jueves, 11 de septiembre de 2014

Editorial : VOLUNTAT POLÍTICA

Ahir, com altres tantes vegades, parlavem del tema de netetja del riu i afirmaven que uns per altres, o més per uns que altres, el riu sense netetjar ... o si preferiu sense netetjar com caldría. 

I és qué moltes vegades el que falta és voluntat política perquè veus com per a algunes cosses si hi han diners i per a altres no.
Foto, La Cotorra de La Vall
I volem huí parlar d'un tema que també està portant molta polémica entre govern i opossició, i que pensem que si hi ha bona voluntat es pot portar endavant sense problemes : El centre ocupacional de ADISVA.

I diguem si hi ha voluntat perquè no creguem que el tema económic siga el problema donat que tant el govern com l'opossició han pressentat fórmules, més o menys discutibles però les han pressentat, per a portar elt ema endavant id estinar 100.000 euros al projecte.

Però ni el govern ho ha incluit en el pressupost d'este any quant estem sergurs que veient el superàvit del 2013 es podría haver contemplat incluir una partida , ni  els populars han sigut capaços de pressentar-ho degúdament mitjansant els procediments pertinents. 

I a tot açò i una vegada més observem ninguna voluntat de consensuar-ho, perquè si es tinguera el tema ja estaría solventat per tot el dit : Esperem qué no siga així i qué sí és tinga eixa voluntat ... o qué la propera campanya electoral faça el miracle.

7 comentarios:

  1. veient el superàvit del 2013 es podría haver contemplat incluir una partida ,

    Es il·legal. S'ha de dedicar a pagar bancs.

    ResponderEliminar
  2. Uns per altres casa per agranar.
    El govern va fer una proposta ilegal que va ser retirada antes de votarse en el pleno i el PP va fer una alegació amb defecte de forma.
    Tots volen acabar el taller de ADISVA però ningú fa una proposta correcta.
    Tan dificil es posarse d'acord?
    Per què no fer una modificació de crédit consensuada?

    ResponderEliminar
  3. Una proposta il·legal, però eticament potser correcta i aplaudible i amb la qual tots en el poble estarem tots d'acord.

    Els diners del remanent són per fer inversions del poble: Se'n proposen unes quantes ja inicialment, entre elles ADISVA, pintar carrer, urbanitzar la zona del final del Passeig Lepanto... i es deixen vora un milio per a consens entre tots.
    però no; Montoro i el PP volen que eixos diners vagen a avançar capital dels bancs, quan l'Ajuntament complix escrupolosament el que ha de pagar tots els anys.
    I el PP no vol mullar-se amb l'excusa de la il·lgalitat, una il·lgalitat per una norma abusiva i basada en la seua majoria absoluta i sense cap consens que s'ha tret el PP i es cosa d'ara perquè mai ho havia segut, nomes perque el seu Montoro ho ha decidit així i tu, tot el que has estalviat, per invertir ara no ho pots fer i qui es fot no es Compromís, ni el PP ES TAVERNES.

    Eixe és el debat: si el govern MORALMENT ha de seguir una norma que esta be s'aplique a Gandia que no paga a ningú, però no aci que es paga religiosament.

    A mi això de si n'hi ha o no n'hi ha voluntat es una simplesa i seria reduir al debat a les branques ultimes. Aneu al tronc ¿Hem d'avançar 1 milio d'euros als bancs només perquè li ha passat pel cap a Montoro i al PP i deixar sense inversions Tavernes?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Era tan fàcil com haver incluit eixa partida en eixos presssupostos que ha aprovat , en solitari i per Junta de Govern, el Govern Municipal. Si ho hagueren possat als pressupostos, a banda de que sería legal, no hi hauría cap problema.
      tot el demés "bufes de pato" que diuen els cotorros.

      Eliminar
    2. Ni p.i. del que dius. Això no pot anar a despesa corrent com volia el PP.

      Eliminar
  4. No es pot fer una modificació consensuada perquè es prenia el remanent del 2013 i ja s'ha dit que passa.

    ResponderEliminar