viernes, 26 de septiembre de 2014

Editorial : QUESTIÓ DE CONFIANÇES

Divendres 26, 9 dies després de la noteta socialista de marres de la que tant hem parlat ... i sin novedad en el frente ... 

Tant la passada setmana com este dimarts plantejavem en este blog que al nostre pareixer els regidors socialistes, sent coherents, per ètica, si no els merejen altres interessos que el bé comú, i no confinat en l'Alcalde segons la dita nota, deuríen de haver pressenat ja a eixes hores la seua renuncia als càrrecs donat que son càrrecs de confiança que éste delega en qui confía, i per tant entenem que la confiança deu de ser mútua.

I huí li volem pegar la volta a la tortilla i plantejar per eixa mateixa confiança que deu ser mútua i si no dimitixen, que no pareix tinguen massa ganes, si l'Alcalde no els deuría de retirar les delegacions i que passen a ser regidors rassos i a partir de ahí que apoien o deixen d'apoiar el que millor creguen convenient: O és qué seguix confiant en ells després de tot açò? .   

Sincèrament pensem que una cossa o altra, però que seguir així, sense com si rés passara, és una burla per les dos parts al ciudatà, salvo que facen les paus, però de forma sincera i no sòls de cara a aguantar la cadira: De  moment rés hem vist al respecte, ni en actes ni en papers, per contra seguim vegent qué per darrere no paren les punyalades.

I tot açò a més d'un frau, d'un engany, no és bó per a Tavernes, doncs ja s'està vegent des de fa temps la descoordinació que estem denunciant i a més aumentada darrerament, i les ganes de eixir en la foto a la carrera i més si cap també darrerament per part de tots, dimarts denunciarem un clar exemple.

Però bé, temps al temps i com hem dit moltes vegades, les urnes jutjaràn a tots. 

10 comentarios:

  1. Tot el que has dit es resumeix en una frase (que tambe has dit): aguantar la cadira. Es necessiten i es mosseguen fent precampanya pero sense fer-se sang. Que siga una burla al ciutadà o ralentitze o empitjore la gestió del poble, per a ells es secundari. Tenen la ment en la propera legislatura.
    Igual que el PP fa la que creu la seua feina: ni fer ni deixar fer.
    No es mereixen cap vot ningu dels partits que ara estan (EU no deu res, pero clar, ara no està representada).

    ResponderEliminar
  2. El govern no es parla entre su, pero Juan no te la suficient valentía per a retirar les delegacions als socialistes. Juan vol donar la impressio de que tot va be. Tots sabem que entre el govern ni es miren a la cara.
    Ens estan enganyant als veïns.

    ResponderEliminar
  3. Demostren el que tots ja sabem hi ha que estar darrere el piterot sota totes les coses, no tenen mes remei, en uns moments com els que estem molts ciutadans passant i patint en les nostres carns amb sous de risa i poca faena. mentres ells estan fora de la crisis i es reparteixen bons sous que no estan al nivell dels ciutadans. d'este puto païs on els xoriços estan per tot arreu de la política i els polítics aguanten tot que faça falta per mantintre els seus meravellosos sous.
    estic segur que tant l'alcalde com els seus regidors tenen un bons sous que no son capaços de dir que es el que en realitat cobra cadascú d'ells, per tant tenen que fer-se bona cara i a seguir xuplant. del pot.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els sous son publics. L'alcalde ha dit mil voltes el que cobra que son 2000 i pocs. Te la nomina al seu facebook. La pots vore. Ningu mai havia fet aso en este poble. Ni les reunions cada any informant de la situacio economica i les coses importants per al poble tampoc.

      Eliminar
    2. I el que li pagaven i paguen de la Mancomunitat? I el que li tornaran d'IRPF? I el que s'estalvia en mòbils? Quant suma tot aixo? Que ens costa al poble? Mes de 50.000€. Hi ha molts que a banda dels sous els costa la quota d'autonoms i altres despeses per poder treballar.
      Creus que esta mal pagat? Quan no saben per on eixir,com tenen barra de comparar-se els politics amb l'altra casta,la dels funcionaris A que cobren en net mes de 3000€? Troben normal eixos jornals,per voler comparar-se amb ells? I, han fet els mateixos mèrits que ells, han aprovat alguna oposició com aquells?
      Que publique tambe al Facebook el que cobren les funcionàries de la neteja,o els agutzils,per poder comparar-lo amb ell, i tambe quins treballadors son els que fan tanta hora extra i quins cobren productivitat. I el PER QUE.

      Eliminar
    3. Eixe alcalde és un pocavergonya

      Eliminar
  4. Ningú parla dels porros que s'han fumat en els bous al carrer al costat de menors d'edat?
    Pegaves una volta pels voltants del recinte i ixies colocat i això que hi habien policies tot el rato.

    ResponderEliminar
  5. En lloc de Bous al Carrer parexien Fumates al Carrer.
    Mals porros s'han fumat este any al carrer la Barca i aixö que estava ple de menors d'edat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí no tenim prou amb el maltracte animal, ara s'afegix les fumates!

      Eliminar