miércoles, 24 de septiembre de 2014

Editorial : MANCA DE COORDINACIÓ O POLITIQUEIG PUR I DUR ?

Dilluns i com vos informarem es cel.lebrà la primera jornada del cicle de portes obertes en el Viver d'Empreses, i en ell encara estava anunciada la pressècia del senyor Alcalde, él Regidor de Foment senyor Llàcer va excussar la seua assistència perquè estava en lo de la entrega de premis de festes del poble en el saló de plens del Ajuntament.

I no ens pareix més o menys important el que estiguera o no estiguera l'Alcalde, l'acte no va desmereixer per això, el que volem destacar son altres dos qüestions :

La primera la falta de coordinació un altra vegada més al programar-se dos actes municipals a la mateixa hora, el qual pot ser degut a dos cosses:

- O bé que no tingam una persona que coordine des de que es va despatxar a Bufante, que no creguem.

- O bé qué ací cadascú va a la seua i programa i no comunica a qui correspon coordinar.

Qué cregueu ? ..... Nosaltres ho tenim clar i pense que vosaltres també, vist el vist darrerament. 

I la segona qüestió i tal com va plantejar un comentarista ahir en l'article de El Quadern denuncia és si tenía previst anar al altre del Viver com estava anunciat i les circunstàncies que tots coneguem el varen fer canviar d'opinió a última hora i anar al de festes , i en tal cas perquè ha preferit anar a un en vers de al altre : Qué cregueu ? ... Nosaltres també ho tenim clar.

6 comentarios:

  1. No m'ha quedat clar que és el que teniu clar. Ho podeu aclarir un poc perquè jo no m'aclarixc? Gracies oer l'aclariment

    ResponderEliminar
  2. El señor alcalde en estos momentos ve que se le van las cosas de las manos. Tiene el gobierno descompuesto y enfrentado. Ante esta situación actúa dando prioridad a lo urgente y no a lo importante. Lo urgente para él es que no tengan mas protagonismo los socialistas que él mismo y por eso fueron casi todos los concejales del Bloc a la entrega de premios y no a los actos del vivero de empresas.
    Lo que ya no consigo entender es por qué no asistió ayer tampoco a la charla celebrada con los sindicatos, según informa el Diari de Tavernes. Creo que no había ningún acto mas programado en Tavernes.

    ResponderEliminar
  3. Massa clar i tot. A Jordi sempre li agrada vore pel retrovisor el que fan els altres. Després passarà que no mirarà el davant i s'estamparà

    ResponderEliminar
  4. El capità del Titànic està més pendent de la foto que de l'iceberg.

    ResponderEliminar
  5. Politiqueig pur i dur.
    Fa mesos que el bipartit està desfet, no hi ha comunicació entre ells i a pagarla el poble.

    ResponderEliminar