lunes, 29 de septiembre de 2014

Editorial : QUESTIÓ DE CONFIANÇA.

I no, no és la mateixa editorial de ahir, ahir parlavem de confiançes i huí d' apoios i d'ètica.

Compta el senyor Juan en estos
moments amb els apios tan
legals com morals suficients ?
  
Així, encara qué en la legislació vigent es prevé un mecansime denominat qüestió de confiança lligat a quatre supostos molt concrets que en este cas nostre no es donen, de moment, i amb unes conseqüències concretes com som el cessament del Alcalde i la elecció de nou Alcalde, pensem si éticament Jordi Juan es deu de mantindre en un càrrec per al que va ser elegit amb l'apoio de 9 dels 17 regidors que repressentaven a més del 50% del electorat, i dels que ara en estos moments no sabem amb quants realment conta, després de la denuncia dels socialistes i mentres estos no es desdiguen però de veritat i no sòls de boqueta com ahir ja plantejavem, qué de moment ni de boqueta. 

Així, pensem que Jordi Juan deuría plantejar-se seriossament el seguir amb estes circunstàncies en el càrrec o donar pas a altres que si que comptaren amb els apoios suficients, perquè ès clar que amb els pressupostos aprovats no va a tindre massa problema en seguir governant inclús en minoría minoritaria si açò no s'arregla però tornem a dir de veritat i no sòls de cara a la galería ( les mentires tenen les pates curtes diuen i segur els vorem el plomer abans les eleccions si així és ), però també és clar que açò sería un frau als electors, doncs estaría regint-nos una persona que sòls va obtindre un poc més d'una quarta part dels vots emessos en els darreres locals i amb els apoios de no arriva a una tercera part dels regidors.  

I sí, ja sabem que els de sempre estareu dient qué ja estan estos de Quadern volent que mane Manolo : Doncs no, sòls volem perquè es lo bó per a Tavernes que mane qui realment compte amb els apoios suficients, siga Jordi, Manolo, Carmen o Karina., per anomenar als caps de llista, nosaltres com sabeu apoiem altres opcions en estos moments no repressentades en el consistori.  

Però bé, tornem a dir, les urnes jutjaran.

19 comentarios:

  1. Que es plantetge al pròxim plenari. Això si que sería un acte democràtic i de transparència. No fer-nos seria negar la evidència i burlar-se del 75% de l'electorat.

    ResponderEliminar
  2. No, sols l'apoien els seus 4 concejals. Jordi dimissió!

    ResponderEliminar
  3. Legal si. Moral no.
    Jordi Juan està manant sense haber guanyat les eleccions.

    ResponderEliminar
  4. Que vols que ixca Jordi i entre Manolo?? Tira tira no digues animalaes.

    ResponderEliminar
  5. Se ha comentado muchas veces que la llegada a la alcaldía de Jordi Juan se produjo en unas condiciones que no auguraban nada bueno, lloros, denuncias de presiones y amenazas ...
    Durante la legislatura se han visto muchos detalles de que no había una cohesión en el grupo de gobierno, que no equipo, pues nunca han dado la imagen de un equipo de gobierno. Una vez Karina fuera del gobierno se ha comentado muchas veces que los socialistas eran solamente los que aportaban el apoyo necesario para que Jordi continuara, no eran unos miembros de gobierno plenamente integrados. Nunca el grupo ha dado la impresión de gobierno integrado y fuerte. Con el paso del tiempo van saliendo cada vez mas claramente las diferencias. El gobernar desgasta y ese desgaste lógico en cualquier gobierno aquí, debido a que no han sido nunca un equipo integrado se manifiesta con mucha mas claridad. Está ya muy comentado los episodios de los últimos días. Las diferencias son ya insostenibles y esa situación no puede traer nada bueno a Tavernes. Un gobernante que realmente quiera gobernar para el bien del pueblo no aguantaría esta situación. Como comentas es verdad que con los presupuestos aprobados no va a tener demasiados problemas para seguir, pero para seguir con el día a día no para gobernar. Gobernar sólo se puede hacer con tranquilidad, con sosiego para hablar y estudiar lo mejor para Tavernes, sin enfrontamientos entre los miembros del gobierno, sin haber perdido la autoridad moral por parte del alcalde, que ahora la ha perdido toda.
    Jordi debe hacer algo, así no se puede seguir. Pero los socialistas después de la nota publicada y de todo lo que ha ocurrido últimamente deben ser consecuentes y apartarse del gobierno. Tavernes no se merece una orquesta tan desafinada y tan descompuesta.
    La banda del Empastre sonaba mucho mejor que ésta orquesta nuestra. El director de nuestra orquesta hace tiempo que hace aguas y los músicos desafinan demasiado. No se hablan, no ensayan, no mejoran el repertorio ..., de orquesta hemos pasado a charanga. De director de orquesta hemos pasado a tener un Llapisera cualquiera.
    Realmente triste.

    ResponderEliminar
  6. No fa falta ser doctor en matemàtiques per a donar-se compte que la seua alcaldía es sustenta amb sols el 25% dels vots. Si fora altre partit (PP, PSOE, Eu,....) qui mantinguera l'alcaldia en estés condicions, el Bloc ja hoguera organizat manifestacions a la porta de l'ajuntament per demanar la dimissió de l'alcalde. Però com tot ho justifiquen i a Jordi li ve molt bé els més de 2.500 euros a final de mes, l'alcalde voldrà aguantar la cadira encara que siga a costa de la seua credibilitat i la poca ètica que li queda.

    ResponderEliminar
  7. Jordi dimissió per permetre la "Fumata de porros al Carrer la Barca"

    ResponderEliminar
  8. Este xicot deuria tornar a la universitat. El futur que allí li espera serà millor que el que li espera a la política. Almenys allí pot tenir més suport, ja que ací sols té el del 25% de l'electorat, si es que no els ha defraudat també.

    ResponderEliminar
  9. Hasta aquí llegó la carrera política de Jorge Juan. A partir de ahora empieza el descenso vertical.

    ResponderEliminar
  10. Yo creo que esta claro que el gobierno de Jordi Juan ha fracasado. Ha llegado el momento de hacer políticas coherentes. O el PSOE se aparta del gobierno o Compromis debe romper el pacto.

    ResponderEliminar
  11. Que convoque una manifestació a vore quants diuen "volem este govern". No té el suport de ningú. Dimissió inmediata!

    ResponderEliminar
  12. Pense, personalment, que els mes arrimats estan fenli molt de mal. Eixa ideologia extrema d'algún familiar li esta perjudicant i molt.
    Algú li va dir el dia de l'investidura que fora ell, i esta vist que no ho ha segut.
    El fracàs no es seu, encara que es el "director de la orquestra", sino d'aquell que ha fet els arreglos en les partitures.
    Quan s'arrepentira de no haver aprofitat la que podía ser una brillant carrera a la Universitat, eixa que hui tampoc te a la má.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. S'han carregat les places dels interins com Jordi. Quan vullguen tornar i reincorporar-se la plaça ja no existirà. A hores d'ara están fora de la universitat.

      Eliminar
    2. Els més arrimarse li han fet creure el que no era, inmortal, intocable i perfecte. Cal ser més humà, humild i reconeixer els errors. Al final, voler aparentar el que no s'és passa factura.

      Eliminar
    3. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
    4. Es muy triste lo que han hecho con Jordi. Personas muy muy arrimadas a él le han aconsejado mal. Tenía una posibilidad en la Universidad de hacer una buena carrera profesional y tener un futuro de acuerdo a sus estudios y capacidad. Los que le han hecho cambiar de idea lo han hundido. Tienen una responsabilidad muy grande. Ahora ha fracasado politicamente, que tendrá que hacer ahora.¿ Esos consejeros que le dirán ?

      Eliminar
  13. Ja heu acabat? Ja esteu desfogats! Ben fet! Dema mes!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I tu? Et gites nervioset? Demà vindràs a visitar-nos? Va,que t'agrada la marxa,vicioset!

      Eliminar
  14. I el de la Cotorra què diu?

    ResponderEliminar