jueves, 23 de octubre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

El gobierno repara el quiosco de Tio Julio  El Ayuntamiento de Tavernes ha anunciado la rehabilitacióndel quiosco de la plaza del Tio Julio, en la calle Calvari. El área de Contratación y Obras invertirá unos 3.000 euros en el proceso de contratación. Una vez finalizada la obra de remodelación se informará de las bases para la adjudicación del servicio. (Las Provincias) I amb ell una familia vallera podrà gaudir d'una font d'ingresos, seguirem informant.  

(
( Foto, La Cotorra de La Vall )


TAVERNES DISPOSA DE DOS NOUS HABITATGES PER A LLOGUER SOCIAL
Tavernes disposarà de dos habitatges més per a dedicar a lloguer social. L'alcalde, Jordi Juan, va rebre les claus de mans del representant de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (IEGE).
Jordi Juan ha confirmat la disponibilitat de dos nous habitatges dins del Programa Extraordinari de Lloguer de Vivendes d’Interés Social. "Tenim dos nous habitatges més que se sumen als quatre que ja disposem i que demostra que les negociacions que vam mantindre amb la directora general de l'EIGE, Inmaculada Garcia Pardo, en el marc del programa de lloguer social donen el seu fruit".
Bona noticia perque fan falta.

17 comentarios:

  1. Per a eixir en la foto no conta amb Víctor Borràs, però per aprofitar-se de la feina del regidor sí que diu "les negociacions que VAM mantindre amb la directora general de l'EIGE". Un poc la cara folrada té el xiquet este.

    ResponderEliminar
  2. Per que arreglen el barraconet del Tio Julio ara? 10 mesos d'obres en la plaseta i ara es posen a obrar el barraconet? I ara resulta que l'arreglo el fa la mateixa empresa que va fer la plaseta.
    Mai entendre als polítics.

    ResponderEliminar
  3. Quin mitjà de transport ha utilitzat Jordi? Ha anat al remolc del camionet junt als anàlisis de sang? veritat que no, Jordi?
    Es veu que l'han fet rectificar i baixar el tó xulesc que mostrava en les seues declaracions!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No és la primera del tò i respostes xulesques. Quan no sent el que vol sentir de seguida passes a ser enemic,rancuniós i tenir-li odi. En matemàtiques serà una lumbrera però en el tracte humà és molt deficient quan venen tortes,per molt que guarde les formes. Altre estil,mateixa mentalitat que el PP.
      M'en vaig a Gandia, tinc anàlisi.

      Eliminar
  4. Enrique, perque vas el·liminar al regidor Victor Borrás de la foto i de la noticia?

    http://quaderndereflexions.blogspot.com.es/2013/05/gabinet-premsa-ajuntment-lloger.html

    ResponderEliminar
  5. Ironia, Estruch, ironia. Es la resposta al primera anònim.

    ResponderEliminar
  6. Això de la foto sabem tots que no és cap negociació, això només és la foto i com a molt més,unes signatures.
    Ara,donarem les gràcies a Juan de que Tavernes done habitatge a famílies necessitades? O hem de donar-li les gràcies de que en queden moltes més de vivendes socials per usar? I altres famílies pel carrer o d'okupes. Però ací lo important és la foto i els mèrits,no els fets.
    Mira que li va sentar mal despres de carregar-se a Karina no poder abastir la seua regidoria,amb això i la presidència de les processons tindria el cel guanyat!

    ResponderEliminar
  7. Quan es diu VAM negociar s'usa el plural majestàtic (consulta-ho al google) i "vam negociar) no cal ni dir que verbalment es un temps en passat no ara. Això simplement es una referencia al que diu el primer comentari: eixa reunió, la passada, la de "VAM negociar, el regidor ni estava ni se l'esperava. No era la seua àrea.
    L'actual visita i foto, que vols que et diga? IEGE va quedar amb l'alcalde quan venia a Tavernes per tractar el tema de les dos vivendes desocupades, va quedar amb l'alcalde i va enviar un funcionari per signar papers i revisar les dos vivendes. EIGE com ja va fer la directora general no parla amb els segons, i per això no estava ni se l'esperava.
    I l'afirmació de la frase "ahi us quedeu" és gratuïta i sense fonament a no ser que tu estigueres davant, que no crec.

