lunes, 15 de septiembre de 2014

Editorial : QUÉ DIU LA CONSELLERÍA QUE NO FA TANTA CALOR EXAGERATS

I afegim que la Cospe diu que açí ens manifestem perquè fa calor.

I és qué son ganes de fer politiqueig, rojos bolxeviques, que sou tots uns rojos bolxeviques els que feu protestes, vages i demés per la calor en les aules.

Inclús els nostres propis fills, amics nostres,  eixos xiquets que van ara dia sí dia també de manifestació, vaga, i demés, vengant-se dels anys qué no ho han pogut fer en el col.legi concertat on estudiaven (aixó si. ben fresquets per que els pares ens rascarem la butxaca), mentres els rojos bolxeviques dels seus companys de la pública no paraven ( Papà, no anem a parar en torreta ens dien els nostres l'altre dia, de vaga en vaga pel motiu que siga, i que s''enteren de debò del que val un peine: Vengança !!! mentres altre cantaven allò de "a las barricadas, a las barricadas ").    

I per això, per algo tan insignificant com 36 graus en les aules van i protestesen ixint-sen al pati en un IES qué tenen nou de trinca, on no es va instal.lar aire condicionat, desagraïts, perquè això no és prioritari, lo prioritari eren els grans evens que ens beneficien a tots i no sòls a uns pocs delicats com vosaltres ,  que sou uns desagraïts amb la pobra Consellera, eixa dona tan inteligent que ha canviat l'inici del curs escolar i a més ha fotut al turisme, pero tot  pel bé comú (de no sabem quin perquè no han sabut explicar-ho, però per algo serà este avançament malpensats) : En el fons és qué estos xiquets s'han fet molt febles, molt delicats amb tant d'estudiar. Si anaren a l'horta sabríen ells el que és fer calor, faves, que sou uns faves. 

I d'eixos mestres i professors, que ens digueu d'ells ? : Altra quadrilla de ... això, a més de conspiradors judeo-massónics contra el PP.     

Ai, si Franco alçara el cap i vegera en qué s'han convertit els jovens estos tan a... (no diguem l'expressió per homófoba, però segur qué és el que estan pensant molts d'eixos que ara van de "demòcratas de toda la vida") .

I ara ja en serio, perquè el tema ho és doncs estan jugant amb la salut dels nostres fills : Vore la vida des d'un despatx ben climatitzat, o un cotxe oficial més refrescat si cap, i damunt debades doncs el paguem nosaltres, els acalorats, exagerats i protestons ciudatans, fa perdre la perspectiva ... o és qué el calor també els ha trastocat a tots estos de la consellería, per no dir rés més fort, deixe-mo estar no ens acalorem més si cap.  

Conselleria dice que 36º no es "calor extrema" para suspender las clases
La Generalitat Valenciana considera que la suspensión de las clases es "una medida totalmente desproporcionada" El Diario.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario