miércoles, 3 de septiembre de 2014

Info-UNITS : INICI DE CURS ESCOLAR

Des de Demòcrates-UnitsxTavernes volem denunciar el dany que la mesura adoptada per la Conselleria d'Educació d'avançar una setmana l'inici del curs escolar ha causat en el turisme de la nostra ciutat i en concret en el de la platja, amb una disminució constatada i constatable de les estades en les vivendes d'esta i per tant en els ingressos dels comerços, que cada vegada veuen com s'acurta més i més el període estival efectiu i amb això la seua rendibilitat, la qual cosa comportarà al mateix temps la creació de menys llocs de treball o de més curta duració, com ja ha ocorregut enguany. 

Per això sol·licitem dels grups polítics amb representació en la corporació municipal una declaració en contra d'esta mesura de la Conselleria i una petició de rectificació de la mateixa tornant a les dates habituals d'inici de curs.




4 comentarios:

  1. Totalment d'acord.
    Som la primera Comunitat en començar les clases i fa molta calor.
    Ara apetix estar en la platja en lloc d'anar a escola i, per culpa de la Generalitat del PP, tenim que estar al poble patint calor i els negocis de la platja tenen que tancar abans.

    ResponderEliminar
  2. D'aquest comunicat s'espera una rebuda seriosa per part del lector?

    ResponderEliminar
  3. Este comunicat va en serio?

    ResponderEliminar
  4. Ja estaveu tardant els peperets en eixir a tractar de desprestigar en tal de tractar de desviar la atenció sobre els vostres desgavells .

    ResponderEliminar