jueves, 18 de septiembre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA ... i en altres llocs

Tavernes refuerza la seguridad durante la semana de fiestas con más turnos policiales

A vegades llegim noticies  com quant sentíem en Canal 9 (s'enrecordeu? ) que neva en plé hivern en la Fomt Roja o en Villafranca del Cid, i pensem que on està la noticia, perquè la noticia sería que no nevara ... o qué no es reforçara la plantilla policial en festes ... o no ? .  

12 comentarios:

  1. Com sempre. Més hores extres per al jefe de la policia i els seus arrimats.

    ResponderEliminar
  2. Personalment preferisc estes noticies que les tonteries que poses sobre Fabra i demes. Esta encara ens pica.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tonteríes sobre Fabra i demés corruptes i ineptes, dis-ho tot : Óls a peperet

      Eliminar
    2. No pots ser que olga: M'he posat Axen i bona cosa.
      A qui li pique que es rasque encara que em conteste com un anonim.

      Eliminar
  3. No es tracta de més hores sino de més eifcàcia. Ara vorem de dijous a dissabte (els dies "calents" de festes) si per la zona Colon es pot descansar a una hora "normal". Tots els anys, a les 7,8,9 del matí música ben forta,sorolls,baralles,gent per terra i cadires i mobiliari varis destrossats per terra.
    Que multen com les caguerades dels gossets,jo crec que tot això del desordre públic ja està establert a la llei i si no ho fan complir ni ho sancionen és perque no volen.

    ResponderEliminar
  4. Si fan igual que dissabte passat que la verbena va durar fins les 6:30 anem apanyats. Ni en falles s'allarguen tant.

    ResponderEliminar
  5. La reunió de seguretat es va fer divendres, el día que començaven les festes. Este govern es tot improvisat, sense temps de planejar

    ResponderEliminar
  6. Les festes comencen dissabte no divendres i les reunions es fan quan els ve be als comendaments de la Guardia Civil (de Gandia) i als representants de la Delegació del govern perque convocada ja feia setmanes que estava.

    I que es reunisquen el divendres no vol dir que no estiguera planejat d'abans, de fet la reunio nomes va servir com es pot llegir en la nota de premsa oficial , que ací no s'ha reproduit, per aprovar lo que ja s'havia planificat amb antelació des del govern municipal.
    Per tant, la gent del PP continua mentint, manipulant i enganyant a tot el poble.
    Mira si ho tenien planejat i ben preparat el govern que l'avis del previfoc es dona divendres i eixe mateix dia s'informa que s'anul·la la mascleta.
    Això en el meu poble es diu eficacia i fer les coses be.
    En el meu poble també es diu que el PP es un mentider i un manipulador de la realitat.
    Aixi que deixa de contar-nos mentires i falses interpretacions i calla que estas mes guapo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Divendres ja hi havia festes. I les reunions es poden concertar abans i no el mateix matí de les festes. Este govern improvisa i la prova es que el segon mati de bous encara estaven reforçant barreres amb cordes perque el primer dia posaren cordells de pita. Penós

      Eliminar
    2. Si havera estat prevista l'anulacio de la mascletà no haguera calgut que s'ajornara i haguérem estalviat els coets. Aixi que no es va anular com tu dius,sino ajornada,a bot de matoll. Si jo fos com tu,ara diria que els mentiders son els del Bloc,cosa que no faré.

      Eliminar
  7. Ni ho pots dir. ¿A bot de matoll es que el Centre de Coordinario el done l'avis el divendres pel mati i tu el divendres a migdia ja tingues presa la decisió i la solució? T'ho he dit. Eficacia. I resposta ràpida a un problema. perquè si no ho saps el riu esta considerat zona forestal i a menys de 500 metres de la mascleta,amb la qual cosa la normativa prohibia la disparada alli. Enterat bé i no critiques les coses sense idea del que dius.
    Com el PP passa de la normativa i despres ve lo de Cullera, el penses que aci van a fer igual.

    I més eficacia, tu ho dius tambe: Si haguera estat prevista l'anul·lacio hauriem estalviat els coets. ¡Genial! Menuda burrrada, vols dir que no compraren el coets fins dissabte el dia de la mascleta per si s'ajornava pel mat temps.
    ¿I perquè no dius que contracten l'orquestra del ball de disfresses el divendres pel mati per si plou? O que no contracten els espectacle fins el mateix dia per si fa mal oratge? Si un dia governes i fas les coses així, deu ens pille confessats: no faras cap acte en festes.
    I clar que no pots dir que els mentiders siguen els del Bloc, no ho son. Si de cas pots dir que estan penden d'aquelles coses que els afecten, com és la seguretat ciutadana que es responsabilitat del Bloc.

    I quan als dels bous: ¿encara no t'has enterat que es passa una revisió oficial de la Delegació de Govern? Encara no saps que la inspecció que s'envia va aprovar la barrera tal com estava? O siga la instal·lacio era correcta i tenia el permis.

    Que reforcen algun punts? Normal, tal com s'usen les barreres les cordes s'afluixen, amb la qual cosa demostren que estan pendents que tot estiga en les millors condicions. Si no estigueren pendents no haurien reforçats ¿no creus? i que ho fan amb cordes? i que? Com si hagueren reforçat amb maromes de barco o amb corda de canem o amb corda de fibra de vidre o especial de muntanyisme. Har reforçat. Estant pendents de la seguretat.

    ResponderEliminar
  8. No et calfes el cap. Tot allò que aquest govern faça està mal fet per als peperets.

    ResponderEliminar