jueves, 18 de septiembre de 2014

Editorial "extra" i festera : ARA SÍ QUÉ SÍ

Com haveu pogut vore, al final hem seguit la marxa ordinaria també esta setmana, però ara si qué volem fer algo de festa, si pot ser.

Així qué salvo qué estos socis tan poc socis de govern ens donen altre "esglai", anem a comença-la i de la bona : De fet ens hem anat fora de la ciutat a fer pàtria esta vesprada i emplamarem amb les paelles i la festa del cap de setmana, en tot cas penjarem demà quant ens alçem alguna noticia de la premsa si cal i el dissabte ja vos penjarem entre lleganyes el ressum setmanal habitual. Això sí, seguirem actualitzant comentaris sobre la marxa però no se'n passeu ...

Per tant a vore si ens deixen tranquils i qué gaudiu esta nit de les paelles i tot el cap de setmana dels demés actes, abusseu però amb moderació i ens vegem el dilluns.    

1 comentario:

  1. Dos comentaris feisbuquers:
    1.- Al perfil de Jaume Talens,el soci dels pro-bouers proposa un mini-referèndum (entre els seus contactes de la xarxa,clar). El resultat 33 persones en contra, 24 a favor, entre les ultimes algunes comentant sempre que no hi haja maltracte. Ara queda per aclarir el que entén cadascu com a maltracte animal. Ara,com a gran demòcrata caldria que presentarà esmena a traves del seu partit en l'Ajuntament per poder presentar el referèndum per a tot el poble. Consulta a Escòcia, Catalunya i tambe a Tavernes.
    Cregueu que ho farà?

    2.- Al perfil de J.J. Li comenten el que els sembla les festes als feisbuquers "amics" seus. Uns no diuen res de festes i nomes li fan la pamplina dient-li que es tan bon alcalde i en que tot ho fa be. Ell com a modest que es,els (es) contesta amb un "me gusta". I quant altres li diuen que no es fa res per festes,que no valen res,que les d'altres pobles menuts son millors... Tambe en posa un "me gusta"!!! Pero,de quin poble es alcalde este xiquet? A tant aplega la guerra mediàtica entre socis? En economia (Victor) si es alcalde (medalles superàvit i baixada IBI) i en platja i festes no? Te algo contra les dones (regidores)? Es pot ser alcalde a trossos?

    ResponderEliminar