lunes, 31 de marzo de 2014

NOTA DE PREMSA DE CARLES GIMENO sobre tancament ràdio

Cal agrair als oïents, col·laboradors i anunciants el seu suport a la ràdio.

Durant 13 anys la Valldigna ha tingut la seua ràdio en diferents etapes. En l’etapa de Ràdio Valldigna, esta fins i tot va rebre el Premi Amic de la Valldigna que dóna la Mancomunitat de la Valldigna.

En les diferenciades etapes, la ràdio ha estat al servei de la gent, fugint d’interessos particulars.

En estos moments no podem donar més explicacions, tal vegada amb el temps. Com sempre, estem a disposició del poble per fer possible la ràdio, cosa molt fàcil de fer i per a la qual cosa sempre estarem disposats a col·laborar al màxim.

Gràcies novament, ens quedem amb la satisfacció d’haver ajudat – i molt – a la Valldigna i la seua gent.

Queremos agradecer a oyentes, colaboradores y anunciantes el apoyo dado a la radio.

Durante 13 años la Valldigna ha disfrutado de una radio que ha tenido sus diferentes etapas. En la de Ràdio Valldigna, la emisora llegó a recibir el Premi Amic de la Valldigna que otorga la Mancomunitat de la Valldigna.

En las diferentes etapas la radio ha estado al servicio de la gente, sin atender a intereses particulares.

En estos momentos no podemos dar más explicaciones, tal vez sí con el tiempo. Como siempre, estamos a la disposición del pueblo para hacer posible la radio. Esto sería muy fácil de lograr, por lo que siempre estaremos dispuestos a colaborar al máximo.

Gracias nuevamente, nos quedamos con la satisfacción de aber ayudado – y mucho – a la Valldigna y su gente.

Nota de Premsa de DEMÒCRATES VALENCIANS DE LA SAFOR-VALLDIGNA

Des de DV de La Safor-Valldigna volem mostrar el nostre pesar perquè un altre mitjà de comunicació i en valencià desaparega, com és el cas de Tres Creus Ràdio, abans Ràdio Valldigna . 

I més si cap i com assenyalem, era una emissora en la nostra llengua, quan tanta falta ens fa, perquè la millor forma de defendre una llengua és usant-la i esta emissora així ho feia i de debò, i a més donant veu a associacions, clubs i particulars locals que d'una altra forma no tindran veu. Esperem que siga un fins prompte i no un adéu definitiu , gràcies a Iris, Alex i també a Carles per la vostra labor i ànim .

Al mateix temps demanem a l'administració local que inicie els tràmits perquè tinguem el més prompte possible una ràdio local o inclús comarcal vallera , pública i en valencià com hi ha en altres poblacions i comarques inclús més xicotetes que la nostra .



ADEU A TRES CREUS RADIO

I es que acaben d'anunciar els seus responsables que esta emissora i després de més d'una dotzena d'anys fa silenci. 

Els motius , i açò ho diguem nosaltres : Emitía, com la gran majoría , sense l'oportuna llicència administrativa, entre altres cosses perquè estes no es concedixen des de fa un grapat d'anys, i quant es va fer, i amb contagotes, l'adjudicació va ser denunciada i portada a juí per part d'aquells que diuen que es va afavorir , que es va fer clàrament, als amiguets dels governs autonòmic i nacional, qui son qui les autoritzen .

Nosaltres no voldríem pensar que hi han altres motius, però ens extranya que esta sí i altres, i hi han de molt importants, seguisquen ahí, emitint com si rés passara i foren les més legals del mon ; perquè d'ofici no es solen tancar emissores i menys locals, que a ningú ( o sí ? ) molesten , i menys una emissora de ràdio-fórmula com era esta ; i per la trajectoria que estos dos governs anomenats, no sabem si a més baix nivell també,  esperem que no , seguixen de silenciar veus lliures i que no seguixen els seus dictats .   

En tot cas esperem que siga un fins prompte i un no un adeu definitiu, doncs Radio Valldigna primer i Tres Creus Radio després com a sucessora s'han convertit en algo més que una mera emissora de ràdio, en un mitjà de expressió de moltes associacions locals ( falles, clubs esportius, associacions de tot tipus ... ) i particulars que d'altra forma no tenen accés a fer-ho públicament, i al mateix temps desapareix un altre mitjà de comunicació en valencià .

Des d'estes planes mostrar la nostra solidaritat amb Alex, Iris i segur també Carlos que tant han aportat a este poble des de l'emissora . 

Editorial : BORRÀS NS/NC ... O SÍ ?

I es que sobre el tema del nou retén policial i la possiblitat d' haver signat una opció de compra en vers d'un lloguer pur i dur , i en contra del que volen fer vore per contra altres mitjans afins al govern, el senyor Borràs no va saber o no va voler , al nostre entendre, contestar clàrament a preguntes del nostre editor en l'assamablea del passat Dimarts .

Així, en la seua expossició sobre el tema el regidor socialista va dir que la propietat els ha oferit dita opció, però a preguntes nostres en el darrer torn de precs i preguntes de la pregunta directa de si dita opció estava signada o era sòls una mera declaració d'intencions, entenguerem digué clàrament que no hi havia rés signat i que era una possiblitat que estava ahí, tractan de justificar amb moltes divagacions el que no es vaja signat dita opció i en  basse a supostos entrebancs administratius-buroràtics que requeríen de cert temps en quant a la materialització de la mateixa : Va ser així o no, estimats lectors que allí estiguereu, o es quimera nostra que va "tirar balons fora" com es diu popularment ? .

I ho torne a retraure perquè este cap de setmana passat ens dia una persona molt "compromesa" que sí, que sí ens va contestar, i que el que ens digué és que una opció de compra tindría que haver passat pel plenari, i ahí ja sabem el que pensaven Karina i el PP ... 


I nosaltres ens tornem a preguntar : 

Quina presa tant urgent hi ha per a qué no es vaja tingut temps a estudiar el que a Tavernes li interessa realment i qué és lligar algo definitiu i no invertir i fer despessa en algo que no es teu ? .

Diuen que urgía perquè s'acabava el lloguer de MGM, i contestem : Si era així, perquè no s'ha previst amb més temps este tema per a no haver tingut que anar ara a presses i correguent ? . 

I també preguntem : Acàs MGM no havera prorrogat el lloguer per uns messos ? Creguem que sí, perquè l'assumpte no està com per a pegar bots d'alegría i menys en una empressa que depen en gran part de la construcció i el lloguer per a esta de les seues grues més grans .

Llavors, si ha segut per evitar com ens han dit el quasi per no dir segur rebuig de l'opossició en el pleno en el que tindría que haver passat per la seua naturalea una opció de compra,  ens pareix greu, molt greu este nou "politiqueig" que per a nosaltres ha perjudicat al poble

De totes formes li oferim al senyor Borràs estes planes i l'animem a que ens explique, sabeu qué és persona a la que en tot el tema de la hisenda local i afegim el de la participació ciudatana felicitem per la seua bona tasca al front de abdós regiduríes i pel que creguem queda clar no tenim ninguna animadversió , el perquè de tot este tema : L'esperem amb espectació .   

HUMOR POLICIAL

I eI es que la manca de dotacions està creant protestes en els cossos policials, però no per 
això hi ha que fer cosses a presses i carreres que no son el millor per als interessos de tots .

El proper diumenge ESPECTACLE SOLIDARI A FAVOR DE A.CU.DE.

Foto

L'espectacle versa sobre un matrimoni afectats pel alzehimer . Col.labora l'Ajuntament i tot el que es recaude es a favor de A.CU.DE. , associació de la que fomen part persones amb esta enfermetat entre altres .

ES PER UNA BONA CAUSA , ACUDIX !!!

Venta de entrades : 

PAQUI TORRES 630536482
LOURDES VALERO 629349859
ENRIQUE ESTRUCH 639088185
A LES OFICINES DE LA CASA DE LA CULTURA PELS MATINS
EN LA MATEIXA ENTRADA EL DIA DEL ESPECTACLE

EL PROPER DIVENDRES III FIRA SOLIDARIA DEL LLIBRE DE CÀRITES

III FIRA SOLIDÀRIA DEL LLIBRE D’OCASIÓ
Pareix que va ser ahir quan els membres de Càritas Interparroquial ens animarem a preparar aquesta activitat i enguany ja ens trobem en la tercera edició de la fira solidaria.
Aquesta és una activitat mitjançant la qual la gent de la nostra població col·labora de diverses maneres, per una part aportant llibres de lectura que tenen per casa i que ja se’ls han llegit; i per altra assistint a comprar-ne..... però a més a més, es participa en el que per a Càritas es considera el més important; sensibilitzant-se i conscienciant-se de que en un poc que aportem cadascú  de  es poden posar solució a molts problemes.
Mitjançant la fira solidaria i altres activitats organitzades be per Càritas Interparroquial o per altres entitats que ens donen suport, s’aconsegueix donar suport econòmic a les diferents accions realitzades en benefici d’aquelles famílies que més ens necessiten..... accions com la portada a terme per l’ECONOMAT, en la que s’atenen a més 300 famílies de Tavernes i en la que sols durant l’any 2013 es repartiren uns 76.000 quilos d’aliments.
Es poden aportar llibres fins el dijous 3  d’abril be a les parròquies, als col·legis i o la Biblioteca municipal. La fira tindrà lloc al MERCAT MUNICIPAL el divendres 4 d’abril des de les 17’00 h fins a les 20’30 hores.

 No es prou voler canviar el món..... es necessari canviar la nostra mentalitat per tal de què aquest món canvie
Moltes gràcies per les vostres aportacions

sábado, 29 de marzo de 2014

ELS PREMIS VALLDIGNA en imatges de Paco Teodoro

Diverses imatges del acte, pressentat per
la Regidora de Tavernes Carmen Canet .





Un moment del sopar que es va oferir . 
Es guardonats junt als tres Alcaldes vallers pressents .

Baix, els guardonats Eladi Mainar, a l'esquerra, Coeter II, al mig, i la filla de 
Josep Monleon  a la dreta , arreplegaren el guardons d'este any . 



ESTA NIT CANVI D'HORA

Cambio de hora

RESUM SETMANAL

Com era d'esperar i varem previndre, l'article sobre l'assamblea ha segut el més vist i comentat , seguit de la nota del PP sobre el mateix , i  de les editorials d'esta setmana . 

La propera en principi no es preveu conflictiva però mai se sap, qualsevol motiu es suficient per a crear-ne, fins al dilluns .

EntradaPáginas vistas
26/3/2014, 44 comentarios
220
25/3/2014, 37 comentarios
186
24/3/2014, 29 comentarios
130
21/3/2014, 50 comentarios
108
27/3/2014, 16 comentarios
101
24/3/2014, 6 comentarios
99
22/3/2014, 31 comentarios
95
78
63
25/3/2014, 3 comentarios
60