martes, 23 de septiembre de 2014

Editorial : PELILLOS A LA MAR ?

Nota : Esta editorial està escrita dijous 18 de matí i publicada a primer hora del dimarts 23, pel que pot ser que a estes hores en que esteu llegint-la estiga desfassada/siga errònea pels aconteciments, però ens temem que no ... Adivins ? No, sabíem el que NO anava a passar. 


És el que pareix a estes hores ha passat amb la darrera crisi de govern. 

I pensem que amb tot açò el remat electoral definitu dels socialistes vallers i per contra un reforçament de Jordi Juan i de les seues expectatives electorals.

I la resta, la resta qué digueu?  Ens consta
qué alguns no esteu massa contetns ...
I ho diguem perquè pensem que el qué ú no pot fer es dir públicament i a "bombo y platillo" pestes del teu Alcalde, eixe amb el que governes i en el que per tant deus de confiar, i després no arreplegar i anar-te'n a casa i a vore-les vindre,  

I més quant les bofetades t'han tornat a cabassos, perquè encara Juan el poc que ha parlat tant oficialment com per mig de qui tots sabem, calladets com si rés passara, supossem que ordres per a tractar de "salvar els trastos", ha tractat de "tirar balons fora"pel mateix, tots sabem de qui ve tota la llau de crítiques a Pilar Altur reflexades en este mateix blog i per les que ressulta qué la culpa al final es d'esta per no fer bé el seu treball politic. I inclús si així for,  seguent fruit d'un "calentò" pensem ara no valdría ni siquiera dir m'equivocat i prou perquè, com els borratxos i els xiquets,  has dit el qué en el fons penses de Jordi Juan.

Per tant pensem que davant tot açò sòls cap passar a l'opossició, perquè el contrari demostra ganes de aguantar per a saber quins motius .

Però bé, cadascú que agrane sa casa qué algú arreplegarà les deixalles.  

3 comentarios:

  1. Lo que te que fer la regidora socialista es dimitir per fer el ridicul. Ella va organitzar l'acte de les paelles pero no va dir als de Compromís el que tenien que fer.

    ResponderEliminar
  2. Ací el que fa les coses mal és Jordi, però qui està quedant mal sempre és el PSOE . Creia que els socialistes serien més inteligents per a vore que el Bloc els utilitza.

    ResponderEliminar
  3. Tenim un alcalde que està fet una modelo i que és un incompetent en general i amb el col.lector de la platja en particular.

    ResponderEliminar