sábado, 13 de septiembre de 2014

HUÍ XARANGUES

Dos xarangues locals i una de Benifairó, Fortaleny, Sueca i Cullera, en total sis, han oferit este mati un gran espectacle, plé de música i sobre tot de festa.

Molt bona idea la del Ajuntament d'instalar ombra però tenim que ficar un "però" :  Quasi tota la plaça ocupada per les instalacions del bars de la zona i molt poc espai per als ciudatans que sòls anavem a vore l'espectacle. 

De fet, eixir de la plaça cap al carrer Sant Agustí era angustiós per l'emplaçament d'una barra de bar i els seus ussuaris que no deixaven pas sino era demamant-ho i fortet, podem donar fe, o eixir de la zona de cadires lliures, una illa en mig de les privades i amb sòls un accés lliure a estes des de la entrada a la plaça pel carrer Major.  

I no volem s'entenga com una crítica destructiva i per fer crítica, sino per a qué es tinga en compte que les festes son de tots i per a tots i amb els nostres impostos les paguem, i per tant es deu de primer el servici i el benestar al ciudatà en general sobre el que vullga fer us d'instalacions privades amb el seu cost, 

Per lo demés tot ben organitzat a excepció si de cas del accés de les xarangues doncs el locutor s'ha cansat de demanar pas per a estes a la seua entrada, amb un bon possicionament de les cadires lliures per al públic a excepció del dit dels accesos : Qué és repetisca però millorant el dit.

Vos deixem unes modestes imatges, falten de la darrera xaranga.












22 comentarios:

  1. Eren 7 xarangues. Et falta una d'Alzira crec.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pot ser perque ens hem tingut que anar quant els suecans.
      Si es aixi demanem disculpes als riberencs.

      Eliminar
  2. Este any es pot portar la camisa i símbols del partit polític per als actes festius: repartir menjar de les paelles, concurs de carrers engalanats, etc.??

    ResponderEliminar
  3. Per què estava el president de la junta local fallera en el pregó de festes junt a la corporació local?
    Per què està el president de les falles i no està el del futbol, la petanca o les cofraries per example?
    Ja hi ha prou de falles!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara ja sabem perque el Bloc ABANS era antifaller. Les falles eren totes del PP. Ara,falles,fútbol i processons.

      Eliminar
  4. Això que importa, qui ha guanyat?
    No veus que als comentaristes només interessa criticar al govern i més encara al Bloc?

    ResponderEliminar
  5. Les veritats amarguen.
    L'anonim 0:36 es veu clarament que no expressa cap opinió. A part de ser fals els arguments que usa del tipo "por un perro que mate me llamaron mataperros", tant respecte al Bloc com al PP.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I tant que amarguen. I no son opinió,clar que no,son fets. Que siga una critica ja ho vorà cadascú. El que esta clar es que han mort sols "un perro", laa fama que crearà el Bloc sera la mateixa que el PP, totes les processons sense perdre'n ni una i a clavar amb calçador els representants fallers a tots els actes institucionals. Populisme del barat com feina la dreta mes rància.
      Aixo si que amarga,si. I tampoc es opinió. Son fets. Ara si vols digues si els fets son diferents o digues la teua opinió sobre el cas, ho tens difícil arreglar-ho.

      Eliminar
    2. Es que en el fons la gent del Bloc són molt rancis.
      Ara no semblen ser tant intolerants com tu i no van dient a ningú que ha de fer o deixa de fer, i sembla ser que donen llibertat a que cadascú lliurement faça el que crega.
      Tot el demés, com tu faries, es patrimoni de la intolerancia i voler marcar els demes els seus pensament i això sempre ha sigut feixisme. No caigues en el feixisme de la intolerancia i de creure't que tu pots decidir pels altres o que tens la veritat.

      Eliminar
    3. Anar de progres i en manar passar-se als poders fàctics mes rancis i conservadors NO ES SER LLIURE, es ser TRAÏDOR a una ideologia per la qual t'ha votat molta gent (cada vegada menys,d'ahi el desencant del votant amb dreta,esquerra,nacionalistes d'aci i d'allà).
      Defendre uns valors com faig jo no crec siga feixisme, que el CAP d'un partit que es deia d'esquerres,nacionaliste i ecologiste se n'ufane d'anar baix palio junt Guardia Civil i retorots en pos de la llibertat no dona risa,sino pena. No es un qualsevol,i quant es comenta al Bloc del cap i casal contesten amb evasives,volent dir que no fan eixa postura com a seua,es desentenen,que no recolzen. Es veu que hi ha molta democràcia i llibertat entre nacionalistes.
      Despres no vingueu plorant,no cregau que tot el demés que pot accedir a la politica es pitjor i es pot fer el que done la gana. Eduardo va manar amb majoria i no va anar MAI a cap processó, i Manolo no va deixar d'anar i va perdre la majoria,no cal ser tan populistes.
      La politica no son les matemàtiques.

