viernes, 12 de septiembre de 2014

JA ESTEM EN FESTES !!!

I és qué encara començen oficialment demà, huí ja hi han actes com la inauguració del art al carrer, áltament recomanable la seua vissita (Passeig Lepanto, a l'altura de la Casa de la Cultura), o la cagà del camell que organitza la Falla Passeig i a la que ha antecedit una activitat de ball i esport, amés dee sta nit i al Cantalot el sopar estellés. 

Per altre costat l'Ajuntament ha instal.lat un enorme sombrejat en la Plaça Major en previssió de les altes temperatures  qué tant demà com la resta de dies de festes s'esperen : Una molt bona idea doncs demá de matí allò serà un infern a l'hora de les xarangues .

Quadern vos dessitja unes bones festes a tots. 










6 comentarios:

  1. Sobre la nota de premsa del PP exigint al govern municipal que netejara el riu, quan es tenia que haver dirigit al seu partit i que li ho havera demanat a Confederació que te la potestat i qui ho te que fer.

    Copie de Las Provincias i es diu ben clar qui mana i qui ho ha de fer

    La Confederación Hidrográfica del Júcar (CHJ) ha negado el permiso al Ayuntamiento de Torrent para proceder a la limpieza de las vías de drenaje del camino del Alter, que cruza el barranco del Poyo y que es utilizado por agricultores y vecinos.

    Con la excavadora preparada para comenzar los trabajos en este tramo del sendero, la negativa de la CHJ ha frenado en seco esta iniciativa de la delegación de Medio Ambiente que pretendía realizar unas tareas que deberían ser llevadas a cabo por la propia confederación a quien pertenece la titularidad de los barrancos. «El ayuntamiento se ha ofrecido a limpiar esta zona y ahora nos encontramos con que tampoco nos dejan hacerlo», señala el concejal de esta área, José Gozalvo, quien levantó acta de lo sucedido.
    -

    ResponderEliminar
  2. Diferències entre este blog i altre : En este 11 fotos variades i sense protagonistes en concret, la protagonista és l'expossició, i en altre mitja dotzena amb el líder suprem de protagoniste en la majoría, ja m'enteneu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. P er este motiu
      a nar a llegir allí és
      p erdre el temps
      a ixí que millor vindre a este blog
      i llegir de forma objetiva
      t ot i que ixiràn els de sempre
      o el criticaràn per ser de DV

      Eliminar
  3. Molt bona anònim de les 22:04. Així és! Allí sols existix el líder suprem. L'autor del blog s'ho hauria de fer vore i més quan tot el món sap qui és.

    ResponderEliminar
  4. La enveja es molt mala, que curios que de ves en quan isquen els 4 gavinaires a criticar al blog. No al govern, ni al alcalde, no, critiquen al blog, per algo serà... I es que les veritats, amb raonament, sempre couen... I mes quan les animalades i la mala gestió en tots els aspectes ha regnat per doquier tants anys a Tavernes... Tenen massa coses que dir! La veritat es que siga papaito o perico de los palotes o el grupo amortajao ja vos agradaria que els vostres blogs de xixa i nabo tingueren la mitat de nivell, qualitat i argumentari que La Cotorra. Que mal els fa als qui s'han aprofitat del carrec per a fer xanxullets locals, palmeretes, troyanets, piscinetes, placetes de bous i un llarg etc. etc.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja era hora que algú reconeixca qui s'amaga darrere la cotorra amb un passamuntanyes. Ara falta reconeixer l'altra persona. Els lectors tenim dret a saber qui ens està informant. Ací l'amic Enrique dona la cara. Que altres prenguen eixemple.

      Eliminar