lunes, 22 de septiembre de 2014

Nota de Premsa de DEMÒCRATES-UNITS

EL PROJECTE PER UN CENTRE DEMOCRÀTIC VALENCIÀ REPRÉN LA SEUA MARXA

Amb la firma davant de notari de la constitució del partit DEMÒCRATES-UNITS per part de reconeguts valencianistes, encapçalats per un dels promotors d'este projecte i President de la nova formació, Manolo Lapuente.

Així doncs i després d'un període d'intentar-ho malaguanyat per ambicions i males actituds, aquells que no hem de demostrar què el nostre projecte no són només i com en altres casos paraules sinó fets perquè nostres trajectòries polítiques i personals així ho avalen, podem dir que este projecte, el d'aglutinar davall una mateixa opció a nivell autonòmic a aquells que creuen que una opció de centre, valencianistes i regeneradora és possible i necessària, està novament en marxa tant per la nostra part, com per la d’altres forçes a tot arreu de la nostra terra valenciana  amb els que estem en estret contacte amb el fi d’aconseguir dita unió.

Que ningú es confonga amb altres que diuen pretendre el mateix : La trajectòria i els fets, sobre tot els més recents, de cada un avalen o desacrediten les paraules.


¿Quí som Demòcrates Units?

DU ho hem constituït un grup de militants de diferents opcions valencianistes, que continuem creient en eixe denominat “projecte per a un centre democràtic valencià” llançat fa un temps per històrics del valencianisme com Carles Choví o Manolo Lapuente, President d'esta nova formació, projecte que NOMÉS es troba reflectit en estos moments en els nostres companys de lluita política d'Unitsxvalencia, així com en alguns partits locals.

¿Quins son els nostres principis?

Valencianisme, centrisme y regeneracionisme.

- Som un partit de centre. Entenem que la nostra terra necessita i cada dia més d'una força a nivel autonómic situada en eixe centre polític que no representa actualment i com es demostra diàriament pels seus fets cap dels partits amb representació insitutcional en la nostra comunitat autónoma.

- Un partit regenerador de la política autonómica que ajude a rebaixar l'evident i palpable crispació en la política actual, que servisca com revulsiu per a acabar amb la corrupció , propiciant a més que s'oblide el tan gastat " I tu més " i que treballem totes les forces polítiques i socials valencianes en conjunt pel bé comú i el benestar de la patria valenciana i dels seus ciutadans, deixant de costat el politiqueig barat i els interessos partidistes.

- Un partit valencianista perquè entenem que la Comunitat Valenciana necessita d'una força a nivel autonòmic de centre i regeneradora com la nostra i d'estricta obediència valenciana, donada la demostrada ineficàcia de les solucions que als problemes dels valencians han oferit i oferixen històricament “els de sempre i lo de sempre” .

Però bé, com diguem açò son sòls paraules I és el bagatje dels nostres fundadors el qué val i ho ratifica, i el que ens diferencia d’altres que es definixen també amb estos principis però els quals els seus fets i accions desqualifiquen dia a dia.   

¿Quin és el nostre objectiu?


L'unir davall unes mateixes sigles a totes aquelles formacions que compartisquen el nostre projecte i presentar als valencians una opció electoral seriosa, realista, autènticament valencianista demostrada pels fets i història dels què la componem, i no pel que puguen dir molts que s'apunten a l'abric de les bones perspectives i que només ambicionen quotes de poder, sense importar-los com tantes vegades i recentment hem vist, el vendre el projecte valencianista per eixe fí.

Pots seguir-nos ben prompte en el blog que estem creant i ja en facebook. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario