jueves, 25 de septiembre de 2014

Article d'opinió : A VOLTES AMB EL VUITÉ MANAMENT

Llegim en un blog local unes afirmacions i un atac contra un periodista corresponsal d'un periòdic regional que ens deixen estupefactes.

En tal blog s'afirma "Però ¿va haver una primera jornada de portes obertes per visitar l'Escola Infantil Municipal Víctor Calatayud? ¿Com pot tindre èxit o fracàs una activitat que no s'ha programat i, per tant, mai s'ha fet?" .

No sabem si es va arrivar a programar o no , però el que si sabem és qué el mateix partit del senyor Alcalde va anunciar per mig del seu gabinet de premsa que el dijous dia 18 a partir de les 7 hi hauría una jornada de portes obertes en la nova Guardería Víctor Calatayud. Es a més , jo tenía previst assistir perquè tenía també entés lo d'esta jornada però per motius varis no vaig poder anar : Algú més sap algo del tema ? Per donar llum al tema.

Desconec si es va portar a cap o no tal jornada ( a mi també m'ha dit "un pardalet" que pareix ser que donada la data i l'hora no es preveía que anara "ni un samarro", igual i sobre la marxa es desconvocara per això ) però qué Bloc-Compromís ho va anunciar ... com a que a mi en diuen Enric, i tinc la prova física i si algu "es fica tonto" la trauré.

I sí, ja sé qué que el que diga eixe partit no és oficial i menys en actes municipals, però tots ja sabem de qué va la pel.licula .

Així que tal volta això del vuité manament tindríen que repassar-ho més de un. 

Signat, Enric Estruch i Ferrando

5 comentarios:

  1. La coneguda persona que porta el conegut blog local vol controlar tot el que es diu i es publica peró com no pot fer-ho a vegades perd els papers com ara ha passat.
    Com tu dius Enrique "tila i bicarbonato"

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tienes razon Enric , lo que dice el partido no es oficial ni tampoco lo que publica el blog del pardal pero todos sabemos de que va la película. Eso sí , cuando les interesa , cuando no no .

      Eliminar
  2. El del vuité manament no accepta critiques.

    Li envies comentaris i no els publica, la transparència habitual del Blog del Pardal

    ResponderEliminar
  3. Eixe pardal vol controlar totes les crítiques contra el xiquet. Ai mare lo transparents que son

    ResponderEliminar
  4. I com sap tot això que publica en un comentari l'administrador de la Cotorra? Té informació directíssima de l'alcaldia. Després no li agrada que insinúan res.

    ResponderEliminar