lunes, 8 de septiembre de 2014

Nota de premsa de UNITSXVALÈNCIA

El  Consell Executiu Nacional del grup polític Units per valència trenca el pacte amb Demòcrates Valencians . 

Units per València, principal impulsor de la formació demòcrates, ha pres esta decisió arran les actuacions de l´actual direcció política que esta actuant de forma contraria als interessos fundacionals d´esta formació. 

Units per València lamenta en gran manera haver de prendre esta decisió, a més en un projecte tan il.lusionador, però la deriva no nacionalista ni de centre que esta portant l´actual direcció i els últims moviments en matèria de contactes ha sigut l´ultim capítol d´un cúmul de despropòsits. 

Units per València, reprén, doncs, la seua activitat politica de forma independent i tornant en la senda del valencianisme democràtic de centre i social.

NOTA : El Consell Executiu de Demòcrates-UnitsxTavernes comunica què compartix el dit en esta nota pels nostres amics d'UnitsxValència, amb els que seguirem treballant colçe a colçe per eixe "Projecte per un centre democràtic valencià" impulsat per, entre altres, els amics Carles Choví i Manolo Lapuente, este darrer Pressident d'este partit amic, donat que este projecte no és el que esta seguint l'actual direcció de Demòcrates Valencians, sino tot el contrari amb actuacions i actituts ni democràtes ni regeneradores. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario