martes, 28 de octubre de 2014

NOTA DE PREMSA DE DEMÒCRATES-UNITS PER TAVERNES

D-UxT s'adherix a la Federació de Partits Independents de la Comunitat Valenciana.

Es va acordar així mateix participar en l'estudi d'un nou projecte polític independent a nivell autonòmic i noves altes d'afiliats.

En una reunió celebrada en la vesprada-nit d'ahir, acordarem per unanimitat adherir-se a esta Federació, la qual engloba a un gran nombre de partits locals independents amb representació en 130 poblacions per tota la comunitat, i en constant creixement.

Amb això el nostre partit mantenint la seua autonomia local reforça la seua posició amb el suport d'esta federació i tots els servicis que esta aporta : Jurídic, d'infraestructura, márqueting i assessorament en campanyes electorals, mocions conjuntes ...

 Al mateix temps es va autoritzar el Secretari General Enric Estruch que participe en les reunions que es van a dur a terme per part d'aquells dels partits de la federació interessats en un projecte comú a nivell autonòmic, una opció política que represente als integrants a tots els nivells i que es presente a les pròximes eleccions autonòmiques com una opció alternativa que obeïsca només als interessos dels valencians, dels quals són fidel reflexe i motiu del seu naixement els partits locals independents.

Així doncs iniciem una nova etapa junt amb altres partits de la nostra índole en benefici de i per a Tavernes i no descartem fer un pas més a nivell autonòmic, sense per això deixar d'un costat nostres companys de lluita política valencianista, perquè entenem que els objectius d'estos i els del nou projecte dels independents són els mateixos i acabaran, així ho intentarem, confluint en una sola opció alternativa de i per als valencians.

Per un altre costat es van acordar noves incorporacions d'afiliats, amb la qual cosa el partit continua creixent i consolidant-se com una opció a nivell local alternativa a lo de sempre i als de sempre.



1 comentario: