lunes, 22 de septiembre de 2014

Nota de Premsa de ACEPLAT

Després de l'aigua caiguda ahir de nit, manifestem que el consistori valler no té un clar Pla d'Emergència útil o eficaç, donat els resultats evidents any darrere any.
I és que no parlem ja del tema del col·lector, doncs coneixem bé la resposta que ens donen per a calmar els ànims del residents i comerciants de la platja; parlem d'altres que ens afecten tots els anys, als quals demanem solucions provisionals per a pal·liar els desastres que assoliran fins que s'arregle i finalitze el col·lector.
Ja no ens acontentem amb explicacions de si els va la llum o no, si hi ha motors de bombeig o si falla tot el Protocol d'Emergència. El ciutadà resident, turista o comerciant de la platja, no vol saber qui té la culpa, sinó quines solucions es prenen fins que s'hi solucione el problema, perquè cada vegada en menys temps, ens inundem amb mes rapidesa.
Ahir fórem molts els testimonis, i hi ha moltes fotos, que demostren que fallà el Protocol d'Emergències. Hi ha una empresa que s'encarrega de reiniciar els motors de bombeig si salten els automàtics. Si estàvem en alerta, ens preguntem per què l'operari d'Egevasa, desprès de 10 minuts de pluja intensa, tardà una hora per aplegar-hi i connectar les bombes d'extracció d'aigua. I per enllacar el problema, desprès de la campanya informativa llançada abans de les festes del poble sobre la neteja de rius i barrancs, no es continuà amb la neteja de la platja.
Perquè fa temps que denunciem que una vegada finalitza la temporada turística, la neteja en la platja és insuficient, per no dir nul·la, i segons ens diuen els veïns del passeig de la Goleta i del carrer Blasco Ibáñez, per posar exemples, no s'agranen els carrers ni es buiden les papereres des d'abans de l'inici de festes del poble. I la causa de les inundacions del passeig de la Goleta va ser la brutícia, fins que un veí, ajudat per una altra veïna, buidaren els claveguerams amb els seus mitjans.
La setmana de festes Aceplat féu entrega per registre d'entrada d'una sol·licitud d'informació sobre la recaptació d'impostos de la platja (antiga reivindicació) i sol·licitàrem l'expedient de finalització d'obra de l'avinguda de la Marina —en concret sobre el col·lector— als tècnics municipals corresponents.
I finalment sol·licitem que si tant volen ser transparents, ho demostren informant els ciutadans de les despeses aproximades que es produeixen, directes o indirectes, en la platja.

20 comentarios:

  1. Jo tampoc vull saber de qui és la culpa de que abans no es feren notes de premsa, a pesar que la situació era la mateixa perquè ja portem aixina de fa vint anys, i ara a la mínima se'n facen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Fa 20 anys no hi havia blogs.

      Eliminar
    2. Fa vint anys nomès es publicaba notes de premsa el Levante-Safor i ara gracies a internet tots poden fer notes de premsa perquè sempre hi ha algú que les publica.

      Eliminar
    3. El comunicat d'ACEPLAT té un tufet electoral claríssim.L'associació està convertint-se en la corretja de transmissió del PP. Per cert, a Manolo Vidal no li s'ha va dir res en el seu moment. Canta molt

      Eliminar
    4. No li se va dir rés ? Demà tindràs la prova .

      Eliminar
    5. ACEPLAT té uns pocs anys i per tant poc podía denunciar abans.

      Eliminar
  2. El anònim de les 13,40, ni coneix a la directiva, ni per a on van els tirs.
    Per que som de tots el colors i tan sols defenem la mar .
    Com associat i estar present en casi totes les reunions de Aceplat soc testimoni de haver-li donat canya al PP i Manolo Vidal.
    Demanar- li al que mana en cada moment es un dret a exercir, com a Ciutadans Participatius.
    Qui no plora no mama.

    ResponderEliminar
  3. Ja ja ja que risa me da. Tots de diferents colors...
    Li has donat canya internament, en petit comité que ningú s'entera, perquè comunicat en els ultims 16 anys denunciant la situació de la platja que es la mateixa d'ara no n'heu fet cap i el rete a que me'n digues un.
    Dia hora o lloc de publicació en premsa o blog. No busques no hi ha.

    I damunt volen ser ara Ciutadans Participatius, abans no.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Fa 16 anys ? Si ACEPLAT existix des de fa uns pocs anys, com podíem fer el que dius ? Enterat abans xarrar i difamar tant, i demà tindràs documents de abans esta legislatura.

      Eliminar
  4. Per al anomim de les 17.34.

    Tal i com jo conec A Ceplat hui en dia es va registrar en el Jusgat, fa 6 anys, en Octubre del 2009,
    No tinc dates concretes en ma , mes les puc aconseguir,
    li envie a Enric per correu @, les dates que dispose ara mateix..... per si ell es tan amable de compartir-les en seu el Bloq.
    I tenim representant en Participació Ciutadana PMS a una companyerà com a Secretaria i Representant a A ceplat en la Taula de Economia Sub-Taula de Turisme com a Presidenta.
    Fins les darreres eleccions, alguns dels membres de A ceplat se afiliaren al partit Alternativa per Tavernes, donant-se de baixa el seu President per a poder anar de cap de llista i no interferir en els interessos de A ceplat.
    Te reté a que vingués a Participació Ciutadana i quant parles treballes per el poble a mes del teu partit.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Demà seràn publicats els documents que ens envia ACEPLAT.

      Eliminar
    2. Igual dona 6 que 16, perque ni com a col·lectiu o com individus sempre haveu estat a allò que vulga el PP. Mai haveu obert la boca.

      Ara està bé que presenteu documents. Aixina tindrem mes arguments contra el PP i sabrem de cosa certa que ara demana o vol allò que a ell se li demanava i no va fer. Ens divertirem demà. I aneu espai, no vos s'enfaden molt els peperos.

      Eliminar
    3. Perque cregueu que els dos partits de comerciants (un de la platja) que no varen representació es van crear, llevant vots de centre-dreta al PP? Si hui en dia els teus líders estan manant es gràcies a aixo, entre altres coses, la mes important ACEPLAT.

      Eliminar
  5. El qui parla de tufe. ufet, no. Bon Tufot...

    Tots els anys des de que l'Avinguda es Avinguda s'ompli quan plou. Tots els anys des de que EGEVASA i no l'Ajuntament com es podia creure té el manteniment, fallen les bombes.
    Haveru vist alguna foto anys anteriors o queixes? Mai.

    Si tant d'interes té ACEPLAT en la platja ja huaria d'haver fet casa fonda a la generalitat demanant, nomes per començar, que financie els 800.000 euros que falten del col·lector. ¿Ho farà? No. ¿Ha fet alguna queixa, algun escrit, alguna sol·licitud per reunir-se amb qui fora en nom de comerciants i immboliaries de la platja i exigir, EXIGIR els permisos ràpids i diners? NO .
    Una volta han anat i perquè l'alcalde els va convidar perquè saberen el percal i va anar Giner. I sembla que no s'han enterat del tema.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ACEPLAT ja hauría fet casa fonda a la generalitat, té que fer escrits, sol.licituds , reunir-se amb qui fora ... des de quant es faena fer la de la administració local a una associació privada ? .
      ACEPLAT fa tot açò però cara a qui li té que respondre qué és l'ajuntament. Si les associacions ara tenim que fer la feina dels polítics, per a qué volem als polítics ? .

      Eliminar
  6. A vore si és que jo no sé llegir o el que no sap es eixe que està maxacant al ACEPLAT : El que esta reclama en esta nota és un Plà d'Emergències efectiu , doncs queda clar que l'actual, si és que existix, falla a les primeres de canvi com denuncia en l'escrit amb dates concretes. I açò ho porta fent des de principi de legislatura.
    Però clar, ix el fanàtic de torn a defendre al líder siga com siga inclús mesclant cosses en tal de maxacar al denunciant i que així es desvíe el tema qué, torne a dir, és la inexistència d'un Plà d'Emergència real i útil, i així que el govern isca de rossetes i qué ressulte que el denunciant és el roïn :Típic i algo a lo que ja estem acostumats els que seguim este blog quant els xafes el rabo.
    Per altre costat es denuncia algo visible a simple vista, com és que quant s'acaba l'estiu merda en la platja a gogó, mireu les fotos que ha penjat l'associació en el facebook i voreu el muntó
    de merda tret per un veí del clavegueram en La Goleta.

    ResponderEliminar
  7. ACEPLAT pot fer la mateia faena que fan les associacions d'empresaris valencianes la CIERVAL o la CEV que si van a demanar i exigir davant la Generalitat.
    No em faces bovo: no es fer la faena de l'Administracio local, es recolzar-la, i anar on taca.

    I ja esta bé de dir fanàtics als que no opinem com vosatros. Ni teniu respecte per ningú ni el coneixeu. Nomes l'insult i el despreci quan vos canten les veritats. I això te un nom molt clar i de regims que ja hem tingut .

    No no desvie el tema, el centre: renegueu i es queixeu ara quan mai s'haveu queixat i ho feu simplement per interes polític i no per interes per la platja, que això es de rebot. I efectivament tu mateixa ho dius i el delates: des del principi de legislatura, des de que no manen els vostres o la vostra ideologia. Abans tot perfecte.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De regims que ja hem tingut sou el millor exemple els que com tú no admitiu la mes mínima crítica. O tal volta de regims actuals del altre costat de la mar .

      Eliminar
  8. Nota : El tema se'n está eixint de mare amb desqualificacions que res venen al cas, aixi que aci el done per zanjat .

    ResponderEliminar