viernes, 19 de septiembre de 2014

Nota de Premsa de KARINA VERCHER

La concejal progressista considera que tots els ciutadans tenen dret a saber que fa el tripartit Esquerra Unida-Compromís-PSOE amb els diners dels seus impostos i quants recursos han destinat a promocionar els espectacles taurins que tant critiquen fora de Tavernes .


KARINA VERCHER PREGUNTARÀ A L’ECONACIONALISTA JORDI JUAN PEL COST DELS BOUS AL CARRER

La concejal Karina Vercher ha anunciat que presentarà una pregunta escrita adreçada a l’alcalde de Tavernes, el nacionalista Jordi Juan i al regidor d’Hissenda, el socialista Víctor Borràs per a que aclaren a tots els ciutadans quants diners costaran els bous al carrer que l’ajuntament de Tavernes ha promocionat en el programa oficial de festes.
La concejal progressista considera que tots els ciutadans tenen dret a saber que fa el tripartit Esquerra Unida-Compromís-PSOE amb els diners dels seus impostos i quants recursos han destinat a promocionar els espectacles taurins que tant critiquen fora de Tavernes .

Vercher ha recordat que el tripartit EU-Compromís-PSOE que governa Tavernes de la Valldigna ha al·legat la manca de recursos econòmics per a mantindre la despesa social i s’ha negat en repetides ocasions a incrementar les partides econòmiques dedicades a les famílies més necessitades del municipi.

Finalment, la regidora progressista ha demanat coherència a Esquerra Unida, PSOE i Compromís, partits que critiquen els espectacles taurins en els pobles i ciutats en els que estan en l’oposició i els fomenten allà on governen.

40 comentarios:

  1. En el Facebook han fet una enquesta entre els vallers i va guanyant el no. Els "tolerants" del si diuen que qui no li agrade que no vaja. No s'han enterat de que no es pregunta qui vol anar i qui no,sino si volem que es facen o no,anem o no els bous els paguem tots. Tambe diu algú que a ell no li agrada el tir i arrastre o altres actes de festes i no ho critiquen. Pues que ho critiquen,es vote i si n'hi ha majoria de no,que els lleven tambe,dic jo. Pareixen els del PPSOE amb la por al referèndum per la independencia,vaja democrates!

    ResponderEliminar
  2. Collons, i jo que quan he vist que la trànsfuga feia una nota em pensava que anava a dir que ja ha acabat l'ordenança aquella dels pisos i els bancs.
    ¿Ja tens acabada l'ordenança?

    ResponderEliminar
  3. Que diguen que porten gastat en bous esta legislatura. Que diguen el seu cost total (bous, barreres, cadafals, seguro, vigilancua, neteja, ....)
    Jo no vullc que es maltracten animals amb els meus impostos. Qui vullga bous que els pague com abans.

    ResponderEliminar
  4. El Partit Animaliste (PACMA) ha convocat demà una concentració a la Plaça Major per protestar pels Bous al Carrer de Tavernes.

    ResponderEliminar
  5. Està xica es d'un cinisme i una hipocresia increïble. Es nota que no te massa trellat.
    Els bous eren bons i callava i atorgava i cobrava el seu de regidora a mitja dedicació (20.000 eurets a l'any) i no deia res dels bous, ni va presentar cap escrit en contra, ni va votar en contra del programa de festes, mentre estava en el govern.
    Tot era bo. Tot era perfecte. Era el millor govern. Ho digueres, no ho oblides i ja el vaig dir que això dels bous no em pareixia bé i tu vas dir que era lo que el poble demanava.¿T''enrecordes? La pela era la pela, però com ara ja no te la pela, ara cal desproticar i anar en contra lo que ella va aprovar.
    Passaràs la història com la regidora mes falsa, més falsa que l'aigua d'Alcudiola es diu pel teu poble i meu, i pels destrellats: Nomes ens quedava este, que tot lo que vas aprovar quan eres regidora ara dius el contrari. Això es diu coherencia i trellat. La teua coherencia i el teu trellat. una volta em vas enganyar i no ho tornaràs a fer. Que el compre i el faça cas qui no el conega.

    Ara no vingues donant-nos lliçons, quan vas ser tu qui va aprovar amb els altres els bous als carrer quan es va posar el primer any - Si, si amb el teu vot a favor, que el PP no volia això volia plaça- i ara vol aprofitar-se i manipular la gent que de sempre ha defensat eixa opció. Per això, espere que els amics del PACMA, miren be amb qui fan lliga i no deixen que els prenga el pèl.
    Esta nomes va a aprofitar-se del treball dels demes per deixar escapar el seu odi. I eixe no es l'objectiu que tenim, no volem gent que vinga per interessos personals i no per idees. I ha demostrat que no en té.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En uns tira i afluixa tan concrets i personalistes i dirigin-te desacreditant a la persona que signa l'article,no estaria de menys que t'identificares,del contrari molt del que dius perd quasi tota la força.
      Pel tema de PACMA no se perque barreges les coses,PACMA que diga la seua i Karina el que vullga,que coincidisquen no vol dir res. Si ho diu de cor i ho manté,esforços benvinguts, i si es un oportunistes com be dius tu, no cal fer-li mes cas, els protectors dels animals seguiran igual amb o sense ella.
      No deurieu fer-li tant de cas a esta persona una vegada no representa cap partit i quedant tant poca legislatura, deixeu-la estar i no emboliqueu tant el cabdell, no crec que ni uns ni altres meresqueu tant de protagonisme.

      Eliminar
    2. Estaran nerviosets. Deuen estar pensant que Karina es presentarà de cap de llista del PACMA.

      Eliminar
  6. Jo el que li preguntaria a la regidora populista és qui representa a EU en el tripartit. Perquè, si no ho entés malament diu que hi ha un tripartit. Manolo Vidal?La doble d'ella?

    Per cert, jo SÍ bous al carrer, en plaça i com siga.

    Bones festes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sempre has tingut planta de torero.
      Ara vols plaça? Vas a montar-la tu?

      Eliminar
    2. Pa torejarte a tu no fa falta Plaça. Amb un desllunat tinc prou.

      Eliminar
    3. Je,je,je que pronte es pica este xic.

      Eliminar
    4. Mes be que torero sera picaor,je,je.

      Eliminar
  7. Xe!! Cinisme!! Xè!! Hipocresia!! Efectivament la de JJ i Compromís i EU. En tots els llocs en contra dels bous i a Tavernes a favor. En tot cas la regidora sols ha preguntat pel cost. Quin problema teniu en això?

    ResponderEliminar
  8. ¿Que la regidora pregunte pel cost dels bous quan ella es regidora? Que ho pregunte Juanito, Ricardet o Antoniet que no estan en l'Ajuntament vale. ¿Però ella, que es regidora?

    Primera: sap que la liquidació de festes segurament no estarà encara en el ple d'octubre
    Segons: Sap perfectament i s'ha dit en premsa i en blogs locals el cost dels bous en altres anys. I encara que no estiga la liquidació en octubre, si el pressupost de festes del 2014 es com el del 2013... Catarroja descoberta! Entens això que vol dir? Cost igual que en 2013.
    Tercera: I si el 2013 el pressupost era prorrogat del 2012 vol dir que el cost era om el 2012 i ella formava part del govern en eixe any.
    O siga, una dona desinformada perquè no té ni idea de les coses municipals, simplement perquè no està, no s'acosta a l'Ajuntament, passa de tot i l'unic treball que se le coneix es una o dos màxim nota de premsa i quan s'acosta el ple.

    O siga damunt del cinisme i hipocresia i, haver votat a favor dels bous quan s'instauraren, ara ignorancia. ¿o serà gossera, falta d'interés en preocupar-se per consultar les dades d'altres anys, que ella com a regidora deu tindre? Ella deu tindre els pressupostos d'altres anys i els pot consultar.
    Ara ganes de treballar poques. Com demostra en l'ordenança que encara no ha fet, ni farà.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sou asquerosets. Aixì que per a que va preguntar Mònica Oltra per les despeses de la visita del Papa si és diputada? Doncs per que és la seva obligació... fiscalitzar a un govern corrupte. També és, per tant, eixa l'obligació de Karina, fiscalitzar un governn mentirós i populista

      Eliminar
    2. Ja volen fer de Pilar una Karina II, CC es salva per lo de la moció. Es Bloc es un monstre que no en te mai prou. Quan hi han coses que es fan malament, la culpa sempre dels demés, ells son perfectes. Nomes per aixo m'agradaria que abastiren la majoria absoluta, a vore si quan vingueren tortes giraven el cap fins 2 legislatures enrere.

      Eliminar
    3. Amic de les 12:25. Eres un enredador o un ignorant, amb la qual cosa estaries perdonat.

      El PP no ha donat mai eixos compters de la visita del Papa, els ha amagat sota clausules de confidencialitat, i Compromis, PSOE i EU els han tingut que demanar per via judicial moltes vegades.

      Hi ha milers d'enllaços en internet. Nomes un d'exemple
      http://www.eldiario.es/cv/Papa-Valencia-millones-urinarios-publicidad_0_226777344.html

      Karina Vercher té els pressupostos detallats del 2011, 2012, 2013 i ara els del 2014 i totes les liquidacions del 2011 al 2013.
      Si, si que els te. No discutisques. Que ho sé. El te i ben detallats fins el darrer centim que es gasta a l'Ajuntament. Això no es confidencial i se'ls dona a tots els grups i regidors.
      Ara, ¿tu saps la faena que representa consultar 60/70 fulls impressos de tots el pressupost d'un any? ¿I les poques ganes que te la Karineta de fer res?. Per això no ho sap: ni es preocupa.

      Sou patetics volen capgirar les coses, inventant-vos coses inexistents.

      Comparar el secretisme del PP i de la visita del Papa amb els pressupostos municipals, fiscalitzats primer per intervenció, despres per tots els partits de l'Ajuntament, despres pel sindic de comptes i per ultim per Hisenda.

      I que gent aixína, sense idea, que s'atrevisca a fer comentaris...

      Eliminar
    4. I si ho sap i ho pregunta, passa algo? Dic jo que estaria bé que ho saberem tots i no sols la regidora, no creus?

      Eliminar
    5. Crec que en la signatura dels convenis amb les associacions es fa públic el que subvencionen a cadascuna.
      Crec que a Jaume li donen 8 o 9.000€ per a que pague els bous,perque fer ja no fan cap activitat mes en tot l'any que els 3 dies de bous al carrer.
      Que siga car o barat ja no ho se, si diuen que en van uns 1.500 cada día, per tres dies eixirien a un parell d'€ per día, clar que aixo ho paguem entre tots.

      Eliminar
  9. L'alcalde ja ha reaccionat a la concentració del PACMA i rs declara antitaurino. Ha vist que no li interesen els bous politicament i va a deixar als de la penya abandonats:
    El alcalde de Tavernes promoverá una consulta popular sobre la celebración de "els bous al carrer". El primer edil se manifiesta contrario a esta tradición pero reconcoe que debe realizar una programación diversa - http://www.radiogandia.net/noticias-cadena-ser/14034-.html

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Conforme tu ho dius, canvia molt l'esperit i el sentit del que diu l'alcalde, total per a traure la teua conclusio personal i partidista, que en cap moment es allo que diu l'alcalde en eixe article: que no li interessen els bous políticament.

      L'alcalde diu: El primer edil considera importante tantear la opinión de la ciudadanía porque muchas veces, asegura, “es poca gente la que hace mucho ruido” sobre este asunto.

      O siga que quatre no imposen als demes res. Res a vore amb el que tu interpretes.

      Tambe diu: que desde el punto de vista personal, no le gustan los toros, pero como alcalde, dice que tiene que hacer una programación festiva diversa.

      O siga: la seua missió com alcalde està per damunt del que ell vol com a persona i com alcalde fa una programació diversa per a tots i no nomes per un grupet.
      Chapeau, Sr. alcalde. Es el que toca. Pensar amb tots.

      I ja posats: conec molta gent que no els agrada el grups i els concerts per tant que es suprimisquen, a molts no ens agrada beure alcohol que el prohibisquen en totes les festes, molts no ens traguem el futbol i tota la parafernalia de diners al seu voltant, que el suprimisquen de festes i tots els demes actes esportius... i així tot.

      Molta demagogia

      Eliminar
    2. Pues per a no agradar-vos el fútbol bé que va JJ i tot el seu sèquit als partits importants i presentacions de la UD. Encara tindrà raó el que diu que a l'alcalde els bous no li interesen políticament. jo crec que si fins ara li han interesat els bous per algo, ha estat políticament,igual que el futbol,les processons i les falles, s'els omple els ulls de vots.
      I el tema dels bous no s'ha de dur pels gustos personals, tant dona si a l'alcalde li agraden els bous com les sardanes, el tema a tractar és el del maltracte animal, i si per això el poble decideix tindre bous al carrer o no. la linea del mlatracte l'han de posar els ciutadans,no els polítics ni l'associació de bous.
      Que altres (dels dos bandos) aprofiten per fer política ja és altra cosa.

      Eliminar
    3. Xe jo ja no se al final si escric per a tontos o per a gent que es vol passar per tonta.
      Que te que vore les meues aficcions i allò que li 'agrada a JJ amb lo que a mi ma'grada, perquè vingues tu i ho faces tot igual.
      La linia no se qui la posarà, pero alguns hi ha que volen clavar el clau per la cabota: Mira tots els dies els bous plens.
      I ja esta be de dir mentires i enganyar a la gent amb un maltracte animal que no existix quan vosaltres esteu maltractant la intel·legencia de la gent fent-los i tractant-los com a tontos com si no saberen triar, perquè quan va als bous sap a allò que va.

      I aci l'unic que fa politica sou eixe grupet que consentiu i feu en el nord exactament el contrari del que digueu aci. Sou vosaltres qui teniu ganes de politzar un tema que el poble no politiza ni s'ho planteja.

      Eliminar
    4. Antitaurino JJ? Deixa que em riga, jajaja! I per això va als bous en la camisa de la penya taurina! Mira que sou graciosos, jajaja! I diu que ha de fer una programació diversa! Però si el programa de festes pareix el programa de festes del PP!
      jajaja... Lo únic que trobe a faltar son els variatés!

      Eliminar
    5. Anónimo de les 15:31.
      Els bous tots els dies plens. Uns 1.500. Un 8% del poble. Lleva els menors, uns 500, ja estem en un 5%. No els faces debades ni poses barra, ja estaríem en un 2-3% de la població. Aixo es tot el poble?

      Al de les 23:33, no ens preocupa el que personalment diga l'alcalde ni la samarreta que es pose. Tots sabem que es pot posar la dels bous,la brusa fallera, el xandall de la UD i el tratge de les processons i pensar tot el contrari. Inclòs tot açò ja ho han afirmat els seus acòlits comentant en La Cotorra. Per a ells el fin justifica los medios.
      Es la transparència eixa que diuen de la politica moderna.

      Eliminar
  10. Més tortura animal en les festes de Tavernes.
    Si no era prou el maltracte als bous hui tenim matansa de porcs senglars.
    A les 18:30, pl Major, concentració contra el maltracte animal pagat amb diners publics en les festes de Tavernes

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xe tu i de les tortures de la música dels pubs on aneu totes les nits i els saraus que armeu al mig del carrer, d'eixa no parleu.
      Molt de maltrate animal i sou als primers que maltrateu els animals de dos pates amb els vostres crits i ximpampum de musica i demés.

