martes, 23 de septiembre de 2014

PRIMERA JORNADA DE LES DE PORTES OBERTES DEL VIVER D'EMPRESES

Ahir vesprada es va portar endavant la primera de les jornades d'este cicle de portes obertes, a càrrec de Pep Pastor, Director del Campus Universitari de Gandia, i de Pepe Marin-Roig, Director de la Càtreda d'innovació, els quals explicaren el primer el cicle formatiu en este campus i el segon es centrà en l'explicació de en qué consistix la càtredra que dirigix,  eina creada pel centre universitari per a facilitar la llavor a aquells que vullguen emprendre un negoci o innovar en un en marxa, possant a la seua dispossició tot el que la Universitat Politècnica pot oferir , des de informació fins a eines de treball de tot tipus, pasant per assessorament o ajudant a bsucar financiació, tot açò en col.laboració amb els Ajuntaments de Tavernes, Oliva i Gandia i empreses de La Safor així com Caixa Ontinyent. L'acte va estar pressentat pel Regidor local de Foment Josep Llàcer. 

Vos deixem de nou el calendari d'actes d'este cicle, animant-vos sobre tot als jovens a qué acudiu a este jornades, destacant la de dijous on es parlarà del Viver d'Empreses local com a primer punt d'ajuda al innovador/emprenedor i punt de contacte amb la Universitat .

D'esquerra a dreta Pepe Marín-Roig, 
Josep Llàcer i Pep Pastor .


7 comentarios:

  1. I l'alcade? No està en la foto encara que el programa anuncia la seua presencia per presentar la catedra. Es nota que per a ell la creació de empreses no és priotari i no recolza estos actes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Llàcer el va excussar dient que estava en lo de la entrega dels premis de festes en l'Ajuntament, Demà en l'editorial parlarem del tema.

      Eliminar
    2. Ja son mes importants les festes que la ocupació? Com si Pep Pastor hagués faltat per inaugurar la cafeteria de la Universitat. Lo de motivar als joves emprenedors locals es veu que no es lo fort de l'alcalde,ni del regidor ni del tècnic d'ocupacio,no estan tenint massa èxit.

      Eliminar
  2. Pocs posibles futurs empresaris/emprenedors veig jo entre el public de la foto.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per desgràica ben pocs, un parell i no ho tenim clar si ho eren, no sabem si perquè no arriva la informació o perquè no hi ha interés en algo tan interessant.

      Eliminar
  3. No asistió ningun socialista ni ninguno del BLOC a excepción de Llacer?

    ResponderEliminar