martes, 16 de septiembre de 2014

ULTIMA HORA : CRISI DE NOU EN EL GOVERN VALLER

EL PSOE DE TAVERNES CRITICA L'ACTITUD DE L'ALCALDE EN LES PAELLES I LI DEDICA UN DUR COMUNICAT

L'alcalde, en les paelles per als majors. L'alcalde, en les paelles per als majors.
Els socialistes de Tavernes de la Valldigna han lamentat en un comunicat "el comportament que ha tingut l’alcalde i els regidors del grup Compromís-BLOC que en un acte de festes, on tenia programada una visita la corporació municipal, s’han comportat d’una manera inapropiada per a qui representa un municipi, deixant de banda el protocol i l’educació".
 La regidoria de Festes, dirigida per Pilar Altur, ha organitzat les paelles per als més majors de la ciutat al pavelló multiusos. Aquest acte festiu es realitza any darrere any a les festes de Tavernes i de forma habitual la corporació fa una visita per desitjar bones festes als veïns allí presents. En aquesta ocasió, Jordi Juan i alguns regidors de Compromís, han anat de forma individual deixant a la Regidora que ha organitzat la festa i a la resta de regidors, al marge. A més a més han fent una plantada als músics, que estaven esperant l’hora prevista per començar l’acte i que han estat "menyspreats per Juan, qui no ha tingut a bé esperar-los i ha entrat sense ells", segons la nota socialista.
Li demanen que deixe el càrrec
"Considerem que aquesta falta de respecte i lleialtat als càrrecs públics que representen els regidors no es pròpia ni digna de qui ostenta un altre càrrec públic, més encara si aquest és l’alcaldia. Si el Sr. Juan no sap estar a l’altura del lloc que ocupa deuria de plantejar-se deixar la funció pública, perquè els veïns de Tavernes es mereixen un alcalde que estiga al servei de tots i no pose per davant els seus interessos de partit i electoralistes als del bé comú".
Els regidors del grup municipal socialista demanen disculpes al músics que van patir la "plantada" de l'alcalde i el seu "menyspreu", i els agraïm la paciència, educació i professionalitat que varen demostrar. Fan extensibles, per últim, aquestes disculpes als veïns de Tavernes que estaven presents i han viscut aquest capítol de "falta de educació i respecte".

És forta, molt forta esta nota i pensem que després d'ella no hi ha marxa arrere i açò sòls pot acabar en la ruptura del govern, bé per retirada de delegacions del Alcalde als regidors socialistes, bé per renuncia a estes d'estos perquè son paraules i acussacions molt fortes i podem dir perquè hem llegit la nota que han passat els socialistes que el diari no exagera ni una mica. Es demostra un total falta de sintonía i de confiança entre les parts implicades i així no és lógic seguisca un govern. 
Però bé, de més grosses se'n han vist i "pelillos a la mar", ja vorem, es juguen la credibilitat uns i altres si açò es queda en això.

37 comentarios:

  1. Festes i paelles = lio en el bipartit.

    ResponderEliminar
  2. Quants en governa la farina17 de septiembre de 2014, 0:12

    Deixe ací el que he volgut deixar a 'La Cotorra' i no m'han deixat (no m'han publicat, vaja):

    Aquest és un acte de Festes ranci i indignant. És com donar pinso als nostres majors, tractar-los de bestiar. Amb tot, és molt del gust dels polítics, dels presents (com testimonien les imatges i els comunicats), dels passats i diria que també dels futurs. Molt hauria de canviar la política, molt ha de canviar. Sóc, però, pessimista de mena.

    ResponderEliminar
  3. Només unes quantes.

