sábado, 20 de septiembre de 2014

Editorial extra : ON ESTÀ WALLY ?

Llegim en el blog Diari de Tavernes que ni el Alcalde ni ningún regidor "compromés" han estat ni en lo dels grafitis ni, ja de traca, i en la mascletà: Nosaltres no sabem açò a qui beneficia, però si sabem a qui no, qué son els ciudatans de Tavernes. 

Esprem que el dilluns es faça un " o dins o fora " per almenys saber on estem, com estem i amb qui estem, lo contrari sería incomprensible i tots eixirem perjudicats, uns més que altres, que ho tinguen per segur.

Diu dit blog que sap on estava l'Alcalde i ho dirà en altre article. Esperem que siga justificat perquè sino és imperdonable. I alguns direu que no pot/den estar en tots llocs : Sí, però no creguem en les casualitats, i casualment sempre falta/en a certs actes, i mai a altres, i no creguem que ningun dels quatre regidors nacionalistes estagueren també tan ocupats per a tampoc anar.

Però bé, ja vorem i direm, de moment i per a qué es sàpiga la neutral realitat vos deixem unes imatges de qui sí estaven en lo de les paelles, i qué no era sòls qui altres tal volta volen fer creure.

Els regidors socialistes visitaren als nombrosos membres de A.CU.DE. 
que, junt als treballadors municipals, repartiren l'avío de les paelles. 
Pilar Altur com a Regidora de Festes va acompanyar junt al 
Alcalde als repressentant de A.CU.DE. en la entrega del 
justificant dels diners recaptats. 
Per cert, de A.CU.DE. també estaven altres membres i dels
més actius pressents, i tots junts cuinaren i es menjaren una paella


Nota : Segon hem pogut constatar el senyor LLàcer si va estar junt a Llum Sansaloni en la mascletà, el que no sabem es si estigueren o no amb la resta d'autoritats, i el senyor Llàcer a més en lo dels grafitis.  Però tot açò en rés varía el sentit de l'editorial, qué és l'evident i no negada crisi entre els socis de govern i des de fa temps, i la nostra petició de que el tema s'aclarisca en un sentit o en altre perquè este "mal rollo" entre ells en rés ens beneficia al poble de Tavernes.

31 comentarios:

  1. Estaven dormint que anit vaen aguantar fins ben tard en la verbena.

    ResponderEliminar
  2. Nosaltres també sabem on estava. En un acte on Manolo Vidal ni cap dirigent del PP de Tavernes estara mai en un tipus d'acte aixi organitzat del seu partit perquè no aprofiten ni per a tacos d'escopeta.
    I quan en la mascleta fals. Hi havien regidors de Compromis. I en els grafitis tambe hi han anat, per cert no s'han presentat els grafiteros.
    El PP segueix en la mentira en la manipulació i en voler fer d'una puça on cavall. Si va i tenen protagonisme mal, si no van també mal.
    Disfruteu del poquet temp de gloria que teniu quan no està l'alcalde que si esta no vos fan cas.

    ResponderEliminar
  3. El primer peu de foto molt mal i ignorancia supina. Jo ahi veig gent de Compromís. Quin interés te ACUDE amb el PSOE tant de fer-li el caldo gros? Van repartir els regidors els avios de la paella o anaren a fer-se la foto? Si això ho fa algun que jo se, el mateix quadern l'hauria posat a caldo.

    Pilar Altur va acompanyar als representants d'ACUDE i qui hi ha ahi darrere de groc qui és? Es d'ACUDE? ES el maillot groc de la volta a Espanya? Veient peus de fotos com estes es comprenen moltes coses.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No polititzes que vos agrada molt i aixi de pas desvieu el tema , açi ACUDE res te que vore : O acas veus la signatura d.esta asociació per algum costat ? .
      Quadern i sols Quadern es qui penja les fotos i fa els comentaris que li pareixen convenients i si hem penjat estes fotos es per reflexar la realitat que altres han maquillat a favor dels seus .
      Per tant deixeu a ACUDE tranquils.

      Eliminar
    2. Per cert , amb els vostres comentaris tambe es veuen moltes cosses i des de fa temps , i es que sou uns intolerants que no acepteu la mínima critca normal en una democracia amb el que gros favor esteu fent.li a Jordi i a altres com Jordi.

      Eliminar
    3. Ale, comentari rectificat en ares de la veritat, Jordi evidènment també estava, i nosaltres almenys traguem en la foto a tots els que allí estaven.

