viernes, 26 de septiembre de 2014

Nota de Premsa del PARTIT POPULAR sobre festes del poble

Les festes de Tavernes pasen desapercebudes

Les últimes festes patronals de Tavernes de la Valldigna han perdut protagonisme un any més. La desidia del govern municipal del senyor Jordi Juan ha calat en els ciutadans i finalment s’han caracteritzat per un aconteiximent rutinari d’escasa repercussió al municipi, que ha passat sense pena ni glòria. Any rere any les festes patronals van en decadensa i l’alcalde no possa remei perquè es trova massa ocupat amb assumptes del seu partit i d’eleccions. A pesar de no haver estat passades per aigua, no han sigut de l’agrat dels veïns. Alguns inclús les han qualificat de “les pitjors que Tavernes ha tingut”.

L’escasa participació ciutadana ha sigut la nota predominant. Sols 10 carrers engalanats. Al concurs de disfreces sols es presentaren cinc comparses i 20 minuts abans acceptaren la participació de dos últimes per salvar la imatge de la festa. El concurs de grafitis sols va contar amb tres participants. Fins i tot, en alguns actes a la plaça Major es suspengueren. I dels que es celebraren, en molts casos la gent abandonava la seua cadira abans d'acabar. En definitiva, un desastre.

Des del Partit Popular volem agraïr públicament l’esforç que els veïns i associacions han fet possible que estes festes ixiren avant. Concretament, les associacions, a pesar de vore reduïdes les seues ajudes i soportar un augment de la contribució del 30%, són les que han omplit fins a quasi el 40% del programa a base de presentacions de clubs esportius, concurs de xarangues, exhibicions esportives, ral·li fotográfics, competicions esportives… La resta han sigut actes religiosos (al menys un 10%) i la part que ha estat encomanada a la regidoria de Festes que aquest any aprovà un pressupost en junta de govern amb 132.400€ per a este fi.

Jordi Juan, de Compromís, com abanderat de la democracia participativa, no va permetre que des del Partit Popular coneguerem el contingut del programa de festes.Manolo Vidal, portaveu del Partit Popular a Tavernes, veu clara “la seua faceta més caciquesca que en cada plenari o acció deixa patent l’alcalde de Tavernes”. I li recorda que “per a fer mostra del seu talant participatiu deuria haver acceptat l’ajuda que els populars li prestaren per a fer un programa de festes del gust de tots” ja que “són els qui representem la majoria dels votants”.
No obstant això, el programa haguera sigut més ampli de no ser perquè a l’ajuntament no li va semblar bé que alguns grups de veïns celebraren els seus actes dins la ciutat o, com ja ve sent una costum, es celebraren la nit de cantants locals.
A més, des del Partit Popular volem denunciar l’ús que el bipartit ha fet d’estes festes. Sembla que per a ells ha sigut el començament de la campanya per a les locals. Han aprofitat les festes per a acusar-se en premsa de no saber ocupar el càrrec que ostenten. Una volta més, els seu interessos partidistes han quedat per damunt del saber estar i el respecte als veïns de Tavernes que poc els interesa les seues disputes internes.

En definitiva, unes festes convertides en una barata telenovel·la de mig dia: poc contingut interessant i moltes llàgrimes pel matrimoni trencat.

7 comentarios:

  1. Quants en governa la farina26 de septiembre de 2014, 0:33

    Si escriuen la nota de premsa en castellà, millor. El primer paràgraf ja dóna ganes de renunciar a la condició humana.

    ResponderEliminar
  2. I erre que erre amb la mentira de l'augment de la contribució quan el mateix Manolo Vidal va afirmar en el plenari sobre pressupostos i està gravat més o menys.
    "Hem de reconeixer que s'ha abaixat l'IBI sobre un 6%. Bueno ací segons qui ho diu varia la quantitat...."

    ResponderEliminar
  3. Per la meua part i no soc votant del PP, tenen rao han fet el ridícul, en plenes festes acusan-se en notetes de premsa d'estar fent campanya i es mereixen dimitir tots no han estat a l'altura de ser els dirigents que porten este poble.

    ResponderEliminar
  4. Això dis-ho al que ha fet notetes. Tots no son igual

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No,pero els de les notetes son els que portem el timó del partit i el govern.

      Eliminar
    2. Que les festes son fluixetes ja es de tots sabut. Que no canvien massa els darrers anys, tambe, llevat de les paelles del dia a la nit i la "novetat" de les xarangues.
      Que faça un escrit el PP, al qual el nou govern nomes ha fet un corta i pega igual que els de la oposició duien tres legislatures de continuisme en festes TE BARRA!
      Li diu el mort al degollat!
      Altra cosa son les batalletes entre socis de govern,res de nou,nomes que ha coincidit en festes,on hi han mes actes,pero aixo es altre tema.Tampoc es mes greu que passe entre socis de govern ni menys quan passa entre govern-oposició,donen la mateixa vergonya de cara al poble.

      Eliminar
  5. Vergonyós que es permitirá fumar porros als bous al carrer. A més de maltracte animal, no es controla la fumamenta de substàncies estupefacients.

    ResponderEliminar