    Cavalcada de Reis: El PSOE gasta al seu antull i no consulta per a res amb el soci.
    Festa de Cap d'Any en la platja: El PSOE va a la seua bola i no diu res al soci. i damunt no tenia permis ni res preparat en materia de seguretat.
    Actes de Pasqua des de fa anys en la zona de Padur: El PSOE va a la seua bola i no diu res al soci.
    Triatlon en la platja: El PSOE va a la seua bola i no diu res al soci ni demana pareixer a la regidoria d'Esports. El PSOE ni comunica que va a fer l'acte i després organitza un guirigall impressionant en les entrades i eixides despres de fer una reunio amb les forces de seguretat on no s'invita a la reunió ni a l'alcalde ni al regidor per determinar les mesures.
    Pressupostos: El PSOE canvia unilateralment el pressupost consensuat i exigix tirar a Bufante al carrer. El regidor d'Hisenda fa modificar l'informe d'Intervenció i s'assigna amb els canvis atribucions que en l'execució de pressupostos sempre havia tingut l'alcalde.
    Reten de la Policia: El PSOE es monta la pirula com ha volgut sense debatre ni consultar res amb els socis de que s'ha de fer, projectes, terminis d'execució. Aixina els va.
    Festes del Poble: El PSOE no consulta res mai amb els socis, ni els informa de res de com serà la programació. Ni els diuen els actes, que l'alcalde i regidors s'assabenten fa unes setmanes per la Veu.
    El PSOE dona a coneixer la programació festiva i fa la presentació el dia que l'alcalde està en Madrid. Aixi tot el protagonisme per a ells.
    Dia de les Xarangues: la regidora de festes puja a la tarima a lliurar als premis i no es capaç ni per educació dir-li a l'alcalde que puge. I parlen de respecte i educacio als càrrecs.

    De tot això Compromís espera alguna explicació perquè en cap d'eixes actuacions s'han adecuat a la normativa de funcionament que té el govern: Avisar i per antel·lacio de 15 dies de tot el que es pensa fer per poder coordinar. Perquè no oblidem que per exemple en festes entren la brigada, electricistes, policia local, FCC per neteja i cap d'eixa àrea la porta Festes ni el PSOE. I a pesar d'això no diuen res als regidors responsables i avui un regidor de Compromís ha de solucionar-li a la regidora de Festes problemes amb la banda Fenix.

    ¿Que volieu els del PSOE? ¿Que despres de tots els desplantes i sobre tot el de les xarangues, que estigueren pendents de vosaltres? Si no voleu estar amb Compromís, vos ho han deixat ben facil. Aneu a soles. ¿Tampoc voleu anar a soles? Per a que, si ningu vos fa ni cas.

    Qui es gita amb xiquets s'alça pixat i Compromís, amb les rabietes, envejes, falta de serietat i maduresa d'alguns regidors, s'ha quedat pixat moltes vegades.

    I la credibilitat no se la juga ningú, perquè eixos fets son de coneixement de gran sector de la població ¿eh, senyors del Club d'Atletisme, eh senyor de la platja amb festes preparades sense permisos de Delegacio de Govern , eh forces de seguretat obligats a estar de reunio sense el regidor responsable i haver de fer allò que diu una regidora que no té idea de com va la cosa? El dia del triatló o vam vore.

    I ara estos que vinguen parlant de: s’han comportat d’una manera inapropiada, han deixant de banda el protocol i l’educació, falta de respecte i lleialtat.

    Són com a criatures de bolquers. No són conscients ni del que fan i han fet el ridicul, una vegada més.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tres anys amagant tot això? I el magnific equip de treball dirigit pel gran director d'orquestra J.J.? Per qué tanta mentida? Per una alcaldia es mereix el poble este desgovern? Amb açò es demostra que la Karinada no va ser una cosa puntual i que les "esquerres" no miren pel poble sino només pel partit.
      Uns diran estrategia del PSOE a nivell de País,altres que este és el puntet que li falta al Bloc per abastir majoria absoluta,i mentres el PP fregant-se les mans davant la inutilitat dels socis. Govern de xiquets!

      Eliminar
    2. La Karinada va ser una cosa puntual de Karina per voler assumir mes poder de 1 regidor que tenia i voler decidir ella sobre el govern. S'ha dit i s'ha explicat. Si no ho entens es el teu problema.

      I quan el segon, no s'ha amagat res. Ací tot això s'ha dit en comentaris i més encara, i si no ho "rebusques" i voras com tot està dit.
      Una altra cosa és que tu no t'enteres, emmalaltit com estàs en la critica facil i res mes.

      Eliminar
    3. Jo no veig desgovern, solament algunes envejetes per part d'alguns i a tu justificant sempre a la transfuga karina. Ja parlarem. Tots sabem la estrategia que preten el psoe sabedors "de lo que se les viene encima", no de ara, ja fa temps ja...

      Eliminar
    4. Cadascú pel seu costat no es desgovern,ignorant al soci i els actes de les regidories de l'altre,com si es tractarà d'una mini-oposició. Això queda molt lleig i no es gens eficaç en un equip de treball. I en això i des de un principi han sigut iguals les dos parts (i quant eren tres, els tres). Amb la feina que tenen a fer i que digues que es tenen envejetes. Envejós de que? De no tindre l'alcaldia? No haver-la donat. De no tindre majoria absoluta (i poder absolut)? Açò pareix la pelicula el Gran Dictador, estos jovenets no estaven preparats per a fer una politica seriosa i madura, i els majorets tampoc els han donat exemple.

      Eliminar
  4. A mi em sembla un comentari de molt mal gust i de falta de respecte als nostres majors.
    Ranci i indignant, perquè? Perquè ho dius tu? Ho has preguntat a ells?
    Reunir 900 persones majors en un dinar on es veuen veins que fa un anys que no s'han vist, on es recorden amistat, on la gent passa unes hores be, això es ranci i indignant?
    No s'obliga a ningu a anar i tots els anys vora 900 persones. Potser siga perquè es ranci i indignant.
    Efectivament, el done la raó: La farina en governa a molts, començant per tu.
    No sé perquè es publiquen comentaris com este d'una baixesa moral i despreci als majors. Per la mateixa norma, no cal que ajudem als majors ni amb ACUDEs, ni centres de la tercera edat ni res. Pastilleta i al cementeri, sembla ser que vol el de la farina.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Una cosa és dinar de germanor i altra compra de vots a canvi d'un plat de paella. Posa 1€ per plat i voràs com no anàven ni la meitat. I sense cap activitat alternativa més que la fartera debades,la prova altres anys on a les deu del matí ja taules plenes pillant cadires o després enduent-se menjar a casa. Es podria pensar algo més creatiu i participatiu amb la gent major.
      I amb els politics arromangant-se amb la brigada,no barallant-se per eixir a la foto.
      :-[

      Eliminar
    2. Tot eixe panorama que descrius es mentira: Ni es tornen locos buscant o reservant lloc, això era abans quan no hi havia ombra i tots anaven prompte a buscar eixos llocs amb toldo, i això d'endur-se el menjar es fals.
      Es nota que has anat mai a les paelles i parles d'oida i per suposat estar allí col·laborant segur que no.

      Eliminar
    3. Ni es mentida ni es problema de l'ombra. Ara no van abans perque ho prohibeixen tancant la zona fins un horari establert.
      Jo no soc politic,no colabore pero tampoc vaig allí a demanar el vot facil. Encara estic esperant la foto dels regidors i l'alcalde parant taules. En altres grups,clubs i associacions, els caps s'arrima guien i no cobren un duro, pero estos jovenets han nascut veient als politics com models que ixen als telediaris, la jaqueta de pana a Felipito li va durar molts pocs anys i la UPV va acollir el paper de dreta valencianista nomes acabar-se UV. Es el que han mamat, la politica com a professió i no la del treball i compromis de la transició.

      Eliminar
    4. Demagogia barata, Karl.
      Quan el veus rodat te n'ixes amb historietes de l'abuelito Cebolleta.
      Anem a vore que té que vore amb la paella dels iaios tot el que ens contes de Felipito i la UPV de fa 20 anys. Aguarda-ho per als néts i dexa'ns tranquils.

      Eliminar
    5. Conte les historietes perque no es pense la gent jove que sempre ha sigut tot igual,en politica,com en Afganistan,anem a pitjor. Ara,als qui els convé el partidisme clar que no els agrada sentir cap historieta.
      De totes maneres,t'explique el lligam entre paelles i Felipito: en començar la democràcia hi havia gent que als partits arrimava el muscle i treballava pel poble amb ilusió (sense cobrar) i sense tant protagonisme com ara. Va ser felipito llevarse l'americana de pana i entrar als consells d'administració de rans empreses i s'acabà el romanticisme (i començà el gran negoci). En les paelles també van com ara Felipito,de capos que manejen el cotarro,endur-se el protagonisme i no tacar-se el tratge. Cadascú que en traga les seues conclusions.
      I el Bloc també juga a lo mateix: la Fístula balcànica treballant per a FCC, casualitat o agraiment pels serveis prestats?
      Nota: no cobre res per les historietes,servei públic sense ànim de lucre.

      Eliminar
    6. Demagogia barata Karl.
      Nomes el falta dir que vols apuntar-te al carro de FCC.
      Em pense que eixe es el teu problema.