      Eliminar
  4. Senyor administrador, faça una ullada al facebook i rectifique aquesta notícia si vol tindre un poc de credibilitat. Açò de creure el que s'escriu a altres blogs sense contrastar la informació li pot portar més d'un disgust. Espere accepte de bon grat aquest consell.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qué vols que rectifique , que hi ha una nova crisi de govern o aixo els ho hem inventat nosaltres, al igual que la nota de premsa dels socialistes locals ?

      Eliminar
    2. Voste erre que erre.
      Hi havia Llacer al concurs de grafitis i hi havia regidos de compromis en la mascleta.

      Eliminar
    3. Si és així , rectifiquen d'inmediat en eixa part . Però, estava l'Alcalde o no estava ? Perquè si és així ho rectifiquem també ...
      En tot cas el que queda clar és qué no estaven on tenien que estar, que era amb companyía dels seus teòrics socis de govern com li corespon a un regidor de govern en qualsevol acte, i tots sabem massa bé perquè ès : O això també ho tenim que rectificar, hi ha crisi o no hi ha ?

      Eliminar
    4. Tens raó Enric, si haveren estat on corresponía tots els haverem vist segur en algun altre lloc fotografiats per activa i per passiva, i tal volt a qui no haverem vist és a Pliar ni a ningún dels seus altres dos companys.

      Eliminar
    5. Facebook vist, el senyor LLàcer i LLum Sansaloni estaven almenys en el solar on es tirava la mascletà, i supossem que a eixa hora, i LLàcer penja fotos dels grafitis.

      Tornem a dir que el que és clar es que no estaven amb qui es supossa deuríen estar com a membres del govern.

      Eliminar
  5. Aço més que un quadern de reflexions sembla un mur personalitzat per engrandir "l'ego"de qui escriu en ell.Pareix un diari dirigit com un missil cap a fer noticies maquillades,disfrassedes on obies les parts importants per intentar fer deixar malament a part del govern."Dime con quien andas y te diré como eres",per dur una pàgina com aquesta hauries de ser objectiu i informar amb el cent per cent de la noticia i no amagar el cinquanta,sempre la part que t'interesa per descomptat.Atacar a qui deixa la seua opinió també diu molt de tú,no trobes,lliures sóm tots,encara que no tingam un quadern de reflexió,que en aquest cas,deuria dir-se quadern sense opció,sols val el que dic jo.Lo dit envers de difamar i gastar mala baba,sigues Suiza tal volta el llegira més gent,per cert primer cop que entre i de segur que últim...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Matem al missatger com sempre i aixi a vore si maquillem la veritat i tirem balons fora ... es veu que tot aço de la crisi de govern incluida la nota de premsa socialista es invent nostre.
      I la mitjana de cinq centes entrades i una vintena de comentaris ho fem nosaltres tambe.
      I ara ressulta que quant ens defenem dels menysprecis tenim que estar calladets ... vaja concepte de democrácia teniu alguns : Si parles be dels meus eres bo i si no eres el pitjor.
      I ara dis.nos quina part hem obiat : A vore si t.has equivocat i has vist fotos en altre lloc degudament tractades.

      Eliminar
  6. Per cert,per reflexionar hi ha que pensar i aixó amb el que s'escriu sembla sols una utopia...

    ResponderEliminar
  7. quin coste te posar mes de 2000 cadires buides i les respectives taules??? per a quan una fiança per paella, que es torne si realment es fa la paella?

    ResponderEliminar
  8. Erem quatre persones de Compromís ajudant a donar l'avio de les paelles. En la foto hi ha gent de Compromís. N'hi havia mes gent de Compromis que del PSOE.
    Perquè ho amagues?
    T'han promés algun lloc en la llista?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. On diu que no ? No sabem la afiliació de qui estava allí un per un, sòls diguem i acompnayant la foto que anaren a vissitar als que repartíen l'avió els tres regidors socialistes, és o no és veritat ? en ningún cas l'artcile evrsa sobre quí estava o no politciament parlant repartint o deixant de repartir, sòls comentem el que comentem.

      Eliminar
    2. I en quant al lloc en la llista, tranquil que m'apanye jo soletes, i més si demà mateix no dimitixen perquè ja no estaràn acabats,estaràn rematats políticament parlant, és clar.
      Acàs no has llegit les editorials i comentaris de dimarts i dimecres sobre la nota de premsa dels socilaistes? Doncs esperat al dimarts si no ho han fet, i voràs que m'han promés.
      El qué passa és que teniu poreta, molta poreta de que algú més vos puga fer ombra i no aconseguiu la majoria absoluta, perquè després de tot açò sabeu que en la propera legislatrua ho teniu difícil de pactar amb ningú per a assolir-la i aneu desprestigar al contrari, per a vosaltres enemic politic a vore si així el matem abans alçe cap : Mala tàctica, menys mal que coneguem a Jordi i valorarem sempre abans la persona que els correligionaris amagats darrere un anònim i que flac favor li
      esteu fent, creant-li enemics on no en té huí per huí, ni ell ni els grans i històrics dirigents del Bloc a Tavernes com Jaume, Miquel o Pep Clar als que no li arriveu ni a la sòla de la sabata, aprenue d'ells i no sigau tan sectaris i no cregau que tot val en polñitica, perquè tindreu el camí curt, ben curt.

