martes, 30 de septiembre de 2014

Article d'opinió : BAJANADES

Com tots els que seguiu l' informació local, a Tavernes som varis els blogs que pululem per ahí, i algun altre qualificat com a mitjà de comunicació local perquè així està legalitzat.

Tots estem identificats amb una ideología o corrent ideológica concreta,l però ningún ens definim com a portaveu oficial, altra cosa és lo oficiós, ahí alguns no s'amaguen. Però ahí començen les diferències: 

- Com també sabeu mentres este blog i el mitjà publiquem notes de premsa de tothom, altres ho llimiten " als seus " o a aquells que li ballen l'aigua als seus. 

- Este blog té en cap a una persona plénament identificada, mentres que altres no ( o això creuen ells ) o inclús juguen al despiste. 

- Mentres açí opina tothom amb uns llímits, en altres al pareixer ser no. 

Però a més el que mai hem fet en tot cas des de l'administració d'este blog i com a tal ha segut clavar-nos amb altres blogs, ni menysprear als seus comentaristes, perquè pensem que cadascú que faça el seu camí que els ressultats es veuen dia a dia amb les xifres. I diguem des de la poltrona perquè el que ho façen els comentaristes i sempre també dins d'uns llímits és inevitable i entra dins del dret d'expressió.

I no tindríem ganes de fer-ho però si algú seguix des d'altres blogs atacant des la poltrona als nostres lectors i comentaristes o a este blog com a tal, doncs ens vorem obligats a baixar "al ruedo".   I no voldríem perquè una guerra d'este tipus sòls beneficiaría a tercers, a aquells que es queden esperant a arreplegar les deixalles en una baralla. 

Però bé, tingam la festa en pau, oferim,

Signat, Enric Estruch i Ferrando, administrador de Quadern.

3 comentarios:

  1. M'agradaria saber qui està darrere del supost "anonimat" dels blogs locals.

    ResponderEliminar
  2. Ni ho sabràs mai com que son politics i per a ells,el que es bo per a la plebe mai es bo per a la casta. S'enfaden si eres critic amb noms concrets (nomes amb els del seu bàndol,als demés pots dir-los les barbaritats que vullgues) desde l'anonimat o un pseudònim i ells t'ho diuen tranquilament sense donar la cara. No es molt bon exemple,pero clar,els politics no saben que es aixo de donar exemple,mes que donar estan acostumats a arreplegar.

    ResponderEliminar
  3. Ambarginades si que diu la cotorra, si. Damunt diu que les noticies sobre la guarderia no son ni paregudes. I L'home te raó, perquè la seua està manipulada i eixe nivell de manipulació no te comparació amb el d'ací, que el seu administrador sap rectificar. Allí no rectifiquen no enganyant-se, i si envies un comentari corregint informació incorrecta, et censuren. És veu que la supverbia li ve d'herència.

    ResponderEliminar