jueves, 4 de septiembre de 2014

Editorial : IDÉES "DE BOMBER"

Amb tots els meus respectes per als bomber, és una expressió qué s'utilitza popularment quant ú té una idea que ressulta desastrosa. I és que estem llegint en la premsa qué (tira va, en algo som els primers ... ) l'atur ha aumentat en Espanya en el mes d'Agost, i on més en la Comunitat Valenciana.

Culpableeee !!!
I encara si ens extranya lo d'Espanya en general per la tendència d'estos darrers trimestres i ser un més normalment amb empleo pel turisme, no gens lo de la nostra terreta, perquè Dimecres començaren les classes, una setmana abans de lo habitual, el qual ha afectat i molt al turisme i sobre tot al de propet qué és qui aguantava encara uns dies més en la platja. Així, era habitual que els de La Vall inclús ens quedavem fins festes o inclús durant estes, i portarem als xiquets al cole uns dies però ressident en la platja, donat lo prop que estem del poble.

I este any va a ser que no, nosaltres mateix este cap de setmana capa a casa, i com nosaltres molts més pel que anem sentint, amb el qual una setmana mínim menys de ganàncies per a supermercats, venda de pa, etc. en la nostra i en moltes platjes més de segur. I per tant menys possibilitats de seguir mantenint llocs de treball encara fora uns dies més de Setembre.

Així ho hem estat constatant estos dies en els comerços de la platja, on ens diuen tots qué esta messura els està perjudicant, fins el punt de que un quiosc que pensava aguantar com altres anys mínim fins el dia 15 està plantejant-se tancar ja, una perruquería el mateix i un supermercat on venen a més premsa ens diu que ja l'estàn avissant de que no guarde premsa per a la propera setmana i que espera una baixada de consum de pa considerable davant el qual està un poc en l'aire, perquè no sap quines quantitats demanar donat que si esta setmana ja ha baixat un poc el consum respecte a anys anteriors, la propera ja ni se sap.    

I de qui ha segut la magnífica idéa d' avançar una setmana la entrada al col.legi i amb això fotre al turisme en una Comunitat turística com la nostra ? De eixa senyora que diuen pot ser la candidada a pressidir esta terra : Arre gat !!! 

Així ens va ... 

6 comentarios:

  1. Tot la vida queixant-se que els mestres i professors tenen moltes vacacions i ara que ho volen solucionar ho critiqueu.
    Vixca el PP!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qué te que vore una cossa en l.altra? Fanátic !!

      Eliminar
  2. Un desastte l'invent de la consellera.
    Mal per als alumnes, mal per als mestres, mal per a la platja, mal per a les academies, mal per a lrs families, mal però que molt mal.
    Un zero per a esta senyora.

    ResponderEliminar
  3. Per error hem eliminat el comentari que ens parlava de que no tenía comerç a la platja ... demanem disculpes i que ens el tornen a enviar, gracies.

    ResponderEliminar
  4. No t'oblides que a juliol van haver exàmens de recuperació i fins el dia 10 no van anar a arreplegar les notes. Molta gent del poble i de comarques veïnes es va haver d'esperar. A més del mal que li han fet a les acadèmies de repàs ja que és una de les seues puntes de faena. En fi, que pareixem idiotes fent "polítiques" de grans events i no saber cuidar el turisme de proximitat que és el real.

    ResponderEliminar
  5. Esta "senyora" no es la que va demanar disculpes per parlar valencià en un mitin?? Vergonya, cavallers, vergonya

    ResponderEliminar