martes, 9 de septiembre de 2014

Editorial : GRÀCIES SENYOR PUJOL

Huí la inspiració de l'editorial ha sorgit d'un col.laborador (sí, en tenim i crític) habitual d'este blog. Allà anem .

Volem donar-li les gràcies , senyor Pujol, en primer lloc en nom de tots els valencians, perquè gràcies a vosté i a la seua nombrosa familia de pressunts "fuets" ( xorissos no, qué son catalans ... ) la Comunitat Valenciana ha deixat de obrir les noticies sobre corrupteles, fraus i corruptes i hem passat,de moment i que dure, a un segón pano.
I segur s'apunten a donar-li també les gràcies els del PP valencià perquè gràcies a vosté també han passat a un segon plano tots els grapats desl seus afiliats i inclús càrrecs imputats, acussats, comdenats, "pardals" ara ben poc "populars". 

I per últim també qué segur s'apunten el govern andalús pel que tots sabem. I un grapat més i més de corruptes, defraudadors i demés d'altres llocs de tot arreu d'Espanya :I és qué lo greu del seu cas pel montant i pel que vosté repressentava ha deixat "en panyals" més de quatre xanxullets i similars. 

Però bé, ara sòls esperem que vosté i tots els que com vosté estan enmerdant la democràcia espanyola acaben entre reixes i per molt de temps, com escarni i avís per a navegants per a futurs i de qué açí en este país s'ha acabat la impunitat. 

I ho esperem perquè sino es així, ara en estos moments està creixent pel rebuig a tot açò l'esquerra extrema, però es qüestió de temps que també ho faça l' extrema dreta: Ahí ténim Grècia amb l'esquerra més a l'esquerra com a primera força segons les darreres enquestes, per damunt dels històrics conservadors de Nueva Democràcia i dels socialistes del Pasok (és sòna ??? ) i la ultradreta com a quarta camí de la tercera ( en França van camí del mateix que Grècia però en eixe cas amb el ultradretà Front Nacional de Le Pen com a primer) .

Denuncien els mitjans conservadors que anem camí de la "Venezuela espanyola", esperem que no però que tampoc de la Alemania de pre-guerr : Dels nostres polítics però també de tots nosaltres depen, si callem i els ho permtim serem col.laboradors necessaris : Per Quadern no quedarà. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario