sábado, 27 de septiembre de 2014

El Quadern denuncia : VA LA ANTEPENÚLTIMA SENYORS

I Pilar, on estava Pilar ? 
Igual ningú li ho va dir ...

Ahir la antepenúltima de la crisi del govern local : Jornada de portes obertes en un centre educatiu sense la pressència de ....

 la Regidora de'educació ... Tela !!!.

Nota de hui diumenge : Rectifiquem, sense estar on deuria de estar que era com a minim co-presidint l'acte, perque anar pareix ser si va anar ens diuen alguns comentaristes .

Altra nota de diumenge : Qué si qué varen anar els socialistes al igual que els del PP però ja tardet, quant l'acte "oficial" ja havía acabat : Perquè serà ???  

126 comentarios:

  1. Esta xica es molt polémica.
    Noteta en festes i ara no va a l'escoleta

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Polèmica?? La culpa de l'alcalde que no la va convidar. Enrique, pots penjar la convocatoria de portes ofertes??

      Eliminar
  2. I l'Administrador de Quadern no estava? No el vam vore... Si ara dira que tenia faena, una obligació formal, excuses i excuses. Ara en la polèmica el primer i si la pot crear millor que millor. Tot siga per l'audiencia. Açò ja sembla "Tombola" dels blogs locals.

    I ara ens vindra amb els qualificatius de sempre, bé firmats o be com anònim: fanàtics, intolerables... i això que sol dir quan li toques el tendre.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Saps el que passa ? Qué alguns privilegiats encara treballem i tot i efectivament esta en una Junta de Propietaris.
      Jo no veia tómbola perque no era del meu agrat i no soc masoquista : Tu perque entres a este blog ? A vore si eres d eixos que si veien tombola i ho negava a peus juntets ...
      I com no m.has tocat cap de tendre hui no el qualificare .
      I dir una vevitat ara ressulta que es crear polémica : Digne d.altres regims del passat ... ostres, sense voler ja t.he qualificat ...
      A mes i per acabar que jo sapiga no tinc cap obligació de anar a estos actes, si de cas la propera legislatura.

      Eliminar
  3. Pues el Bloc va enviar el cotxe dient-ho per megafonia. No passaria pel carrer de Pilar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El bloc? Jo pensava que era l'ajuntament. Entonces és el partit polític qui dona ordres de passar la megafonia.

      Eliminar
    2. Efectivament el cotxe deia:
      L'ajuntament de TAvernes informa....

      Eliminar
    3. Quan volen son Ajuntament.
      Quant els interesa es la gran tasca i direcció de l'alcalde. De quin partit es l'alcalde?

      Eliminar
    4. Crec que és de Compromís, no? O és del PP?
      Les regidories del Bloc usen poc la megafonia. Fixa't.
      Quasi sempre son les regidories de Cultura, d'Agricultura i les de Serveis Socials.
      Fixa't.

      Eliminar
    5. Pues la regidoria de joventut i ocupació sempre que pot usa la megafonia pels seus actes. Fixa't. Clar que la regidoria de personal o policia la usen poc, en aixo tens raó.
      Esta vegada la regidoria de propaganda va usar totes les que tenia a l'abast (megafonia,cartelleria,xarxes,whatsapp...).

      Eliminar
  4. Xè, estos del Bloc son molt feixistes. A més de rentar el cervell, volen que tots repetisquen de pe a pa el que diu la cotorra.

    ResponderEliminar
  5. Jordi va anar a figurar i a parlar pel micro. Mireu el video en la cotorra. No té ni p. Idea del que parla.

    ResponderEliminar
  6. Ah, però tu has vist el video. Pues la teua capacitat d'entendre l'has deixat en un congelador. Ni tenia idea Jordi ni Tormo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Torne a dir-te, Jordi Juan no sap de que està parlant.

      Eliminar
    2. Jo pensava que Jordi Juan, doctor cum laude en matemàtiques aspirava a més. Per a fer eixos discursos i fer-se fotos, no fa falta ser doctor.

      Eliminar
    3. Es veritat. No va falta ser doctor però si que va falta tindre molt de trellat i saber comunicar. Saber davant quin auditori estic.

      El discurs de doctor els faria sobre diferencials i anàlisis matemàtic en espais infinits (menut rotllo) i la gent del poble pla que estava escoltant obriria la boca i diria: ohhhhhh! Quan sap! Però no entendria res.

      Com a bon professor s'adapta al nivell de l'alumnat, i fa un discurs perquè el poble pla que hi havia, que no té eixe nivell d'estudis, ho entenguera.
      Cosa que també va fer Juan Tormo, que per cert també fa tasques de professor. I potser per això els dos van usar un llenguatge planer, entenedor i fugir de tecnicismes.
      Jo ho vaig comprendre tot. I ma mare que tenia el costat de més de 60 anys i que va anar poc a escola de manuda també ho va entendre. Per cert va dir: este xic que be ho explica.
      Consell: Tu quan sigues alcalde, no faces discursos tècnics quan parles al poble sino vols quedar-te sol.

      Eliminar
    4. I jo el torne a dir que la teua capacitat de vore i entendre el que diuen les imatges l'has deixat dins del congelador.

      Eliminar
    5. Almenys podría saber quantes aules hi han, ahí li se va vore el rabo.

      Eliminar
    6. Si ho diu tot ell que li deixava a Tormo? Ara estaries dient que ell ho va acaparar tot i no va deixar dir res a Tormo.

      Nomes els xiquets i les ments infantils poden pensar que l'alcalde va anar a l'acte sense saber tot el que hi havia en el projecte, sense haver-se informat de tot el projecte.
      Quina ignorancia i damunt fant comentaris.

      Eliminar
    7. El govern si és una guardería de cagons. Vaig vore el video i és veritat que l'alcalde estava insegur, mirant a Juan Tormo i titubejant. Per molt que voleu fer-nos creure, JJ no és un gran orador. Fa pauses molt acusades perquè el seu discurs no és per a res natural i fluid.

      Eliminar
  7. L'alcaldia está mantenint-se amb el 25% dels vots del poblé. Xordi dimissió!!!

    ResponderEliminar
  8. El bloc està tensant massa la corda. Aneu en cura no esclate tot per l'aire

    ResponderEliminar
  9. mira que vos agrada rascar on no hi ha. Doncs jo se que la vaig vore, a l'igual que a tots els regidors de l'equip de govern.

    ResponderEliminar
  10. Algú de vosaltres, donada la situació actual, estaguent en el lloc de Pilar haguera anat l'escoleta??

    Ara també li donaran lo de educació a LLATZEr, de COMPROMIS

    Compromis es el que están creant estos irresponsables

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vorem quan inauguren el retén de la policía les colzades que hi haurà. Estos del Bloc son uns profitosos. Al final l'avaricia trencarà el sac. No entenc com el PSOE no renuncia a les seues delegacions i que reventen ja d'una

      Eliminar
  11. Sembla mentida, Enric, que a estes alturas encara caigues a la ratera. Primera,com diuen per aci i tu assenteixes,no vas estar a l'acte. Per publicar qualsevol notícia,a la facultat de periodisme (per esta part estas perdonat,sabem que no eres professional) diuen que per confirmar una notícia cal confirmar LES DOS PARTS,quant hi han dos bàndols,el que acusa i el que defensa. Esta clar que en esta notícia hi ha dos bàndols,un es la font interesada que t'informa (i tu t'ho creus,com bona persona que eres,vaja amistats que tens entre els politics) i esta font ha de ser gent del PP o del Bloc o molt arrimats. Jo havera consultat algú del PSOE, tantes amistats entre tots els grups politics com dius de que pressumeixes.
    El fet es que PILAR SI ESTAVA a l'acte,no sabem si convidada o no pel Bloc,o autoconvidada com a regidora d'educació. I tambe estava el seu company de partit Victor,tampoc sabem si convidat o no. Efectivament que La Cotorra,medi imparcial i amb ètica periodística retalla la foto pels regidors del PSOE i nomes posa als seus. Ja no tenen prou a La Cotorra que usen tambe el Quadern per als seus fins partidistes,menysprear als socis per intentar abastir majoria absoluta. Molt poca categoria quan per damunt de les virtuts pròpies es tracta de guanyar sobre les (suposades) carències dels demés. I despres diuen de no se quina estratègia autonòmica o estatal del PSOE de deslligar-se del Bloc. Qui trencarà abans la baralla?

    Si voleu altre dia parlem del proper concurs de la guarderia municipal i del que te preparat el Bloc,no Gekko?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xe tu, a mi em pareix molt bé que si es un mig del Bloc es preocupe dels seus i no dels demés. Això ho fan tots els seus partits, i si no mira les passades legislatures en les fotos qui eixien, nomes els del PP i no eren en mitjos del PP sino diaris tan professionals, imparcials i ètics, com LP i alguna revisteta local.
      I tal com està contestant Estruch segur estic que no ha parlat amb ningú del Bloc. La persona que li ha bufat l'orella de lo que va passar no estaria molt de rato en l'escoleta.

      Eliminar
    2. Fins quant va acabar la xarrada de Jordi. Aixo aclarix moltes cosses i mes i mira la informació de mes avall quant al pareixer van anar mes tard.
      I en quant al Bloc tinc la mateixa cordial relació que amb els demes partits, altra cosa son les relacions personals.

      Eliminar
    3. Val, anonim de les 10:10, demostres que esteu contents amb el nivell periodístic-propagandiste del model PP,sembla que t'enorgulleixes. Diràs despres aixo de qui fa com fan no es pecat? O en el amor y la guerra todo vale?
      Cura que la gent pot dir mas de lo mismo o per a votar diferent i quedar igual...
      Queda clar que el Bloc local (i els seus politics,i La Cotorra,i molts simpatitzants) nomes es preocupen pel Bloc local, lo de la gestió publica,la informació independent i governar per a tot el poble son frases fetes nomes per a precampanya. On ha aplegat la politica!
      Podem ja! No volem ni PP ni Pujols al poble!

      Eliminar
  12. Demanem doncs disculpes pero en tot cas queda clar que NO ESTAVA ON PERTOCARIA pel carrec que te de Regidora d'educacio i que es pressidint l.acte micro incluit en ma i per aixo la nostra font, que va anar um ratet i no va estar tota la vesprada allí, no la va vore i per supost sentir.

    I en tot cas el que volem reflexar es el que tots sabem i perque es dona esta situació de regidora postergada en un acte on deuria ser per dir.ho de alguna manera coprotagonista.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Coprotagonista?
      Si no s'ha enterat de res de l'escoleta, parle de coses que afecten a l'edifici, a l'obra, les instal·lacions, solucions de problemes de llum (sort que tenim Llum), de permisos de Conselleria. Si el mes de juliol encara no estava ni iniciat l'expedient perque Conselleria autoritzara l'escola a setembre.
      ¿Si no a que va anar l'alcalde i fer dos reunions a Valencia amb caracter urgent a mitjan juliol per donar les solucions?

      Eliminar
    2. Ja van fent a Pilar una Karina II, no s'entera de res, no fa res...
      Sobre si la regidora estava on pertocava i a l'hora que pertocava,dir-li a Enric que per si no se n'havia adonat, usen tots la mateixa estratègia de protagonisme: evitar coincidir amb l'altre per destacar. El dia de les paelles el Bloc es va avançar i a l'escoleta el PSOE es va retardar. Com que no es parlen van amagant-se com els conills.

      Eliminar
    3. Fals. El dia de les paelles Pilar no va informar a ningu de l'acte, com estava previst, i que s'havia de fer. Ni a quina hora anaven a eixir de l'Ajuntament.
      I això ho saben tots, els del PSOE, els del PP i els Bloc.

      Eliminar
    4. Enrique no digues això de postergada que ofens la intel·ligencia.
      La regidora estava informada com tots els regidors, tots, de l'acte per nota de premsa informativa que es va enviar a TOTS els regidors, a tots els mitjos de radio prensa i televisio.
      I damunt això estava en l'agenda d'actes municipals que tots els regidors del govern deuen de saber, i damunt es va dir durant dos dies pel cotxe.
      Tu el creus que no sabien? Si no sabien no haveren anat.Això estava preparat i planificat.
      Cada moment que passa està més clar.
      No comprenc com Carmen Canet, a qui ningunegen des de fa mesos, accepte estes coses i les admitix.

      Eliminar
    5. Un acte d'una regidoria del PSOE (educació) i l'Ajuntament (o el Bloc) els avisa amb una nota de premsa informativa? Açò demostra que ja no es parlen per a res, no crec siga la millor manera de treballar pel poble. Imatge patètica.
      De Carme que no entens? Que la ninguneje el Bloc o el PSOE? Esta dona ja fa temps que esta fora de circulació politica,pinta menys que Karina i nomes els val per a meses d'edat.

      Eliminar
  13. Karl , estás segur del que has dit, estigueres tu allí en persona, els vegeres tú directament ? Tens imatges o algú té imatges del que diu Karl ?
    Perque he estat contrastant per diversos mitjans i no puc confirmar.ho .
    Si vos plau i en ares d.aclarir el tema si algu es vege o sap algo doneu.mos llum.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No se sí hi han imatges d'uns,d'altres o de tots junts,pero qui faria les fotos sabía qui estaven i qui no i sí vol,amb un click traure tots,igual dona retallar que evitar fer la foto. Tampoc te mes importancia,el tema no es cap novetat,per greu que siga.

      Eliminar
    2. Et refereixes als politics (que es el que t'havia contestat), o als empresaris interessats al concurs de 10 anys? Crec que l'interes Gekko-Bloc es notori i mutu,no se a que ve presentar empreses concursants mentres encara hi ha una actual treballant i presentant-la davant tot el poble. Hi han mes dies i moments per ensenyar-los les instalacions, i despatxos on poden fer les mangalatxes amagadets,no a la llum publica. Ja van tenint formes com si tingueren la majoria absoluta. Cura amb les pells de borreguet!

      Eliminar
  14. Xe, doncs si que estaven amagadets si perque en el video del Bloc va a ser que no apareixen per cap lloc tots eixos que Karl diu.

    ResponderEliminar
  15. Sí que estava. El que pasa és el que va dir Carme Canet una velada, i és que ella no te el micro. L'alcalde vol ser el protagonista de tot. Ja va fer desplante al vivir d'empreses per llevar protagonisme a Pilar en l'acte de festes. En l'acte de la guarderia no deixaré parlar a Pilar perquè anaven a grabar un video de compromís per a fer-se autobombo. Per cert, l'alcalde no sap massa bé del que parla, es queda mirando varies vegades a Juan Tormo per no clavar la pota. Les ganes de protagonisme d'este xiquet son increíbles.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si Carmen Canet vol tindre el micro ja ho sap: tornar-se a presentar i ser alcaldessa.
      No em crec que Carmen Canet diguera això perquè la conec i sap massa bé com són les coses i a qui li correspon tindre el micro, i més si està present.
      El problema de Carmen Canet es que te un partit que no aprofita, que no la tenen en compter per a res. Si jo no se com aguanta.
      Un exemple: En l'acte del PSOE fa uns mesos sobre educació, que erem 4 gats, i l'Administrador d'aci tampoc estava, qui va parlar? ¿Carmen Canet que es professional de l'Educació, cap de llista i portaveu del partit en l'Ajuntament? Pues NO, va parlar Víctor Borras, expert com tots sabem en educació. Aixi va el PSOE.
      Això en Compromís no passaria mai.

      I quant a que parlara Pilar, pues si però calia haver estat a les 7 i no passades les 7:30.

      Mira jo estic convençut que ells i els del PP arribaren tard premeditament estava preparat i pensat aixina, per no estar en eixe acte protocolari com també estic convençut que algu per whassap o cosa pareguda els estava dient l'acte des de dins i avisar-los de anar quan ja s'havien acabat els discursos.
      Això d'aplaudir a l'alcalde...
      Sempre son puntuals menys quan estava l'alcalde. Això ho vorem a partir d'ara prou.

      Eliminar
    2. Enrique pots aclarir la frase de Carme Canet "Jo no tinc el micro". Recorde que va ser en la no festa de cap d'any de la platja.

      Eliminar
    3. Com l'alcalde quan ha de presidir les jornades del viver,no? On se'l van quedar esperant per fer altre tostó de discurs i repartir els diners dels concursos de festes. Que li diga al bufó que te que li duga millor l'agenda,no pot tindre dos actes a la mateixa hora.
      Tot aixo tambe ho vorem a partir d'ara,conta-ho tot si vols que sapiguem amb quins xiquets juguem.

      Eliminar
    4. L'alcalde és un farsant, que ha aconseguit l'alcaldia de forma fraudulenta i amb un programa que és una altra farsa. Els projectes estrella del programa electoral de Jordi Juan son la Ciutat de l'esport i la famosa estació de Borderia. No ha fet ni una sola gestió per començar els 2 projectes estrella del seu programa. Eixa és l'altra forma de fer política del sr. Juan, a base de mentires i estafes electorals. Actualment la seua alcaldia es suporta amb 5 dels 17 concejals que formen la corporació o el que és el mateix, amb el 25% dels vots. Si açò no és una estafa democràtica i una farsa, que algú ho explique (si pot). Si Jordi Juan tinguera mirament per les institucions i un mínim sentit democràtic plantejaria una votació per vore quant de suport té del seu equip de govern. Recordem que ja no té majoria absoluta al consistori i ara pareix ser que tampoc té el suport dels socialistes. Amb este panorama i per un funcionament normal del consistori sols li queden dos opcions, dimitir o retirar les atribucions als regidors socialistes.

      Eliminar
    5. D'això exàctament tractarem demà en l'editorial, sobre el suport qué té i podreu opinar

      Eliminar
  16. Gracies per l.aclariment i si que han fet un bon treball els del vídeo perque no apareixen ni de rebot i mira que ella i Víctor son xicotets i ben templats com per a amagar.los i que no es vegen .
    En tot cas i com hem dit el que queda clar es que la guerra en el govern seguix ahí i si cap mes i mes evident i aixo no es bo per a Tavernes : Amb quins apoios compta Jordi en estos moments ? Sería bo saber.ho.
    Dema parlarem del tema en la editorial ...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Normal. No havien d'estar esperant-los a ells. Els del video estigueren des de principi de l'acte i se n'anaren passades les 7:30. El PP i PSOE no havien arribat. ¿Tu els hagueres esperat?

      Eliminar
    2. Esperem a vore que diuen el PSOE per saber el que diu l'altra part. A vore si resulta que el bloc té la veritat absoluta.

      Eliminar
    3. Si a les 19 comença el video i el PSOE havera aplegat a les 19:05 el video haguera durat aixo, els 5 minuts. Aixo si s'hagueren posat davant la càmera,que ho dubte. Ni es parlen ni s'ajunten. Com be diu CC,la salvadora de Jordi, no tenen el micro a la ma, i cadascu es busca el seu micro, este acte havia estat premeditat pel Bloc i saben que donde manda patron no manda marinero. Lo de premeditat es per la propaganda i protagonisme de cara al públic,es la primera (i única) obra de legislatura i havien de traure-li el rèdit politic que tenien pensat.

      Eliminar
    4. Pues el retén de la policia porta 9 mesos pagant lloguer i van més de 30.000 €. 5 milions de pessetes tirats a la basura. I encara està el cartell de MV.

      Eliminar
    5. L'eficiencia de Borras.
      Esperarà a que l'agarre l'obra per davant LLum, que sembla ja està manos en ello enviant personal, a vore si d'una s'acaba.

      Eliminar
    6. Però si Llum no te ni p.i. d'obres, ni de permissos, ni de res. No entenc com Bloc-compromís ha presentat a les seues llistes una persona tant incompetent.

      Eliminar
  17. I el blog del pardal continua fent gal.la de la será manipulació transparent. Després s'omplin la boca parlant de transparència quan ella son els màxims exponents de la manipulació mediàtica.

    ResponderEliminar
  18. Jo vaig estar. Des de les 6'55 fins les 8 més o menys. La visita va començar a l'hora indicada i la gent va entrar i va anar pel recinte al seu aire durant uns 15 minuts. Aleshores mes o menys es va avisar que la gent acudira al pati, on l'alcalde i l'arquitecte municipal informarien de l'obra executada. Sobre les 7:20 comença el parlament de l'alcalde i acaba, comença el parlament de l'arquitecte i acaba. I allí no ha aparegut ningú del PSOE, PP o Karina Vercher. Per cert, si que estava entre les visitants l'exalcalde d'EU, Eduardo Bononad.
    La gent que va voler, va continuar la visita o en el pati xerrant i quant molta gent ja se n'havia anat o se n'anava, i ben passades les 7:30 comencen a apáreixer a l'edifici els regidors del PSOE i del PP.
    Per cert un detall de molt mal gust: Manolo Vidal, com sempre tan saludador, va saludar els funcionaris de l'Ajuntament i en el grup i parlant amb ells hi havia un familiar directe de l'alcalde, molt futbolero: Manolo va donar la mà i va saludar menys al parent de l'alcalde. Com si no existira. Ho vaig vore i val com a detall de que estava.
    Quan me'n vaig anar vora les 8 els regidors del PP i del PSOE encara estaven dins però gent molt poca, jo diria que afins dels dos partits fent fotos i familiars dels regidors del PSOE que van anar amb ells. En eixe moment també la Policia Local (un cotxe i dos agents) ja se n'anava.
    I no vaig vore ni a gent de Las Provincias, ni a gent de Levante-EMV, ni a l'Administrador de Quadern.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És normal negar el salut a algú que manipula tant, no?

      Eliminar
    2. Gracies , entre tots anem aclarant el tema perque el meu informador tambe se.n va anar al acabar Jordi la xarrada i per aixo no els va vore.
      I no , nosaltres no estiguerem per raons profesionals i mira que ens havera agradat perque ens agrada vore les cosses per nosaltres mateix i no que ens ho conten.
      En quant a la premsa ens consta que almenys en el cas de un dels corresponsals no va rebre i com es habitual perque si es fa normalment, ninguna invitacio o avis sobre el acte.
      I confirme descrius va passar tot es clar la intencionalitat de com varen actuar tots els que no estigueren des del principi.
      Vorem com acaba perque el que no es normal que estem com si res passara i fent.se desplantes uns a altres .
      Aço mes que un govern pareix l.exercit de Panxo Villa , cadascun pegant tirs pel seu costat i sense un objectiu comú : Aixi va quedar Panxo.

      Eliminar
    3. Un govern integre, si senyor!

      Eliminar
    4. A cas Jordi Juan saluda al redactor del diari de Tavernes? Veritat que no?

      Eliminar
    5. À mi m'han dit que no es va fer invitacio expressa de l'acte. Es va enviar la nota de premsa informativa anunciant l'acte.
      Eixe corresponsal suposem que LP perquè sempre esteu junts segur que va tindre la informativa com tots i no va anar perque no va voler.
      A mi m'han dit que tots foren informats igual per eixa nota de premsa informativa . Tots s'assabentaren per la nota informativa enviada.
      I que ho sabien esta clar per alguna cosa anaren.
      Perque arribaren tard? Perque volgueren.

      Eliminar
    6. Pero qui organitzava l'acte? Crec que Amador va estar fregint el telèfon de l'escoleta tota la setmana. Van informar a la regidora del que anaven a fer?
      Els mateixos que la criticaven perque no informava al Bloc del protocol de les paelles...ara tampoc diuen res.
      El fet es que van a fotre i no sabem el que durarà,que no acaben legislatura segur.
      Ja tindran clar qui trencara la baralla? Tindran clara tambe la data? El xiquet,des de la possició de poder es clar que no va a fer-ho,pero tensarà la corda tot el que puga perque prenga el pas Victor.

      Eliminar
    7. He enviat un comentari dient que el parent directe futbolero de Jordi Juan que jo he comentat no es qui algu vol que siga.

      I no s'ha publicat. Ara si vols que la gent crega que es la persona que no es... tu sabras.

      Ho dire d'una altra manera: Manolo Vidal no va saludar a un parent directe de l'alcalde, un parent molt futbolero i que no viu en la mateixa casa de l'Alcalde ni mai ha viscut, i si que va saludar i donar la mà a la resta de persones que estaven en el grupo, especialment a un parell d'empleats de l'Ajuntament.
      Manolo Vidal es un maleducat.

      A vore si les demes insinuacions directes, les de qui no es, si que es poden publicar i la veritat no es pot saber.

      Eliminar
    8. L'alcalde tampoc saluda moltes persones i no passa res,inclos els politics saluden molts que no coneixen de res i els ho fan ben gros,però si saben que no els votaran s'en giren de cul. Com deia algú a la politica no falta dretes ni esquerres,falta humanisme.
      Sabeu si és de veres que quan no li interesa el que dius, JJ desconecta i et deixa amb la paraula en la boca? I que aten ciutadans al seu despatx i mentres sembla escoltar està menjant o parla per telèfon? Jo no m'ho crec, això serien faltes greus de consideració i educació. No concorda amb la imatge que pretén donar.

      Eliminar
    9. Jo si que puc donar fe de que en actes on ell no estava tenido protagonisme, se'n ha anat i diguent en veu alta "me'n vaig". Damunt de maleducat és poc discret.

      Eliminar
    10. No crec que un pepero mentiros com tu anara a un acte de Compromís.

      Eliminar
    11. Ací els único que han mentit han sigut els cotorrets, que han anat a l'acte per a rodar el video de l'autobombo. Els del Pp i els del PSOE em donen igual, jo d'ells per a anar tard no hoguera anat.

      Eliminar
  19. Això és fàcil de resoldre. Nota de premsa del Partit Socialiste aclarint si estava o no a l'acte els seus concejals. De paso, picotasso a la Cotorra per manipuladora.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Al partit socialiste ningu li pregunta ni li demana res. No te perque defendre's de res.
      Qui queda mal es qui manipula o diu veritats a mitges.

      Eliminar
  20. No entenc com l'alcalde no sent vergonya per les publicacions de la Cotorra de la Vall. Quan destapen al Autor del Blog Local (Si és que no ho han fet ja) li salpicarà de ple.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L'autor d'eixe blog que parles no és massa futbolero.

      Eliminar
    2. La persona de la que parle i a la que el maleducat de Manolo Vidal davant de quatre o cinc persones no va voler saludar ni te cap de blog, ni escriu en valencià, ni està en politica.
      Continueu manipulant i difamant. Mentre vos ho permeten....

      Eliminar
  21. Redeu, quin Diumenge esteu donant-me. el mòbil no para de pitar amb tantes entrades, jejejeje, això per a aquells que diuen que si som o deixem de ser ... però no pareu, açí estem i tila i bicarbonato per a ells.

    Donar-vos a tots les gràcies doncs entre tots estem donant llum a esta informació errònia que donarem en principi el dissabte, i que hem anat rectificant en basse als vostres comentaris i informacions, gràcies doncs Quadern el fem entre tots com diguem sempre i de nou disculpes per la informació errònea. mai sesgada, que donarem pel que hem anat explicant .

    ResponderEliminar

    ResponderEliminar
  22. Altra nota : Certes referències i sobre tot comparacions a/amb persones i partits de funest record, tant a dretes com a esquerres, no caben en este blog, així que per favor eviteu-les o no les publicarem i amb això no arrivarà el vostre missatge.

    ResponderEliminar
  23. Molt bona definició Enrique. El bipartit pareix l'exercit de Panxo Villa

    ResponderEliminar
  24. Ací ja van quasi 60 comentaris. A la cotorra 0 comentaris. Una de dos, o estàn censurant o ningú comenta perquè ja coneixen a l'administrador.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quan de trellat tenen els lectors de la cotorra.

      Eliminar
    2. I tu perque entres ? Quedat allí si tan destrellatats el pareixem els de aci.
      O es perque asi si t.assabentes de tot i no sols del que algu vullga que t.assabentes ? .

      Eliminar
    3. Trellat en que?
      En vindre-se'n aci?

      Eliminar
  25. Sí l'acte començava a les 19:00 i a les 19:30 ja no hi havia ningú vol dir que en 30 minuts i suposant que entraren a les 19:00 en punt, van pujar, van vore totes les dependències, van xerrar al pati, van gravar el video i van ixir pitant abans que arrivarà l'altra comitiva. Paréix que si que fora tot premeditat per tindré la primicia de la inauguració. Hi han testimonio que diuen que els socialistas van avisar al que fa de Bufante, que arrivarien amb retràs, amb la quan cosa es va acelerar la grabació del video.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El primer que van fer va ser grabar el video per a ser els protas de la inauguració. El regidor de propaganda ho va preparar tot.

      Eliminar
  26. A vore fins quan dura la farsa del equip de govern. Ara que Jordi Juan és capaç d'aguantar això i més per mantindre l'alcaldia i el sou.

    ResponderEliminar
  27. Eixe alcalde té molt mala llet. Ja ho heu vist en tres eixemples, paelles dels majors, plantó al viver d'empreses i la guarderia. Molt afán de protagonisme te el xiquet.

    ResponderEliminar
  28. Encara tenim que patir per a que s'acabe la dictadura de Jordi I.

    ResponderEliminar
  29. Sí estos del Bloc son així de totalitaris amb 5 concejales, que farien amb mayoría absoluta?? Se li han vist les orelles al llop.

    ResponderEliminar
  30. Majoria absoluta Xordi? Quina acudit més bo.

    ResponderEliminar
  31. Respuestas
    1. Que en Tavernes no mana Rajoy, dimonis.
      Dictadura absoluta amb minoria. Que risa que me da

      Eliminar
    2. Dic jo que si 8 front a 9 eren minoría, 5 front a 12 ni te digo.

      Eliminar
  32. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
    2. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
    3. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
    4. Vos he dit que deixeu el tema dels funcionaris i es centreu en lo polític.. Com veig que no feu cas ho elimine tot i en pau.

      Eliminar
  33. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
    2. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
    3. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
    4. Eres un mentirós. Tenia obligacions i les portava al costat.

      Eliminar
    5. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
  34. Arribarà a tindre 100 comentaris esta noticia?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La pregunta és si arribarà als 100 dies el bipartit o pegarà l'esclafit abans.

      Eliminar
    2. La pegunta es perquè el PSOE ha perdut l'oremus?
      Por? Sentiment de inferioritat?

      Eliminar
  35. L'alcalde vol que el PSOE trenque el pacte per a no quedar ell malament. Desde que Carmen Canet li va salvar el cul a Jordi Juan, el PSOE no els aprofita per a res. El primer intent va ser la no festa de cap d'any.

    ResponderEliminar
  36. Confons la durada de l'acte de portes obertes, mes d'una hora, amb el temps de les explicacions que va durar un quart. No es ni igual ni paregut.
    No va ser una visita llampec, l'arquitecte estava alli molt abans de les 7 i se'n va anar passades 7'30.
    Si això es una visita llamp, ni crec tampoc que l'arquitecte sabera que la seua intervenció publica es gravaria.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No ens faces idiotes. El video estava filmant-se a un pam dels protagonistes

      Eliminar
  37. Ja en tenim 100?
    Algu arribarà a l'orgasme còsmic

    ResponderEliminar
  38. NOTA : El tema amb l.arquitecte municipal se.n estava eixint de mare i hem decidit tallar.ho i eliminar a mes alguns comentaris .
    Per tant preguem d eixem eixe punt en pau. Gracies.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I el tema de les empreses concursants convidades tambe el tallem? No son funcionaris,no?

      Eliminar
  39. Mes notes : deixeu en pau als funcionaris i centreu.se en lo polític, gracies.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Després de més de 100 comentaris, queda clar del que va planificar el bloc per a fer-se autobombo.

      Eliminar
    2. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
    3. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
  40. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del BLOC.
    Ja,ja,ja,ja,ja,ja.

    ResponderEliminar
  41. Ale pues,anem a "lo polític" sense dir res d'arquitectes.
    L'amic Gekko no es funcionari, pot aclarir-nos que sap del proper mega-concurs de la escoleta? Que feia convidat com empresari a l'acte de presentació per al poble? No em digueu que era un acte de portes obertes,aixo ja ho sabem tots,pero ell allí estava com a protagoniste mes que com a visitant. Donem-li LLUM a l'assumpte.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique Estruch eixa persona no va estar en la jornada de portes obertes. A tu el claven tots els gols que volen i no t'enteres. Comprova les coses abans de publicar res i aniras millor. Mentre tant seras complices de les seues mentires i manipulacions. T'usen per a expressar el seu odi contra persones i damunt mentint.

      Eliminar
    2. Gekko no va estar a l'acte. Ni estava ni se'l esperava. Tenia coses mes importants que atendre. Mentixes i ho fas conscientment. I si tens proves del contrari ens les passes a mi i a Enrique. A lo millor tinc algún doble per ahí.
      Karinista i mentider. Mala
      combinacio

      Eliminar
    3. Ara ja saben fer projectes,algun amic li haurà ensenyat a fer el corta y pega. Un liberal tancant el seu garito privat i aspirant a viure de lo públic. Ver para creer.

      Eliminar
    4. Si he deixat nomenar a Gekko es perque per a mi es tan anónim com dir eixe anónim va estar allí i per tant mentres no es diguen dades plenament identificatives com si s.ha fet en altre comentari no publicat, per mi cap problema. Ara be , si vosaltres es conegueu i reconegueu es cosa vostra i la vostra guerra.

      Eliminar
  42. Mare meua, quant de comentari sense sentit ni trellat. Es veu que alguns necssiten desfogarse ben agust. Difamacions i insults gratuits, explicacions i arguments 0

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El teu argument i explicacions sobre les acusacions ens agraden mes. Ens ho aclareixen tot,llàstima no hages entrat abans i no haguérem arribat a mes de 100 bajanades, com diu La Cotorra. Ves allí, que diuen que son molt seriosos i per aixo no deixen opinar qualsevol. Quasi ningu aplega allí al seu nivell.

      Eliminar
  43. Xordi no va avisar a Pilar de que anava a fer un discurs per acaparar tot el protagonisme.
    Quan va arribar Pilar ja estava tot fet.
    Igualet que el dia de les paelles. Xordi s'adelanta a Pilar i acapara fotos i protagonisme.

    ResponderEliminar
  44. Mes notes : Karl , estás desviant el tema amb si Gekko aço que si Gekko allo i crec que eixa guerra no cap açi en que estem parlant del que estem parlant pel que ho recentrat en el tema i deixa tambe ja als funcionaris perque no vaig a publicar res sobre altres temes aliens al del sentit del artícul.

    ResponderEliminar
  45. Enrique, el cotorra et tira per terra. Hi ha un comentari a la noticia de la guarderia feta pel cotorro que ve a dir que la seua noticia li pega 1000 bars a la teua i que els comentaris que ací s'han fet son tonteries.
    Pues estes tonteries han destapat la manipulació de la noticia de la cotorra i això li pica.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracies, no ho havia vist, no el pergues l.editorial que publicarem a mitja nit contestant a mes de quatre.

      Eliminar