martes, 30 de septiembre de 2014

Editorial : TÓMBOLA

Es curiós com quant parlem del qué està passant en l'actualitat política local, reflexant ni més ni menys el que vegem i que tots sabeu, sempre ix el de sempre dient que si el que volem es crispar, que si som el Tómbola local, etc.

No sabem, bueno, si ho sabem,  si el que preten eixe comentariste és desviar el tema o negar la realitat, o abdós cosses,  això sí sempre des del anonimat i menyspreant , que algo queda. 

I a nosaltres la veritat és que ens sap greu per Jordi el que tinga eixos defensors, perquè amb amics com eixos, per a que vòl enemics, ells assoletes donen una imatge que per a qué. 

I ja no digam d'altres que també tracten d'ajudar-lo però que pensem que amb tanta "triquiñuela" per a entendren's, vaja favor li estàn fent.

Però bé, nosaltres esta setmana passada hem passat quasi tots els dies de les més de mil entrades i ja ni parlem dels comentaris a grapats, diumenge anavem bojos amb el que entraven sobre la jornada de portes obertes de la guardería, antepenúltim exemple del que alguns s'empenyen en tractar sense gens d'éxit a basse de obviar-ho o de matar al missatger quant algú s'atrevix a parlar del tema, de negar o almenys menguar. 

Així que per si això som Tómbola, més val ser Tómbola que Pravda, granma o similars . 

11 comentarios:

  1. Açò no es un mal de la curia de Jordi (ayyy pobret,que males companyies) ni del propi Jordi (encara que ajuda prou,al ser el cap visible),es un mal de tot el Bloc valler.No de tots els nacionalistes vallers ni de tots els qui comulguen o comulgar ixen amb la seua ideologia. Han jugat a una estratègia d'imatge externa afable y d'un us del govern prepotent. Per ara,la primera part sembla eixir be,jugant a colocar sobretot als seus votants (o possibles) i als seus proveïdors (o possibles). Si pel camí s'en deixen algun,no passa res,en la guerra es diuen danys colaterals. Igual faran amb algun que altre regidor,no passa res tampoc,el que importa es el partit. Sempre que el partit tinga clar qui es el líder d'ells, i el que tenen ho fa gustosament,li va el paper. Ara be,mentres li ballen al seu so,si algun dia venen tortes ja voreu qui son els Juan. Porque el lo vale.

    ResponderEliminar
  2. Totalmente de acuerdo. Los cotorros y los cotorrines son peor que los periodicos que nombras. Es muy triste ver lo bajo que han caido y lo peor es ver el daño que le han hecho a Jordi como persona. Entre todos le hicieron dejar su verdadero camino, el que está relacionado con sus estudios, y le hicieron dedicarse a la política en cuerpo y alma. Ahora está metido en un lío monumental y su futuro profesional fuera de la política ha desaparecido.
    Los que le han aconsejado así quieren ahora tirar culpas a unos y otros.

    ResponderEliminar
  3. Els aceptes de Jordi pareixen cada día més membres d'una secta, al defensar allò indefensable i negar l'evidència. Diuen que tot va bé i pel poble van escampant pestes dels socialistes.

    ResponderEliminar
  4. Hi ha algú que no dorm fins que llig el teu article de les 12 i un poquet.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I n'hi ha qui s'alça corrents a les 7 del mati pel mateix motiu.

      Eliminar
  5. Lo que mal comienza mal acaba dice el refranero : Aquí se comenzó con lloros, después Bruto trató de matar a César pero se lo impidió la guardia pretoriana. No sería la primera ni la última vez que los pretorianos al final se cargan a su César .

    ResponderEliminar
  6. Ai Enrique, tu que deies que no faries politiqueig i ara resulta q no deixes de fer-lo... serà que hauràs vist que és el que realment dona entrades al teu blog, i consentir que es claven en la vida personal d'alguns concejals...

    ResponderEliminar
  7. No te equivoques Enrique, toda esta campaña para desprestigiar a ti y a otra gente tiene el beneplácito de Jordi. Va de bueno pero tiene el alma negra

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El desprestigi actual es per restar vots e intentar quedar-se'ls. Si despres votacions ja no interesen els vots e interesen regidors ja es canviaran carassetes (i editorials). Llegiu La Cotorra en època Karina-EU o fins fa poc el PSOE i compareu en com els tracten actualment.

      Eliminar
  8. Tots sabem que estos del Bloc son del que pensen que o estas amb mi o contra mi

    ResponderEliminar