jueves, 18 de septiembre de 2014

Editorial : SEGUIM PARLANT DE FESTES

I si dimarts parlavem d'e carrers engalanats , huí ho volem fer de la processó de "la baixà". 

I en concret de la poca assitència especialment este any de gent a este acte qué sempre ha segut tan important en els nostres festes, tant de gent en sí processant com gent mirant, almenys en el tram central del carrer Barranc: Passaren els tambors i cornetes, amb un bon troç enmig sense ningú porcessant després els tabaleters i dolçainers i darrere ells ja i a poc metres l'imatge i entre ells molts pocs també porcessants.  

I de l' assistència per contra de quasi tots els regidors, tant d' aquells que habitualment vegem en actes religiossos ordinaris, de a diari per dir-ho d'alguna forma, com dels que no.

I volem preguntar-vos en en el primer cas a qué cregueu qué és deu esta curta assistència : La calor, la falta de vocacions, que els vallers seguixen aprofitant per a anar-sen fora la setmana de festes  ... ?.

I en quant a lo segon, penseu que entra dins del càrrec el anar a certs actes destacats com éste, comulgues, i mai més ben dit,  o no amb ells ?. 

Esperem entre festa i festa i si teniu temps i ganes, les vostres respostes.

3 comentarios:

  1. Quo vullga anar a la processó que vaja i qui no vullga anar que no vaja però la corporació ha d'anar en les festes patronals

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si, ha d'anar, però a titol personal i si vol. No estem en un estat laic, o és tot pose i mentida?
      Tranquil que només falte una mica més de gent en anar,els polítics s'ho deixaran de fer el paripé,on no hi han molts vots no s'asomen.

      Eliminar
  2. Tin en compter que tot en esta vida és un paripé:
    De tota la vida TOTS els polítics, TOTS, han anat:
    a les presentació de futbol, presentació de basquet, presentació de rugbi, entrega de premis de totes classes (futbol, ciclisme, atletisme...), presentacions oficials d'entitat i associacions, assemblees i actes d'associacions de veïns, sopars de falles, presentació de les falleres majors, inauguracio d'exposicions de tota classe, presentació de llibresetc, etc, etc, etc. i quasi sempre presidint o en la taula presidencial de l'acte.

    I perquè mai ningú diu res de quan fan el paripé en altres llocs i si que ho diuen quan fan el gran paripe en eixa associacio que es diu Esglesia?

    A mi em fa gracia i per no dir que fa ois, la demagogia que es gasta en este tema. I després ho fa gent que es diu progressista, tolerant i mil coses més.


    ResponderEliminar