domingo, 7 de septiembre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA, Levante-emv

El adelanto del curso reduce un 25 % el negocio hostelero de Gandia en el inicio de septiembre

El adelanto del curso reduce un 25 % el negocio hostelero de Gandia en el inicio de septiembre

TONI ÁLVAREZ CASANOVA | GANDIA

 | Comentar
Los empresarios del sector acusan a la Generalitat de tener «pocas luces» y recuerdan que ya lo avisaron hace tiempo

El que denunciarem en editorial i denuncià també un partit local dijous passat en este mateix blog, ara ratificat per dades reals . 

Es a més, si això ha passat en una platja amb hotels, en Tavernes pensem es quedaríen curtes pel que hem pogut palpar en el dia a dia de la nostra platja, parlant amb comerçiants d'esta, i tenint en compte que no tenim infraestructura hotelera i qué el nostre turisme és totalment familiar i majoritariament de families amb menuts en edat escolar i una gran part de ressidents valencians de les comarques més a prop.

6 comentarios:

  1. Una ruina el invent del PP de començar el curs el dia 3.

    ResponderEliminar
  2. Lo mes indignant es que no expliquen els motius pedagogics o organitzatius de la decissio. Al final creurem cert el que diuen que fan les coses nomes per fotre la comunitat educativa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Segurament,casi tots els mestres son del Psoe,Bloc i ara de Podemos
      El adoctrinament antiPP que porten fent de fa molts anys,el sentiment catalaniste i antiespanyol que intenten inocular en els nostres fills i encara no han pogut guanyar les eleccions !!!!
      Aixo si,molt de esquerres pero tots locos per ser funcionaris

      Eliminar
    2. Menuda empanada "gallega" mental que dus tu. I lo de gallega ja et pot pensar perquè: t'agrada molt Franco.

      Jo no sé de quin partit seran els mestres, però si que és segur que la immensa majoria dels mestres dels col·leguis concertats religiosos, i son la majoria, son del PP.

      Eliminar
    3. Si,no ha errat,no volia dir colegi,volia dir COLEGUI.
      Si els concertats no es finançaren pel govern i els professors entraren per oposició tambe en la publica hi haurien mes professors de dretes. No es casualitat que la gent de la publica es decante pel progressisme quant els governs conservadors tracten tan mal l'educació publica,la estratègia es carregar-se la publica sencera i afiliar-se a tots els professors al seu partit perque els pugueren donar feina.

      Eliminar
  3. jo he tingut que tornar abans al poble per a dur els xiquets i no fer viatges etc... i no magrada la mesura, sempre el que mes magrada, a nivell personal es la primera quincena de setembre. En poques paraules a mi man fotut.
    Pero no em pareix be un titol que he lleigit hui a les provincies que els pares porten els xiquets al col legi amb bikini. Crec que qui esta manipulant aci son altres.
    Ara quan vinga el mes de juny que sabem que el proper curs acabaran el 6 en lloc del 20 voldria jo vore a algun mestre lluitant per allargar el curs. Jo recorde fer molta calor a Juny i tots callar per que era la costum.
    Repetixc a mi no magrada el canvi, ni magrada que no sexpliquen els motius.Pero els extrems de no fer clase per que feia calor com a Villalonga la setmana passada o dur els xiquets amb bikini crec que no es correcte. Qui manipula a tota esta gent?

    ResponderEliminar