      Eliminar
    4. Tu sempre merdaenmig. Ara si eres el de les 00:36 jo calle.
      Quin afany tens de protagonisme quan a tu no se t'ha dit res.
      Justificatio non petita...

      Eliminar
    5. Qué més dona si soc altre anònim o no? No es pot ací opinar de tot i amb tots?
      Si vols ser moderador, comprat un blog.
      El que per a uns potser merdaenmig per altres potser una alenada d'aire fresc i el contrapunt a tant de mamoneig.
      Encara estic esperant que tú i els teus (no em referisc a cap tendència ni partit, la intolerància i el papanatisme són universals) rebatiu amb cap argument les idees.
      Es veu que moltes veritats piquen i couen.
      Doncs al que li pique, que es rasque (si sou varis podeu fer-ho mútuament).

      Eliminar
  6. Guanyà Cafrà de Fortaleny pero es cert q no pintava res ni la fallera major ni el president de les falles. Fa pensar que estaven ahí perque son aficionats a arrimarse al Bloc

    ResponderEliminar
  7. President faller i fallera major en Fitur, en balcó cavalcada reis, en fira de la platja i pa rematar eks trauen al prego

    ResponderEliminar
  8. Definitivament,no deurien seguir amb el paripé dels 10 dies de festes. El poble ha canviat,el mon,la gent ha canviat. Ja no n'hi han festers ni es pot dur actuacions de primera amb pressupostos de tercera com es feia abans. Tambe s'ha acabat la festa de carrers. Pero tot i aixo es continua amb el tipus d'activitats i l'estructura de festes de fa 50 anys. Nomes ha tingut èxit les paelles nocturnes i les xarangues, mes per casualitat que per programació.
    El fet es que passades les xarangues,el poble torna a la normalitat fins dijous nit,si no fora per la fira entrarien al poble i no sabrien que estem de festes. Canvis i canvis de govern pero les festes no canvien,ni s'adapten a la realitat.

    ResponderEliminar
  9. Cal que les grans ments pensants com Karl Marx facen propostes adaptades a la realitat.
    Les esperem.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un any,ja fa prou vaig fer proposta de festes locals participatives i diferents.No diré a quin partit,aixo no importa massa. El fet es que no es van molestar ni en contestar,aixi que no torne a fer el primo.
      El dia que estiguera en politica ja les faria,ara no em pertoca,no es feina meua.
      No voldras que et faça la feina i t'endugues tu els calés i les glòries.
      Qui no valga, al carrer, i que n'entren de nous. I no parle nomes de partits.

      El cas es que qui mes content està quan venen festes es Simeon organitzant viatges, i aixo no ho pots discutir tu ni ningu,les festes del poble ara son per falles i algo tindran que vore en aixo els darrers politics responsables. Jo no he sigut, qui siga que espavile o deixe el lloc.

      Eliminar
    2. Mira,m'has pillat generós,vaig a dirte'n una de proposta,que no es cap secret entre el poble: quatre dies seguits de festa (en realitat es el que n'hi ha hui en dia), com en Simat,Benifairo i tants i tants pobles. El 90% d'actes poden solapar-se sense cap problema,qui va a les paelles dels majors no va al rock i qui va al tir i arrossegament no va a passar el rosari. A mes a mes que hi han moltes activitats nomes per omplir: presentacions de clubs esportius o altres que es poden fer igual sense festes. On si solapen i tiren diners es en fer dos verbenes o disco mòbils en diferents llocs del poble pel mateix client, i aixi la nit de disfresses a la plaça lloguen una orquestra nomes per dos horetes,despres tot buit.
      Ara digues propostes teues de canvi,i entre els dos anem fent-li la feina a Pilar.

      Eliminar
  10. Oh, gran pensador!! I una ment tan preclara com la teua que nomes s'use per a criticar a quatre bledes del Bloc que no alcen un gat pel rabo, ¿o era per la cua?´
    I per a que volem tots eixos regidors que no tenen cap idea i projecte de trellat mentre es perd la teua virtuosa sapiencia en comentaris que no llig quasi ningu.
    Mon Dieu, el mon al revés i per un forat!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Por sus hechos los conocereis (als polítics +als palmeros).
      No soc jo qui jutge cap regidor (lo de bledes i que siga amb el Bloc només ho dius tú),ja es "tireu prou floretes" vosaltres entre uns i altres.
      El fet és que fa vint anys que les festes van a menys i Viatges Simeón a més.
      Encara espere ansiós les propostes de canvi que t'he proposat,ja que eres dels pocs que es dignen a llegir-me (gràcies per la consideració). Ni entres a dir si prefereixes 4 ó 10 dies de "festa" (no tens criteri propi fora del partit?)
      Que la culpa siga de Pilar,del Bloc,de Karl Marx o de l'únic ignorant que el llig no m'interesa, és típic dels incapaços desviar l'atenció d'un problema personificant -lo.
      Per a tú,es veu que tot bé, no?

      Eliminar