      Eliminar
    7. No,el carro de FCC ja sabem quin carnet has de tindre per poder espentar-lo. Jo agranaria altres coses inservibles del consistori, i ho faria debades.Mira si és barata la demagògia.

      Eliminar
    8. El FCC no té carros. Els camions els porten els que tenen carnet de conduir.
      Agranar coses inservibles i debades? Tu aprofites per això?
      D'aci 8 mesos eleccions, presentat.

      Eliminar
    9. Pues huí he vist un nou agranant, i es dels q s'agafa del bras de Jordi.

      Eliminar
    10. En quant als carros o camions crec que tots m'han entès,sobra la xirigota, pero contínues sense voler entrar al tema. No et preocupen tots els demés aturats que voldrien entrar a FCC pero no han pregonat el seu amor pel nacionalisme?
      De lo que aprofite jo o no per a fer neteja, no em preocupa el que tu penses,em preocupa que et presentares tu. Saps que els ciutadans tenen drets com a votants i el seu deure es controlar i criticar la gestió publica,tant l'hagin votat com si no? Ja en tenim altre que defensa el segrest del vot pels politics fins la propera legislatura? Per a aixo no els votem, per fer una dictadura demòcrata, sembla que encara no ho sabeu. No us interesa saber-ho.

      Eliminar
    11. Anonim 17:04, ens ofèn a tots el votants defensan-te davant les carències pròpies contestant amb el "presentat tu a vore si ho fas millor". Us sona lo de "i tu, mes"? Queda molt pobre.
      Et vindria be quan estigueres malalt anar al metge i que s'equivocara en el diagnòstic, i quant et queixares que et contestara igual que has fet tu: estudia 6 anys de medecina i fes tu de metge. No crec que et quedares massa a gust amb la resposta.
      Eixos sou els nous politics.

      Eliminar
    12. Pero el presentes o no? No ho has dit.
      Es per saber a qui no hem de votar, clar

      Eliminar
    13. Ja,ja,ja tan s'en val si es presenta com si no en el teu cas.
      Els vots "anònims" no conten!

      Eliminar
  5. Que dimitixca Borràs i renuncie al jornal. Segur que no ho fa. La pela és la pela.

    ResponderEliminar
  6. Encara recorde una entrevista a jordi joan quan era regidor on deia que unes altres festes eren possibles.
    Ni aixo ha canviat. Sera possible un altre model de festes. Pero el bloc molta foto i al final res.
    Com sempre.

    ResponderEliminar
  7. Les festes són unica i exclusiva responsabilitat del PSOE. Són els efectes col·laterals d'un pacte de govern o "el peatge". Ja s'ha dit que mai no han comptat ni amb el Bloc ni amb el PP per a res, i encara que siga oposició, també poden tindre els del PP alguna idea o proposta bona ¿o no?
    Això si que ha sigut una dictadura, la de la minoria socialista.

    ResponderEliminar
  8. Les festes les fan dels socialistes. No demanen opinió a ningú i per això hem arribat a este nivell de decadencia.
    La noteta esta es altra rabieta que es quedarà en no res. Tot lo demes son bufes de pato.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es bous també?
      Això voldràs tú,que la rabieta quede en no res,cal preservar el lloc del lider.

      Eliminar
  9. Sabia l'alcalde que tenia que esperar a que entraren el musics? A vore si ningú el va avisar i ara armen lio.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo estic segur que Pilar Altur no va dir res al Sr. Alcalde com no solen dir-li res dels seus actes. I quan va ser hora d'anar-se'n el Sr. Alcalde se'n va anar. Jo crec que a ell li dona igual anar amb el PSOE que a soles: tot el protagonisme es de l'alcalde i com el PSOE no en té, ni se'l busca ni se'l guanya, ara es monta estes pirules, quan ells esta portant-se recotxinament mal des de fa molt de temps.

      I a mi m'han dit que el PP també va arribar davant dels sociates. Els sociates ho tenien preparat per arribar els últims i amb la musica al costat. No els coneixerem a estes altures.

