lunes, 8 de septiembre de 2014

Editorial : ALEGAR, ESMENAR I ALTRES COSSES DE MENJAR

I és que hem passat uns dies com "la parrala " : qué si es pot al.legar, que si no, que el qué calía era esmenar ... de lo qual s'ha parlat i de debò en este blog, tant en editorials com en comentaris, sobre tot en estos.

Però el que no hem tractat fins el moment nosaltres és sobre el fons de les al.legacions, a part de si corresponíen o no, del PP als pressupostos, i de si eren bones, no ...

I tenim  que dir i sobre tot als que diuen que no ens mullem, que per a nosaltres i en general eren unes al-legacions molt possitives,assumibles complètament, a excepció d'alguna matització com és per exemple l'aument de la partida a Càrites que nosaltres no faríem així sino que adjuntaríem una partida extraordinaria donada la situació extraordinaria actual d'eixa ONG a nivell local i per a no crear agravis comparatius amb altres, com per exemple la Creu Roja, i altres detalls més que no passem ara a detallar, si de cas en altre article. I no ens val el dir que si abans rebaixaben i ara volen pujar subvencions, el qué  és bó és bó i prou, sense excusses.

I també diguem qué altra vegada pensem que per politiqueig put i dur d'uns qué no han fet el que pertocava qué és pressentar en temps i forma la seua proposta i que ara pressenten fora d'eixe temps i forma tal volta amb interés electoralista, i  d'altres que no han volgut ser amples de mira i aceptar-les, eixes millores s'han quedat pel camí.

Si sents a uns diuen que durant el processos de negociació de qualsevol assumpte, eixa cara amable i consensuadora que mostren en els plenaris no ho és en ells, si no tot el contrari i entenen la negociació com o lo que jo diga o rés, i si sents als altres diuen el mateix. I ja sòls ens faltava la baralla entre els nuvis ...

 Total i com hem denunciat altres vegadesm uns per altres la casa per agranar, uns pressupostos quant ja estem en el quart trimestre i unes millores que no s'han acceptat.

5 comentarios:

  1. Uns per altres casa per agranar.
    No miren pel poble. Ni PP, ni bipartit. Tots volen acabar el taller d'ADISVA però es posen d'acord i el taller per acabar.
    Un poc de consens per part de la corporació no estaria mal.

    ResponderEliminar
  2. jo no ho vec aixi.
    Em consta que el pp fa mol de temps, i en temps i forma,que demana tots estos canvis en el presupost.
    No em pareix be el comentari anterior en el diu "ni pp ni bipartit".
    El que passa es que el bipartit no escolta i prou es que vinga del pp com per a ni pensar ho.
    A Karina ja la varen despaxar per 30.000 euros. quan era mol facil arrglar ho i el que demanava pampoc estava fora de lloc.
    Varen preferir tirarla que escoltar.
    Ara passa amb el pp.
    Qui es crega que es un govern de consens i dialogant alla ell.

    ResponderEliminar
  3. El PP des del 2005 al 2011 va tindre molts anys per solucionar el problema d'ADISVA i no va fer res.

    Estem fent un argumentari fals.
    El problema d'ADISVA és d'ADISVA, entitat privada, i no es un problema de l'Ajuntament. Com els problemes de l'Associacio de Veïns son de l'associació, o els problemes del Centre de la TErcera Edat, es un problema d'ells, o de Creu Roja son de Creu Roja. Això es independent del que l'Ajutnament ajude o subvencione, però ADISVA, encara que s'esta volent fer creure, no es un problema de l'Ajuntament, i no crec tinga cap competencia en el tema ni en poder decidir sobre un taller, que després segur serà la Generalitat que l'autoritze.

    Un altre punt: Si molt m'apures és a la Generalitat qui deu donar les solucions educatives i de formació a la gent que va anar a estos tallers, i es el PP via Ajuntament o Generalitat qui s'hauria d'haver preocupat de que un projecte començat en el 2005 estiguera acabat. La residencia de la tercera edat Solimar, impulsada en el plans de la Conselleria de Seguretat Social, en dos anys solucionat i funcionant. Cadascú que traga les conseqüències que vulga, però tot el que es va dir en aquells anys que la Generalitat faria per ADISVA (visita de Conseller inclos i els dines anaven per damunt la taula) no s'ha fet res.
    I ara la paga caparrota.
    El cinisme del PP es tan gran com la infinitud de l'univers.

    I a Karina no la va tirar ningú: es va autoexpulsar ella.

    Ell lii va dir el dimecres a l'alcalde (reunits en l'Ajuntament) que li presentaria abans del dilluns del ple un projecte detallat de per a que volia els diners i que s'havien de fer amb ells. I després sabe tot Tavernes que la nit anterior estava pactant amb el PP en els despatxos del PP l'Ajuntament i el divendres presenta la moció amb el PP. El projecte mai no el va presentar.

    Com no presentara l'ordenança que es va comprometre a fer.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aixó es diu solidaritat. Eixe es el caire que teniu.

      Eliminar
  4. La solidaritat no té res a vore amb la legalitat i amb de qui és i/o té el problema.
    Precisament som solidaris perquè ADISVA té un problema. Si el problema fora de l'Ajuntament tu tampoc parlaries de solidaritat, sino obligació legal i en este cas es una obligació moral que sempre acaben amb la caritat i la solidaritat.
    No confongues els temes i els plantejaments.

    ResponderEliminar