    ResponderEliminar
  8. Això de que ningú parla amb els segons és per una part menysprear els socis polítics (sí,eixos que beseu i abraceu per formar govern i quan les mocions) i de prepotència. Amb els vostres regidors per suposat que no funcionen igual. I això la gent ho sap i ho té en compte,mira la història dels progressistes en Tavernes i mira els resultats en Simat, dos pobles on sempre s'havia votat majoritàriament esquerre.
    Lo de la gratuïtat de les meues frases és recíproca a les teues. O eres el secretari-nou cap de gabinet de premsa de Juan o tú tampoc estaves allí. O el Sr. Juan perd el temps en contestar anònimament en blogs de segona fila?

    ResponderEliminar
  9. Disculpat estas de no llegir bé. Jo he dit que IEGE i els seus jefes no parlen amb segons quan van als pobles, parlen amb l'alcalde i ho vas vore fa poc quan va vindre Moragues, es va reunir amb l'alcalde i no amb Borràs. Igual hi ha sort i d'aci uns anys canvia la tortilla.

    ResponderEliminar
  10. Oblidava: no es menysprear a ningú dir que Consellers i directors generals no es reuneixen amb els segons. És un fet massa contrastable, es parla amb l'alcalde i es deixen als segons siguen del color que siguen Compromís, PSOE o PP.
    Ni es menysprear ni dir res fora de to.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En La Cotorra,ara mateix foto de Llacer amb els tècnics de Conselleria de medi ambient pel programa LIFE. Supose que Borràs també en faria alguna de reunió amb L'IEGE pel cas de les vivendes. I a les signatures dels programes solen avisar als regidors pertinents. Altra cosa és que l'alcalde evite als socis,cosa que converteix al govern local en una pantomima. El cas es que semble que els regidors del Bloc treballen i que als del PSOE la feina els la fa Juan. Eixos actes no son de menysprear ni de prepotència,no,és el més normal entre socis ben avinguts.
      Déu no vullga que fóreu socis en cap empresa privada,pobres accionistes!

      Eliminar
  11. Amic, igual Borràs no lils envia les fotos de les seues reunions. El problema no es quant no ix en la Cotorra si no quan no ix en res i no vegem cap foto seua en cap lloc. A vore si és que Borràs no fa reunions i desde luego amb IEGE no n'ha fet cap.

    ResponderEliminar
  12. Si qui té la càmera de les fotos és càrrec de confiança del Bloc, i el sr. Juan (de qui depén el seu jornal) no li dona "confiança" per fer fotos de tots, blanc i en botella, aigua. i si Borràs no fa reunions ni es guanya els 50.000, que fa el sr. Juan en mantindre'l en nòmina de l'Ajuntament? Per a Borràs no hi ha Karinaso? Per qué?
    Espere ens dones respostes. Amic.

    ResponderEliminar
  13. No caben més destrellats en 4 renglons. Adéu, amic. Ja ho tens bé.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja sabia jo que en això no tindries respostes, retirada una vegada que es veu que la veritat pica. Com que en este blog no pots tallar quan vullgues com en l'altre, hauràs d'engolir i mut. Ací els únics que ja ho tenen bé són els "progres" de Tavernes que van consentir que manara la dreta després de ser el poble comunista i aconseguiran que torne a manar per incapacitat pròpia de servei al poble i procurant només pels seus partits.Ja us va salvar la crisi, ara us salvarà la corrupció, però en compte que per l'esquerre, d'això també n'hi ha.
      Són 5 renglons, compta bé.

      Eliminar