      Eliminar
  10. Tot és un muntatge perfecte preparat de fa temps. Tot és una maniobra orquestrada des del PSOE i forçant la màquina contra Compromís (triatló, pressupostos, Bufante, programació de festes) per vore si trenquen el pacte i presentar l’alcalde com un despota dictador, com ja fa el PP. Simplement perquè s’ha posat al seu lloc i no ha sigut un joguet en les seus mans com ha intentat el PP massa vegades en els plenos i el PSOE buscant desencontres amb coses puntuals del dia a dia. Realment, el PPSOE cavalquen novament junts perquè els interessos són comuns: matxacar a l’alcalde i traure un rèdit electoral. Tavernes no els importa res.
    Tots els desencontres han estat buscats i potenciats des del PSOE, i majorment després de les europees. Només busquen que Compromís els lleve les competències i poder dir que no es pot pactar amb l’alcalde i anar-se’n amb el PP.
    Ni el PP ni el PSOE han pogut suportar una alcaldia que actua amb sinceritat, honestetat, transparència i amb eixa actitud planificada dels dos, totalment cínica i deshonesta, simplement demostren que Tavernes no els importa.
    El PSOE, com a bona casta, es pensa que només tenen dret a governar els dos partits, el PPPSOE, i ho han demostrat a Oliva i ara a Tavernes. Tot es bo si aconsegueixen rèdit electoral.
    El PSOE si tinguera un mínim d’ètica política, després d'eixa nota i el que ha expressat, només li queda un camí: dimitir de totes les delegacions i anar-se'n del govern. Però per això cal valentia política i ser consegüent amb els propis actes i el comunicat, però no ho farà: hi ha un 99'5% de dedicació-raons per no renunciar a les delegacions.

    ResponderEliminar
  11. Imaginem-nos que la regidora de Festes que, com diu la nota de premsa, ha organitzat la paella ( "La regidoria de Festes, dirigida per Pilar Altur, ha organitzat les paelles per als majors), no haguera informat ni comunicat res a ningú sobre l'hora de vore's en l'Ajuntament i anar al pavelló, i tampoc haguera dit que hi havia una xarangueta de 8/10 joves músics (no la banda) per acompanyar les autoritats ¿Qué passaria?

    Perquè hi ha un fet bastant rar: arriba la gent de Compromís, després va arribar pel seu compte el PP (cosa que ningú ha dit que anaven a soles) i després la regidora Altur i Borras pel seu compte i amb la xarangueta. Cadascu dels partits anava pel seu compte.
    ¿El PP tenia informació de l'hora en que eixien de l'Ajuntament?
    Podries intentar averiguar si la regidora va tindre la delicadesa, cortesia, amabilitat, deferència, obligació d'informar a la resta de partits i regidors, be per correu electronic, per be whassap, per colom missatger o per senyals de fum .... de a quina hora s'eixia de l'Ajuntament i que es faria el passacarrer amb la xaranga. I que es faria una vegada arribats allí.
    Va informar la regidora? Em diuen que no.

    Tinc entés que Compromís no tenia cap informació sobre l'acte (com tants actes que organitza el PSOE. No oblideu que no està Bufante que coordinava això). No sé si el PP en tenia.
    Però si es com m'han dit : que la regidora de Festes, no va passar cap informació i mes quan hi ha un grup de whassapp del govern.... si això fora així, el PSOE estaria obligat a demanar disculpes públiques com a mínim. No vull dir mes.

    Va Enrique. Investiga entre els teus bons amics de Compromis i del PP.
    I ja ens dius. A vore si hi ha sorpresa i hauràs de fer una altra noticia i una altra editorial.

    ResponderEliminar
  12. Que agonia doneu tots!
    Barallant-se com xiquets pel protagonisme,poc arrimar el muscle i programar una entrada triomfal desfilant amb músics,tal com en Bienvenido Mr. Marshall.
    País! que diría Forges.