      Eliminar
    3. Jordi s'està quedan sòl i ho tindrà malament per a pactar després les properes eleccions si no assolix la majoría absoluta, que no crec.
      Sòls li quedarà Esquerra Unida si Podemos no se la menja o van junts, i estos van a ser mals de acallar i tragar com si han fet els socialistes, i més quant es tinguen els ressultats electorals on la debacle socalista local va a ser de aúpa : Qualsevol pacta amb Jordi després d'esta.
      I a més atacant a qui pot estar i inclús tenir algo que dir, mal favor li fan a Jordi.

      Eliminar
    4. A vore si ara Jordi te la culpa de la moció de censura del PP i del comportament infantil del PSOE, que ha merescut més d'una critica dels diaris de Gandia, pel comportament ridicul i infantil.
      I estàs equivocat: els socialistes no han tragat, qui ha tingut que tragar les xicallides infantils del PSOE ha sigut el Bloc. Tragar i tapar mes de quatre coses.

      L´ultima: Mare, estic anfadat an l'alcarde que va a saludar els güelos i axo n'osta bé.

      El problema del PSOE continua essent el mateix de fa anys: manen els mateixos que han estat dirigint el fregado des de fa trenta anys, i els d'ara estan dirigits per eixa gent major. I damunt mai no han aconseguit ser una força que ha guanyat a Tavernes encara que a Valencia o Madrid obtenien majories absolutes.

      Eliminar
    5. Anonim de les 10:22, tu donant lliçons sobre amagar? No es La Cotorra qui retalla les fotos de regidors a conveniència?
      El mort li diu al degollat...

      Eliminar
  9. Enric, sigues serios i digues tots la veritat. Al reparto de l'avio si hi havien gent de Compromís, per cert 4persones.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No puc dir el que no sé, perquè jo no estava i sòls comente una foto i el que veig en ella.

      Eliminar
  10. Torne a dir, on es diu el contrari ? No conec i menys per foto a tots els de Compromís, i en la foto es diu el qué ñes diu i és qué els regidors socialistes anaren a vissitar, mai que anaren a repartitr, ni que repartin estos o aquells ni menys de cert color, a part dels de ACUDE.

    ResponderEliminar
  11. I ara analitzem la foto : Hi han 12 persones, de elles tres regidors rés sospitossos de ser de Compromís, crec, dos segur de ACUDE, desconec ni me importa de quin color son, i una militant socialista, crec també o així ho tinc entés.
    Dos operaris municipals perquè els conec i a més un d'ells va vestit com a tal, dels que desconeguem també ni ens importa de quin color son, i tres senyores més a les que no conec, i un que asoma el cap i que no distinguim qui és.
    Això és el que veiem en la foto i d'ella destaquem que han anat els regidors socialistes, això ceguem queda clar, a vissitar-los : On diguem rés més de si estaven o no estaven els d'un grup o altre ? Igual també hi hauría algú del PP, o algún amic de Karina,a saber, cadascú pensa com pensa i no té perquè anar publicant-ho.

    Així que no trateu de traure de on no hi ha , perquè la foto no té més sentit i comentari que el que es veu i es comenta, la igual que haverem fet si altres d'altres colors haveren vissitat i fet foto.

    I el que vegem és ganes de polititzar siga com siga i vore fantasmes per tots costats i conspiracions contra una persona a la que a més i en lo personal apreciem.

    ResponderEliminar
  12. A tot aço i amb la qué està caient portem vint i pico comentaris en un terma sense més trascendència ...
    Per cert el que assoma el cap ja m'han dit qui és i ma que el conec, ara no sé on milia ni m'ìmporta.

    ResponderEliminar
  13. L'alcalde s'ha reunit amb Artur Más?

    ResponderEliminar
  14. Si ahir pel mati. Amb el capità moro d'Alcoi per testic que es qui pagarà la independencia de Tavernes.
    Això ho pague jo! i el PP que s'anterat esta preparant els recursos del ROF per oposar-se.

    ResponderEliminar