miércoles, 24 de septiembre de 2014

ACEPLAT informa

ACEPLAT porta constituïda des de Setembre de 2009, i per tant a poc més d'any i mig de acabar la darrera legislatura, més els quasi tres anys i mig d'esta. Ací teniu reflexada part de la nostra activitat amb uns i altres. 

Com podeu vore (document en blau), en Agost de 2013 ja reclamarem un Plà d'Emergències, al igual qué denunciarem ahir, a més que ens hem oferit sempre i tant a esta administració com a la de abans a col.laborar amb ells.     

A mes estem participant en les dos Taules de Participació Ciudatana actualment en marxa .








19 comentarios:

  1. No se van a aceptar mes comentaris insidiosos contra Aceplat i menys insinuant prebendes que podríen caure en en lo delictiu sense identificar.se l.autor perque aço crearía indefensio en la part acussada.

    ResponderEliminar
  2. Enric Estruch i Ferrando24 de septiembre de 2014, 11:47

    Soc membre de ACEPLAT i a més des de fa uns mesos de la directiva com a Tresorer. No havía vollgut per la possició que tinc en este blog inertvinfdre perìo la campnaya de desqualificacions contra la associació per part de algú, això sí sempre anònim, de eixos que tant coneguem i que en quant li xafes el rabos als seus no acepten cap crítica i ataquen al denunciant per a convertir-lo en el mal de la ple.liícula, buscant sempre confabulacions per tots costats , m'han fet tindre que parlar.
    Soc fundador com sabeu els que seguiu este blog , d'un partit local independent de qualsevol altre, i a més d'altre autonòmic de caire valencianista, i sabeu a més els seguidors de Quadern que com a administrador d'este blog precissàment no demostre carinyo ni al PP ni a ningún altre partit més que al meu afí, i per les cisrucnstàncies de que està afonant esta terra al estar en el govern, més bé li tinc cert repelús políticament parlant als populars valencians, a part queden sempre les persones yi les relacions personals.
    Doncs bé, ACEPLAT està formada per una seixantena de persones i entre elles alguns del meu partit, i també d' altres ideologíes segur : Sòls en una ment tancada es equiupara ser comerciant o porfessional amb cert aire politic, tenim com en qualsevol associació cívica de totes les ideologíes i colors polítics.
    I tot açò vinc a dir-ho rebujant per complet les insinuacions que ahir es varen fer i que huí es volen fer contra esta assocació pel fet de denunciar algo que ja va denunciar l'any passat per estes feches, com podeu vore en el segón document , i qué és una realitat cada vegada que plou, com és que no existix i si el hi ha no és efectiu un Plà d'Emergències , sense entrar, no és el qué és denuncia encara algú vol desviar elt ema cap ahí, en el tema del col.lector. També és denuncia bruticia i abandono de la platja en quant passa l'estiu.
    doncs bé, com he dit esta mera denuncia que supossa una crítica al govern es contestada, com sempre i per part dels de sempre, amb un atac i insinuacions de favors polítics cap a un partit determinat, el que negue de plé, perquè soc el primer i tots els demés membres de ACEPLAT els que no ho permitiríem .
    Per tant accepteu com a demòcrates les crítiques i no tracteu de desviar com tan vos agrada el tema.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. P.D: Disculpeu les errates però el escriure des d' un móbil i a més afectat per problemes de vissió té conseqüències, gràcies.

      Eliminar
  3. No conozco a ACEPLAT, sé de ellos por lo poco que leo sobre todo en este blog, Soy vecino de la playa y ratifico lo de la suciedad y el abandono en cuanto termina el estío. Desconozco lo del Plan de emergencias pero si sé que cuando llueve el agua no se evacua como debería pero no ya en la zona de la Avenida donde falta el colector, si no en toda la playa, hasta que de repente esta empieza a desaparecer, supongo porque lo desconocía porque alguien pone en marcha unas bombas. Lo que sí se es que los desagües taponan la evacuación porqué
    están llenos de suciedad, sólo hay que bajar a la calle y verlo.
    Me da igual qué gobierne el PP o el Bloc, sólo se que cuando llueve y desde siempre tiemblo, antes y ahora, y lo que quiero es más soluciones y menos palabras y politiqueos.
    Gracias.

    ResponderEliminar
  4. Jo el que veig es que esta assocació l'any passat per Agost ja preguntava si existía dit Pla i un any després denuncia que no o que no és efectiu.. Total que entre els populars que no van acabar el col.lector, per a altres coses si que teníen, i els de ara sense tindre un Plà de prevenció o que siga efectiu, aigua a la platja i tots amb els collons en la gola cada vegada que plou, això és el que jo veig.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo el que veig és que l'alcalde té molt poca vergonya i no pren les mesures que calen.

      Eliminar
  5. Jo el que veig es que hi ha molta demagogia.

    Un Pla d'Evacuacio de les aigues que plouen? I això com es pot fer si no hi ha col·lector ni desaigües?. Ja podeu anar fer plans d'evacuació que no aprofiten per a res mentre no es faça el col·lector.
    El problema està que no ho voleu comprendre ni voreu.
    Vaja com si fera un Pla d'Evacuacio d'una ciutat per autopista i eixa ciutat no té una autopista.
    Demagogia pura i dura.

