lunes, 22 de septiembre de 2014

Nota de Premsa de KARINA VERCHER

L
a concejal progresista alerta que la dejadez del nacionalista Jordi Juan respecto a las obras del colector podría producir cuantiosos daños en la Platja de Tavernes si, como es típico del clima mediterráneo, la presente sequía acaba con un episodio de lluvias torrenciales.

KARINA VERCHER DENUNCIA QUE LA PLATJA DE TAVERNES VUELVE A AFRONTAR EL INICIO DEL LOS TEMPORALES DE OTOÑO SIN EL COLECTOR

La concejal progresista Karina Vercher ha vuelto a evidenciar la desidia y paralización del gobierno tripartito de Tavernes de la Valldigna denunciando que un año más la Platja de Tavernes va a empezar el periodo de posibilidad de lluvias torrenciales sin haber iniciado siquiera las obras del colector. Vercher ha recordado que hace unos meses ya adelantó que ni el Bloc ni el PSOE ni Esquerra Unida han tenido nunca la intención de construir el colector durante la presente legislatura dado que consideran que no da votos en relación a su coste. De hecho, el nacionalista Jordi Juan ignoró al inicio del verano el ofrecimiento de Vercher de aprobar una partida presupuestaria suficiente para iniciar las obras del colector.

La concejal progresista alerta que la dejadez del gobierno tripartito respecto a las obras del colector pone a la Platja de Tavernes en riesgo de sufrir graves daños materiales si, como es típico del clima mediterráneo, la presente sequía acabara con un episodio de lluvias torrenciales. “Al dar la espalda a las necesaria obras del colector de la Platja, el tripartito Compromís-PSOE-Esquerra Unida ha dejado claro que le importan mucho más sus sueldos y prebendas que los negocios y propiedades de los ciudadanos”.

14 comentarios:

  1. Estan esperant a que tu faces l'ordenança sobre els pisos dels bancs.

    ResponderEliminar
  2. Com sabem que la regidora no s’acosta a l’Ajuntament per a res, ni pregunta per a res, ni té idea de res del que passa hui en dia, tinc l’honor d’informar-li:
    L’ajuntament disposa del permís d'abocament d’aigües de la Generalitat des de fa mes i mig, cosa que el teu amic Manolo Vidal no va fer en quatre i damunt va consignar 700.000 euros dels 1’5 milions del cost total que contempla el projecte.
    Ha sigut Jordi Juan qui ha aconseguit els permisos de Costes de l'Estat, els de Costes de la GVA per actuar en la zona de domini públic del Sant Pablo i fa un mes i mig el permís de la Generalitat es disposen de tots els que calien per executar l’obra. Jordi Juan ha dut, i tu ho saps, tres anys de continus viatges a València i gestions, però t’ho calles perquè tu no tens altre interés que fer mal. Tens esquizofrenia malaltissa contra Jordi Juan i el govern i això es molt mala cosa.
    Cal recordar que el govern del PP en la pasada legislatura no va iniciar cap tràmit per obtindre els permisos. Ara els permisos ja es tenen tots de fa un mes i mig però es troben en fase d’al•legacions, es a dir no son definitius fins que no s’acaben les al•legacions i es responeguen. A partir d’aci, hi ha sis mesos per iniciar i dotze per executar, si no es demana prorroga atés la complexitat de l’obra. Si el teu amic Manolo Vidal haguera iniciat els tràmits en la legislatura passada potser s’hauria avançat un poc més.
    Això sense oblidar que la construcció del col•lector general de desaigüe a la platja estava previst des del 2006 dins del Pla Director de l’aigua potable de la ciutat, com a obra urgent. Però els teus amics del PP van governar les legislatures 2003-2007 i 2007-2011, sense mai no contemplar el col•lector dins de les obres urgents que havia d’efectuar la concessionària de l’aigua potable de Tavernes.
    Tampoc, i això es més greu i mes lamentable, no va aprofitar els plans E1 i E2 de Zapatero per dur a cap tota l’obra del col•lector i quan en el Pla Camps preveu fer alguna cosa, perquè s’acostaven eleccions, remodela la part de dalt de l’Avinguda de la Marina, està clar perquè es allò que té interés electoral perquè es veu, el col•lector no es veu i damunt el van construir la meitat d’ample del que hi havia previst.
    I tornem a repetir: mira l’interés que tenia el PP en l’obra que va consignar nomes 700.00 euros dels 1’5 milions, o siga ara caldrà fer modificacions.
    I demostres una ignorància supina amb com funciona l’Ajuntament quan demanes una partida pressupostaria que existeix i està oberta amb 700.000 euros i que s’haurà de completar tal com es vagen fen les obres i hi haja necessitat amb modificacions de crèdits per arribar a eixos 1’5 milions.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara,el PP posarà excuses per no aprovar la modificació de crèdit i retrasar-ho tot més,es tornaran a tirar les culpes mútuament i a pagar-la els ciutadans,sobretot els que viuen tot l'any a la mar.El Bloc,mentres comencen obres abans eleccions estaran tranquils,serà la seua gran obra i motiu per demanar el vot (si voteu PP,cambiarem de legislatura i el PP no ho acabarà).

      Eliminar
  3. Menudes favades de comentari, Karl . Només el falta la bola de cristall a la mà.

    Es un tema massa seriós perquè ens vingues amb bovades.

    Serios pel tema en si i seriós en vore com una regidora que alguns pensaven tenia trellat, ha perdut tot el sentit de la dignitat, de l'ètica i de la responsabilitat i es dedica a fer notes barriobajeres amb nomes el propòsit i objectiu de fer mal al govern, no de beneficiar als veïns.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ah,val,el que no soc seriós soc jo,pero els qui han fet vint plenos en un any per no aclarir quasi res son els politics. Mira't tu qui es seriós i qui esta de broma constantment. I no solament culpa del PP, hi ha oposició igual dins que fora del govern,taburet amb les tres potes coixes.

      Eliminar
  4. Ara la culpa que Jordi Juan no vullga construir el col3lector la tindrà Karina. Te co... la cosa. Però fa alguna cosa JJ?

    ResponderEliminar
  5. I qui li ha tirat la culpa a Karina del col·ledtor? Un altre que llig i enten el que vol.

    A Karina només se li retrau que com a regidora hauria de coneixer millor que els ciutadans com està el percal del col·lector i no dir les bestieses que diu.

    I a vore qui ho explica: Jordi Juan no vol construir el col·lector i està tres anys gestionant per aconseguir els permisos i els aconseguix. ¿ Això com es menja?

    El que té collons son les postures descervellades de vosaltres. I damunt que digues si fa alguna cosa...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues a que espera per començar a fer el colector? A que li caduquen els permisos?

      Eliminar
  6. Un altre que no sap llegir. Dalt es diu ben clar:

    Ara els permisos ja es tenen tots de fa un mes i mig però es troben en fase d’al•legacions, es a dir no son definitius fins que no s’acaben les al·legacions i es responguen.

    ResponderEliminar
  7. La regidora populista ens obsequia altra vegada amb el que millor sap fer: karinisme-populisme.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ania que vore com es pica el xic este! i parlant de populisme, ¿com li diries tu a la promesa electoral d'acostar el tren a borderia?

      Eliminar
    2. Això és diu Jornaler de la política

      Eliminar
  8. I que hi ha de "Tavernes ciutat lliure de circs amb animals"? I "Tavernes ciutat antitaurina"?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No et contestaran perquè no saben com encarar-ho... :)))

      Eliminar