martes, 23 de septiembre de 2014

El Quadern denuncia : EMPREN QUE JO ESTIC DE FESTA

Estem vegent en altre blog l' imatge de l'entrega dels premis de festes ahir en l'Ajuntament, i en una foto abarrotada de gent distinguim al Alcalde, als tres regidors socialistes i per tant a dos Tinents d'Alcalde, a altre Tinent esta vegada nacionalista, a més d'un atre regidor nacionalista : En total 9 dels 17 regidors del nostre ajuntament, majoría absoluta, i entre ells els de més alt càrrec, a falta de Llum tota la Junta de Govern.

I en total també la tercera part de tots els de la foto ( 9 de 27 ).

Per altre costat en lo de la Càtedra d'Innovació sòls el Regidor Llàcer que excussà la no assistència quant estava prevista del Alcalde per estar en l'altre lloc , i tres regidos populars .

Conclussió : Empren que jo estic de festa. I és que tots sabem quin és el fons de la raò de perquè uns tants i altres tan poc, cara a la galería lluix més el que lluix més. 

20 comentarios:

  1. Els vots i la foto estàn en les festes i per això l'alcalde està en la festa.

    ResponderEliminar
  2. No els agrada ni res eixir en les fotos , quina mediocridat de polítics tenim que deixen plantats als caps de una universitat per anar a fer populisme.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L'alcalde està de festa ja fa més de 3 anys. A cas a complit el seu programa electoral?

      Eliminar
    2. No fa falta, cumplir-lo per a ser alcalde, bovo! Que no ho veus en el PP? Va estar setze anys i no va complir res del que va prometre.
      Ni tan sols aquella de "dimitiré si passa l'alta tensió per la Valldigna".
      I no parlem de Cantalots, depuradores, circumval·lacions....

      Eliminar
    3. Bona resposta amic!! Esta és la nova forma de fer política de la que Jordi Juan va anunciar. Recordeu els videos de campanya??

      Eliminar
    4. Si, ara es mereixen que els facen a ells els videos.

      Eliminar
  3. L'Administrador es queixa de que tots no estaven en tots els llocs, entre ells l'alcalde, i ell que fa? Perquè no estaves en els dos llocs i informes tu mateix, i no prens com escusa per fer i foto de la foto d'un altre lloc?
    La meua opinió es que esta noticia la fas simplement per a tirar llenya al foc, per a ficar sisanya i sense cap interes informatiu ni altra cosa.
    No, no vingues ara amb bovaes que es important saber quin regidor estava o no estava perquè perquè en l'altra noticia no els has posat a cap, i també en faltaven.
    Per cert, has preguntat si la regidora que faltava estava de guardia en el seu treball a hospital COM TU SAPS està molts dies?
    Això no, és millor deixar-ho caure: a falta de LLum tota la Junta de Govern... i cadascu que pense el que vulga de LLum i de no estar.
    I ara ja pots dir-me intolerant, feixista, fanatic com sols fer quan algu el diu les veritats.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No tinc el don d estar en dos llocs al mateix temps i ficats a triar preferisc anar al que considere mes interessant.
      En quant a Llum, persona amb la que tinc una molt bona relació, no ho he dit en eixe sentit que tu apuntes, eixod pensaments son de persones com tu que a tot li volen vore doble intenció desde les vostres ments obtusses.
      I en quant als qualificatius no fa falta tel.s diga , tu mateix el qualifiques em este text .
      I de efectivament l.article te la intenció de denunciar el criteri d.assistencia a uns o altres acte i si amb aixo es fica llenya al foc doncs la fique i ben a gust i la ficare sempre que calga denunciar el que no em parega correcte.

      Eliminar
    2. Si tot això em pareix molt bé i mullat d'una volta i digues:
      Segons el teu criteri quin regidor tenia que anar a cada acte?
      Il·lumina a les nostres ments obtuses, als que veiem la doble intenció amb que sempre fas les coses.
      Dins nos perquè si o perque no uns aci i uns allà i perquè mai no el mulles: que opineu, que penseu, que digueu.

      Eliminar
    3. Això es cossa de cada partit, però l'Alcalde que anuncià que pressidía l'acte no el deu de canviar per lo altre , això segur, és una falta de descortessía a Pastor i company. I els socialistes ...

      I jo no dic que vajen o deixen de anar ací o allà, allà ells, sòls dic que em pareix excessiu nou regidors en un acte i quasi tot el govern en plé, i en l'altre ... si no arriven a estar tres del PP el regidor Llácer i encara.

      Ale, mulladet.

      Eliminar
    4. Mente obstusa, yo si que te voy a constestar : Lo que está claro y bién reclaro por mucho que trates de echar balones fuera enmerdando como siempre, es que Jordi Juan tenía previsto acudir al acto del Viver porqué si no no lo hubiera anunciado y por escrito, presidiendo Llácer como tantas otras veces en actos de Fomento y en paz, nada anormal.
      Pero trás la nota socialista y al ver que Pilar sería la protagonista del acto, algo por otro lado normal, como lo ha sido todas las fiestas no ha podido aguantar dejar el protagonismo a los ex-socios, los tres estaban , y ha decidido ser el como siempre el "chic de la película" y mira si está en el centro de la foto, algo por otro lado también normal siendo el Alcalde.
      Así que menos rollos y menos tratar de maqulllar lo que todos sabemos.

      Eliminar
  4. De molt mal gust que l'alcalde deixe plantats als convidats i vaja a l'acte de entrega dels premis de festes quan la entrega de premis la podia fer perfectament la regidora de festes sense la presencia de l'alcalde.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per la mateixa norma i arugment que tu dius podia presentar l'acte i estar en representacio de l'alcalde el regidor responsable de l'area de Foment, Josep Llacer, i sense la presencia de l'alcalde.
      Qui eres tu per a dir l'alcalde a quin acte ha d'anar?

      Eliminar
    2. De molt mal gust hauria estar fer com va fer Manolo Vidal que va deixar els del poble a un costat i se'n va anar amb els de fora.
      L'alcalde estava molt ben representat per Llácer.

      Eliminar
    3. Si fins Evarits que no va mai a estos actes està ahí assomant el cap !!! colçades de segur per a eixir en la foto, electoralisme a tope i a Foment que li donen, que això no lluix.

      Eliminar
  5. Si no t'agrada eixe blog, per a què entres?? Vas a marcar tu la línia editorial d'eixe blog? Entonces per a que parles? Tu fas el que vols aci, ells fan el que volen allà.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A qui el referixes ? A mi m agrada un munto encara no compartisca algunes , les menos , cosses.

      Eliminar
  6. Quants en governa la farina24 de septiembre de 2014, 0:31

    Eu, que poc t'agrada que es comente sobre la 'possessió partidista' i la teua pràctica de no contrastar la informació. Que poc t'agrada que no ho publiques.

    ResponderEliminar
  7. El que ni m.agrada ni vaig a permetre mes es la falta de respete .

    ResponderEliminar
  8. Segons a qui.
    Als meus ni tocar-los. Als altres, feu el qeu vullgueu.
    I quan no m'agra allpo que diuen els trate de fanatics, partidistes i més.

    ResponderEliminar