    ResponderEliminar
  6. Jo lo únic que veig es pur partidisme. Ahír vau dir que traurieu documents. Jo veig dos papers i retalls de premsa . Els fets son els que son. Abans no deien res, no han fet ni una queixa als organismes que tenen les competencies i els diners per resoldreu. I ara trauen una nota de prensa impresentable i vejatoria i damunt remuguen si alguns no estem d'acord amb les formes que han mostrat. Pues igual que critiquen que sapiguen aguantarles.

    ResponderEliminar
  7. Pla de evacuació ? Qui ha parlat d'un pla de evacuació ? Jo el que veig es ganes de politizar per part de aquells que volen desviar el tema i amagar que el govern es incapaç de donar una solució mentres no es tinga fet el col.lector i s'excusen darrere este.

    ResponderEliminar
  8. El paper del 26 d'agost de l'any passat ho diu ben clar: Un plan para evacuar las posibles aguas torrenciales.

    O siga estan demanant un pla para evacuar aigues d'un torrent? ^Perque ¿aguas torrenciales? que vol dir? Bromes a banda, no es necessita anar a Salamanca a estudiar per saber que l'unica manera d'evacuar les aigues pluvials "torrencials" sera amb un col·lector, eixe pel qual mai no s'havien preocupat.

    I ho torne a dir: Si no hi ha col·lector, sino hi ha desaigues d'aigues pluvials... que proposa ACEPLAT? Quina es la solució que dona?
    Jo la voldria saber

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo te en dic dos , tindre nets els embornals i ficar en marxa de inmediat les bombes existents i no una hora despres i si egevasa no complix que es prenguen mesures perque el servei es municipal i es l'ajuntament qui té que respondre per ell i no excusar-se perque falla la concesionaria del servei. I te'n dic una tercera, mes capacitat d'extracció amb bombes mes potents o amb mes bombes si cal.
      Ale , ja en tens tres i a evacuar de moment per on s'evacua ara mateix pero amb tragaderes que traguen i no estiguen taponades de bruticia i b bombes potents pero que a mes es fiquen en marxa de seguida i no a l'hora .

      Eliminar
    2. Primer cas: mes neteja, mes llum, més policia més IBI. Més serveis=més impoostos. Valora-ho

      Segon: Estàs equivocat el servei no es municipal és d'EGEVASA, això depen directament de la depuradora i la depuradora no depen de l'Ajuntament.
      Tercer: Més capacitat d'extracció? Per a què si les canonades no hi ha si col·lector no hi ha. De tota manera és igual: el dic igual que el punt dos: Depen d'EGEVASA i no de l'Ajuntament.

      Manolo, collons, assessora a EGEVASA i que actuen. Ara si no ho feies quan eres alcalde mensy ho faràs ara.

      Eliminar
    3. Manolo almenys va conseguir la carretera i la primera fase del col'lector.jordi no ha fet res

      Eliminar
  9. Si abans el problema eren els permisos del colector,com un día despres de tindre'ls el problema son els diners per fer-lo? Si no es fa perque no es pot,es partidista espolsar-se aixi les puces, ara l'alcalde ha quedat amb el cul a l'aire canviant el discurs, i si en 16+4 anys ningu ha solucionat el tema de la platja es perque creuen que no dona vots. Uns perque els creien segurs i altres per impossible. El fet es que en esta legislatura ja van ser els dos partits independents "dels comerciants" els que canviaren el govern (amb el regidor que li van llevar al PP), i en el pròxim vorem si son frontissa o no. Per aixo el Bloc, que es qui mes te a perdre, no critica obertament el nou partit de Enric ni a ACEPLAT,sino que ho fan encobertament a traves d'anonims. Açò parlant en economia politica,trist que hi haja coses que nomes es solucionen per solucionar problemes partidistes sobre el poder. Lo de les ideologies o partidismes de les associacions sempre es culpa dels politics que pretenen (i moltes vegades aconsegueixen) manipular, les seues reivindicacions sempre son en un 99% reals i necessàries i l'èmfasi o el mutisme amb que ho facen nomes son agravants o eximents.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No el calfes el cap. Això no els importa ni els interessa.
      L'unic objectiu és desprestigiar al govern i en especial a l'alcalde.

      Eliminar
  10. I jo pregunte : En La Goleta on si es supossa acabat el sistema de clavegueram quin es el problema ? . Estruch que torna a publicar i en grandet la foto de la merda que varen traure uns veins d'un embornal de la zona, tal volta ahí tingam una pisteta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El problema es que no hi ha col·lector que desaigua a la mar i va a parar al llac. I el llac no pot ser el refugi de tot.

      Eliminar
    2. Els nacionalistes sempre caigueu de peu. No sabeu assimilar les critiques i no heu fet res de res

      Eliminar
    3. Perdona, si han fet. S'han fet montes, però que moltes fotos, no ho oblides!

      Eliminar