martes, 7 de octubre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA, atur i conseller

Huí trobem en la premsa autonómica amb noticies locals referències a l'atur en Tavernes i sobre la visita del conseller de ahir.

Així i sobre el primer llegim en Las Provincias que l'atur aumenta en la comarca, i en el cas concret de la nostrapoblació diu que "  En Tavernes buscan empleo 2.073, lo que supone un aumento de 155 demandantes". I en Levante que son 858 més els aturats en La Safor després d'acabar la temporada alta d'estiu. .

En quant a la visita del conseller, mentres Las provincias ens diu que els empresaris reclamen la circunvalació, més financiació i foment de la ocupació, el Levante ens diu que "Moragues defen la innovació ".

En quant al primer dir que és una molt mala noticia però esperada doncs huí per huí no vegem una recuperació de la ocupació estable i seguim depenent de les campanyes, tant la turística com la agrícola en el cas de Tavernes i esta darrera de capa caiguda des de fa ja un grapat d'anys. 
I en quant al segon ja ho díem ahir : Esperem que no sòls siga un acte mèrament electoral i que esta visita tinga fruits palpables : Sincérament ? No ho creguem. 

3 comentarios:

  1. Mala noticia la de l'atur, pero el Levante també diu que la mitat de l'atur se l'emporta Gandia. I respecte a la visita del conseller d'Hisenda, el gandià Juan Carlos Moragues, ho diuen els dos diaris i si lliges les informacions veus una gran diferència: uns arrepleguen cites i manifestacions textuals del conseller i de l'alcalde dites en les visites de treball a la nova Escola Infantil Municipal i l'empresa "Don Hierro" i un altre fa una "crònica social" del dinar. Es veu qui va estar al peu del canó com se sol dir, fent la seua tasca professional i es veu en una foto que tu publiques, i qui va anar només a la "papandria" finals.

    ResponderEliminar
  2. La premsa no va ser convidada als actes i un dels periodistes informa del que va vore com a empresari al que si es va convidar al dinar doncs es un dels mes importants a Tavernes a mes de periodista, encara alguns vullguen desacreditar-lo .

    ResponderEliminar
  3. 2073 parats a Tavernes! Ací no es nota la recuperació anunciada per Rajoy i l'ajuntament no posa en marxa el pla d'ocupació

    ResponderEliminar