jueves, 25 de septiembre de 2014

ES PRESENTA PAGINA WEB DE PARTICIPACIÓ CIUDATANA

Este matí s'ha pressentat en el saló d'actes del Braç Treballador la nova web de Participació Ciudatana, per part del Regidor d'esta matèria Víctor Borràs i dos técniques de les que elaboraren el Plà de Mobilitat Sostenible.

La nova web contempla no sòls com la de abans la tasca de la Taula de Mobilitat si no a més la de la Taula de Comerc i Turisme també ja en marxa, i a més també molta informació com ajudes, subvencions, legislació, dades de les associacions registrades davant l'Ajuntament ... 

I com a novetat destacable incorporarà un apartat en el que l'Ajuntament podrà expossa  a opinió dels ciudatans tot allò que estime convenient amb el qué la participació d'estos en les decissions municipals seràn més efectiva. 

Més informació en la pròpia web participa.tavernes.es

4 comentarios:

  1. Tot aixo hi haurà que voreu. Queda molt encara perque els politics ens demostren que el poble es sobirà. Tots tenen por a cedir part del poder als ciutadans, inclòs pànic a fer-los cap consulta. Al poble, les taules de participació ciutadana del Bloc van ser nomes aixo, un llavat de cara per als que no van assistir, perque als que van assistir nomes els van pendre nota de les reivindicacions i au, de fet en eixes reunions hi havia alguna regidora que ja anava tirant balons fora del que no li interessava parlar.
    Ara vorem amb la web del PSOE, esperem que les taules de mobilitat,comerç i turisme durant estos tres anys de teòrica acaben servint per a algo practic, perque nomes en eixos tres àmbits queden molts forats per tapar, i no sols els problemes son de diners.
    Mentres, esperarem, pero que no vagen ja penjant-se cap medalla, perque ja no ens impressionen ni ens enganyen.

    ResponderEliminar
  2. Es tot un pari-pe, cadascú vol tindre la seua Web, fins que els polític no tinguen clar que el poble es sobirà i que ells estan per treballar per la comunitat no per omplir-se les seues butxaques, no farem res.
    la taula de mobilitat un altre pari-pe que no ha servit per arres, ni el tècnics i els polítics volen fer cas a la veu del poble, ells fan el que passa per la bola.

    ResponderEliminar
  3. Veig a Víctor sol, no hi havia ningu mes del govern?

    ResponderEliminar