha fet JJ?

    ResponderEliminar
  3. Jordi, siempre dios o demonio, depende de Blog, y en éste ni lo uno ni lo otro, sólo cuando corresponde y por eso os sigo.

    ResponderEliminar
  4. Les dones i els xiquets primer, per favor! jajaja
    No som un blog nou, estimat anonim, de fet, el mes d'agost de l'any 2011 varem escriure els primers articles del nostre blog, el mateix mes que també apareixia el Diari de Tavernes, i 3 mesos abans que Enrique Estruch obrira el seu Quaderns.
    De fet, el que si és de veres és que de fa un poc de temps cap ací, cada dia apareixen nous blogs de noticies! Al lio, al lio!
    No som afins a cap partit. El que si que no som és afins a partits com el PP i el PSOE, i tots aquells que són mostra de la degradació de la vida pública i que tan de mal fan a la nostra societat, però així i tot, sempre ens ho agafem en ironia i sentit de l'humor.
    I si, Enrique, les pildores de les que parlem s'apliquen tant per acció com per omisió, no tant des dels posts que publiques, si no pels comentaris de quatre, sempre els mateixos i de forma anònima, que publiques.
    Sempre ens ha fet gràcia vore com els del PP i els del PSOE aprofiten els comentaris en el teu blog per llançar-li pildores a l'alcalde. Mire, senyor Estruch, nosaltres eliminem tots els dies molts comentaris que ens envien de forma anònima, i fins i tot, que ens envien en pseudònims i amb nom, perquè no ens agrada deixar que ningú vullga manipular el nostre blog en benefici de ningú. Ni d'uns, ni d'altres..
    Vosté sap que sempre utilitzem l'humor per tractar els diferents temes de la vida política i social de Tavernes i de la Valldigna en general, i sempre hem mostrat un gran respecte per una persona que com vosté publica amb el seu nom i cognoms, i no de forma anònima. Però sempre, en política, cal no reviure el compte de la lechera.
    Bona vesprada per a tots, i espai en els fantasmes, què hui ixiran tots al carrer!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aci tambe s.eliminen pero no perque ataquen a ningún polític en concret o en general , si no per altres motius gens partidistes, i com podreu vore qui vol tambe pot defendre a Jordi, no discriminen per motius ideológics.

      Eliminar
    2. Seguim.
      I tal volta si es manipula a algún blog es a aquells monocolors, perque sols mostren una veritat .
      Si ser lliure i no partidista al deixar que parle tothom es ser manipulat, que visca la manipulació !!!

      Eliminar
    3. Blog que canta mogolló a Joventuts del Bloc. Tant de ji,ji,ja,jas, comentaris de coques de mestall i afalagar ents continus a Jordi, burles sobre el PSOE i Carme Canet. Administradors anònims. I després tenen el morro de dir que veten i censuren als anònims i a qui critica a algú personalment. Pues deurieu anar donant exemple,xicons! I després li diuen a Enrique (al qui tracten de vosté, els xiquets) quant i com té que publicar. Este blog no serà perfecte, però no us queda ni nà per aplegar al nivell d'aquest lloc!

      Eliminar
  5. Enric, altre blog per a tractar d'acallar-te, qué bé vas, seguix així, endavant sense por.

    ResponderEliminar
  6. Señores del Diario Valldigna, lo primero que deberían de hacer antes de dar lecciones es dar la cara como hace Estruch, y a partir de ahí hablar de quién manipula a quién, porqué todos sabríamos de que pié cojean ustedes, aunque se les ve el rabo, son ustedes como los blogs del PP, uno de poli malote y el otro de poli menos malo para dar una imagen más moderada y tratar de recoger el voto del centro.
    Enrique no ha ocultado nunca a quién apoya ideológicamente, tal vez porque no tiene nada que ocultar, no se sé si será su caso.

    ResponderEliminar