    ResponderEliminar
  13. Si si si però no has opinat sobre el fet que la regidora no va informar a ningú de com s'anava a fer l'acte, si calia vore's i on per anar junts, i mitjans per informar en té. El PP tampoc va anar amb ells pel que es veu. De casualitat es van trobar quasi a les portes. primer i davant el PP, però també callen.
    Això canvia molt tota la perspectiva del fet, no? I clar vos deixa amb el cul a l'aire a molts i no vos interessa ara averiguar-ho després de les critiques.
    Va informar o no la regidora de festes, com organitzadora, com s'anava a fer la presencia de la corporació?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Crec que la desídia del treball en equip i ningunejar al soci es mutu en este govern. Es mes, crec que ha estat aixi des del primer dia. Es el que passa quan un matrimoni es forçat per la conveniència. L'unic que canvia el temps es que la (no) convivència ho deteriora tot mes. Clar que no avisar els socis esta lleig si es el que ha fet Pilar,creus que tinc algun problema en dir-ho? Aixi que no m 'inclogues entre la casta i els seus súbdits, a mi no em deixes amb cap cul a l'aire perque no pretenc defendre ningu.
      La politica no deuria ser de persones,sino de ideologies i sobretot, de fets. I en els fets tots han errat,ja fa molt que s'ignoren (actes d'una regidoria/presencia nomes d'un partit) o es barallen pel protagonisme (regidor/a PSOE coincidint amb alcalde Bloc). De cara al ciutadà es penós i denota poc interes per la gent i sols pel vot i el poder. Estos sainets nomes interesen als protagonistes i palmeros respectius, i no son, ni de llarg, la majoria del poble, per tant son fets antidemocràtics.

      Eliminar
  14. Ara voldran que la culpa siga de Bufante que ja mesos que no està i això que la seua faena esta clar que ara la fa Amador.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Menuda idiotesa que la faena de Bufante la fa Amador. I tu com ho saps? I la de Rita la Cantaora, tambe?

      La faena d'informar sobre com es feia l'acte era única i responsabilitat de Pilar Altur, o en el seu defecte del PSOE. La regidora va fer deixació de funcions i no va organitzar l'anada de la corporació. Ni va avisar ni va dir res.
      La senyoreta Altur no va previndre ni hora d'eixida de l'Ajuntament ni com s'aniria al pavelló, no va informar a ningú i no va avisar a la corporació.,
      El PSOE ha mentit a Tavernes, ha enganyat els veïns i ha acusat a l'alcalde d'una actuació que es deriva de la seua falta d'organització i d'informació. L'alcalde venia d'una entrevista a la radio i televisió de Gandia, no sabia res i va anar al pavello. Cosa normal si no li diuen que s'ha preparat en l'acte.
      Pilar, no eres qui prepara l'acte? Prepara'l i no t'oblides d'avisar a la corporació que s'ha de fer. ¿per que no avises? Ni un simple whassap de confirmació.

      Eliminar
  15. La regidora va fer deixació de funcions i no va organitzar l'anada de la corporació.
    La senyoreta Altur no va previndre ni hora d'eixida de l'Ajuntament ni com s'aniria al pavelló, no va informar a ningú i no va avisar a ningú.
    El PSOE ha mentit a Tavernes, ha enganyat els veïns i ha acusat a l'alcalde d'una actuació que es deriva de la seua falta d'organització i d'informació.
    No eres qui prepara l'acte? Prepara'l i no t'oblides d'avisar a la corporació que s'ha de fer.
     
    ...................................................
     
     
    Tal com ha anat avançant el dia s'ha sabut alguns fets que canvien tot el plantejament del PSOE i que va a demostrar que també este partit està ancorat com el PP en la mentira i la manipulació.
    Per diferents fonts i pròximes al govern de Compromis s'ha anat dient i confirmant en la xarxa que la regidora Pilar Altur, organitzador com diu la nota de la paella als majors, no es va preocupar d'organitzar l'anada de la corporació, ni es va molestar en informar a la resta de partits de a quin hora s'eixiria de l'Ajuntament i menys que aniria la xaranga, quan sempre la xaranga s'ha presentant al pavello directament i no ha anat amb l'Ajuntament.
    La regidora Pilar Altur no va informar de res a l'alcalde ni a la resta de partits sobre l'acte de la paella, i ningú sabia res de com s'anava a dur a cap. I l'alcalde que venia de Gandia per causa de treball pel seu carrec amb l'hora justa, com que no sabia res i la regidora no li havia dit res, va donar cap al pavelló.
    Qui és el responsalbe, senyoreta Pilar Altur? L'alcalde o vosté com a encarregada d'organitzar l'acte? Ho tenia tot preparat per armar el folló? Sembla que sí. ¿Per això la senyora Carmen Canet no es va acostar per a res? Per no passar per la vergonya de saber que vostés anaven a enganyar a tots?

    Per tant, el PSOE hauria de demanar perdo i disculpes publiques a l'Alcalde i a Compromís per haver faltat, primer a la veritat, i segon no complir amb a la seua responsabilitat com organitzadora.

    ResponderEliminar