      Eliminar
  11. Matançaa de porcs senglars?
    Veritat que a ton pare, tu deus ser un crio encara, no li han desfet l'hort i li han fet alguns centenars d'euros de mal en arbres i reg de degoteig?
    Quan li ho facen, callaras.
    Home, queixat també de les matances de porcs per fer pernils i botifarres, o dels pollastres i conills per a les paelles.
    Ara diràs: no es igual. Sí que es igual, el fi es el mateix: es maten animals.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els caçadors ho tenen com un hobby, no com un servei a la comunitat. Crec que t'equivoques d'argument. I comparar la cacera d'animals salvatges amb els de les granjes doble tonteria, de fet les associacions contra maltracte animal també treballen contra l'abús de les ramaderies. Enterat.

      Eliminar
    2. A pero son animals salvajes els porcs senglars? Si son animals salvatges i fan mal quin problema hi ha en que els cacen?
      Com quedem? Es bo o es roin per a la civilització humana i vallera matar els bitxos que ens destrossen els camps? Matar els animals que ens disminuixen els recursos econòmics de les families es bo o es dolent? Si perc 1.000 euros en la collita i no puc donar de menjar tot el que vull els meus fills o comparar-los tots els llibres de textos ¿es bo o es dolent?
      A vorem l'argumentació que fas: serà ética? Sera animalista? Sera practica? Pensaràs amb la butxaca?

      Aclarix-te que això no te res a vore amb les bovades que diu d'animals de granja i animals de ramaderia o salvatge.

      Eliminar
    3. Un acte de batuda del porc senglar deuria fer-se en una època de l'any en que hi haja realment NECESSITAT i per personal qualificat. Que casualitat que en festes del poble sempre siga quan hi han destrosses al camp, tens pèrdues al camp i no pots comprar els llibres als xiquets. Crec jo que eixe dia esta marcat en un programa de FESTES. No es posa a un programa de festes la neteja d'un carrer o el canvi dels semàfors.
      La butxaca la tindrem igual fent les coses amb seny i pensant que els animals son éssers vius, es poden fèr servir en els casos precisos i tractar-los be tot a l'hora.

      Eliminar
    4. Jo no compren perquè tu li carregues el mort a l'Ajuntament quan es una activitat feta per una societat que té els seus permisos, els seus cotos i s'adapta en tot el que fa a la llei actual. L'Ajuntament no te res a vore, ni autoritza, ni nega, ni legitima eixa activitat que la societat de caçadors te permissos i coto per a fer-la.

      Ja voldria jo que a tots els que parleu tant dels porcs senglars rebereu durant unes nits la visita d'alguna manada en els vostres horts a vore que parlarieu despres.

      Eliminar
    5. Val, si l'Ajuntament no n'és responsable ni organitzador que no ho incloguen al programa de festes. Pero clar, n'hi ha que omplir el llibre de festes i que aparente que els politics programen moltes coses,no? Per mes lletres al llibret les festes no son millors...

      Eliminar
  12. a gandia compromis es manifesta en contra dels bous i a tavernes compromis te una penya taurina. estos de compromis nomes tenen el nom no es comprometen amb res.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Fals. Compromis es manifesta contra las corridas de toros que fa Torro, amb mort de bous. Altre que vol manipular fets. Son dos coses molt diferents.

      La penya taurina es una entitat com qualsevol altra. No es de Compromis, i en ella caben tots i en la junta directiva hi ha algun exregidor del PSOE.

      Eliminar
    2. Ahhh, ja ho pille! Si no hi ha mort de l'animal no hi ha maltracte! Clar que si!
      Però ara el que no entenc és perquè JJ volia prohibir el circ amb animals, ¿o es que en els numerets del circ al final maten als animals?

      Eliminar
    3. Touché, en el cas del circ Jordi es va columpiar, i ho diu fins i tot la gent del Bloc.

      Eliminar
    4. Tu no deus ser del Bloc quan dius tan gran bovada!

      Eliminar
    5. Seràs un heretge, no per pensar-ho pero si per dir-ho. A JJ li sembla pitjor la propaganda en contra que una pedra en la sabata. Diuen que hi ha democràcia interna pero al Bloc tambe hi ha disciplina de vot (i de pensament), no son diferents als demés.

      Eliminar