jueves, 9 de octubre de 2014

CONCURS DE PAELLES DE LES FALLES en imatges de Paco Teodoro









9 comentarios:

  1. Respuestas
    1. Ja va desapareixer en la mascleta i els disfrasos. I quan era president de la mancomunitat faltava a molts actes. Decepcionant

      Eliminar
    2. En Catalunya de visita a la parienta. Per això avança un dia l'acte institucional,por que lo vale! I per disimular coloca també al Butifarra en dijous. Amb l'ego tan pujat que té el xiquet i amb tant palmero que li fan la rosca,tot normal.

      Eliminar
    3. Ja arrivem als temes personals i la vida priva? Si q estas controlat JJ! Bona senyal!

      Eliminar
    4. Bona senyal fer el camaleó? De dia soc nacionalista i de nit em passe el 9 d'octubre pel folre!
      Deixar de representar com alcalde el dia nacional dels valencians no és de vida privada,és de vida pública. Si ara damunt li rius la gràcia,ja sabem la manera de fer política que representeu els dos.

      Eliminar
    5. A les 23:18 ha eixit el,primer palmero. En realitat ha tardat molt,més de dos hores, J.J. espabila a la troupe xarxera que estan molt relaxats i estem en any electoral!

      Eliminar
  2. Este acte es faller i privat,no institucional (encara que es facen amos del Vergeret,dels carrers i de tot el que vullguen) i l'alcalde no pinta fava.
    Ara bé,si se li hagués ocurrit anar,a hores d'ara,la notícia ja estaria publicada a La Cotorra i amb tot luxe de detalls fotogràfics.

    ResponderEliminar
  3. En el pregó de festes estava la fallera i tampoc pintava res. En les fotos gent del PSOE i el PP. Recordeu que els nacionalistes en general no valoren massa les falles. De fet si fem el temps anys enrere no volien que el 18 de març fora festa

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Efectiviwonder,la fallera no pintava res com l'alcalde tampoc deuria pintar res a les falles,ni al club de futbol ni a les processons. Però el poder canvia els interessos,quan les falles són hui per hui el més antinacionaliste que hi ha. Però dona vots. Com Grouxo, estos són els meus principis,però si no t'agraden,en tinc d'altres.
      Com a valler,ni em representa la fallera ni l'alcalde,i això no vol dir que no m'agraden les falles ni no siga faller,ni que no haja votat a Juan.La democràcia no és només un dia cada 4 anys.

      Eliminar