miércoles, 17 de septiembre de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA, crisi de govern

Com era d'esperar els periòdics amb noticies comarcals arrepleguen huí el tema de la nota de premsa dels socialistes vallers. Com ja reproduïrem ahir la nota en el Diari Serpis, hui sòls afegit les capsaleres de la notica i la resposta de Jordi Juan.

Qui guanayà este sprint? El poble de Tavernes
segur que no, no és bó un govern inestable.

El PSPV acusa al alcalde de hacer campaña en las fiestas y reabre la crisis en Tavernes

Las provincias
Jordi Juan replicó brevemente a sus socios de gobierno: «Esta alcaldía continuará trabajando por los intereses generales de la ciudad sin entrar en discusiones que no le interesan ni benefician a nadie. Tenemos mucho trabajo que hacer más importante para nuestros vecinos».

Un incidente en las fiestas revela el distanciamiento entre el PSPV y el Bloc-Compromís de Tavernes

S. S. GANDIA

 Levante-emv

Según los socialistas, el alcalde evitó que los dos grupos felicitaran juntos a los asistentes a las paellas

28 comentarios:

  1. Tras esta situación yo no entiendo como puede seguir el pacto de gobierno. Es todo una farsa y sólo están juntos por la pasta? No hay proyecto común, ni sintonía, ni cordialidad. Así no se puede mantener un gobierno por respeto a los vecinos.

    ResponderEliminar
  2. 3 noticies parlant del mateix tema. Quines ganes de posar llenya al foc.
    Podemos i el PP estaran fregantse les manetes amb esta guerra i demà ja tenim els Bous

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els bous no són de festes,són del Bloc,i no ho dic jo sino els que els interesa anar repartint mérits i diferenciant responsabilitats dins del govern. Lo de regidories amb cartera en la opossició com passava abans ja serà utopia.

      Eliminar
  3. Qué no el pareix prou important com per a aixo ? I ara resulta que es el missatger qui fica llenya ...

    ResponderEliminar
  4. La jornada de portes obertes del divendres será divertida de veritat . Les colçades per ser el prota poden ser espectaculars .
    Cuidado Jordi que Víctor i Pilar el superen físicament .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Encara que hi ha algú que els supera en físic,cuidao en el tecnic "d'ocupació" que va saber ocupar-se en la oposició i sense plaça.
      Les portes obertes seran pa que córrega l'aire,perque si es per les empreses emprenedores es queden sols.

      Eliminar
  5. Estic esperant a que el blog de l'alcalde ens explique "l'estat de la qüestió" del que va passar en les paelles dels majors

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Esta ben clar:
      La regidora va fer deixació de funcions i no va organitzar l'anada de la corporació.
      La senyoreta Altur no va previndre ni hora d'eixida de l'Ajuntament ni com s'aniria al pavelló, no va informar a ningú i no va avisar a ningú.
      El PSOE ha mentit a Tavernes, ha enganyat els veïns i ha acusat a l'alcalde d'una actuació que es deriva de la seua falta d'organització i d'informació.
      No eres qui prepara l'acte? Prepara'l i no t'oblides d'avisar a la corporació que s'ha de fer.

      Eliminar
  6. La culpa de tot la te el PP

    ResponderEliminar
  7. Tranquil Jordi que en les fotos del pardalot no tindras competencia.

    ResponderEliminar
  8. L'alcalde ha dit en la Cope que tot és una rabieta dels socialistes i, com diu el RAE, una rabieta dura poc.

    rabieta.
    (Del dim. de rabia).
    1. f. coloq. Impaciencia, enfado o enojo grande, especialmente cuando se toma por leve motivo y dura poco.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L'alcalde es un progandista i una modelo. Que se'n vaya a saber casa.

      Eliminar
    2. Com s'atreveix el Administrador a publicar un comentari que tracta a l'alcalde de "una modelo"? I damunt anònim. Al final es que vorem de tot.

      Eliminar
    3. No ho tragues de contexte que es veu clarament a que es referix el comentariste i que es una crítica política i esta va en el carrec .

      Eliminar
  9. A este alcalde ja li ha passat de tot i per tots els costats. Transfugues, mocios de censura, rabietes, el pp posant pegues a coses bones per al poble, acusacions falses... I ahi el tens, aguantant el tipo i amb els c... ben posats. Sabedor dels ultims resultats de les europees. No s' enganyeu, eixe es el quit de la questió.
    I encara queden moltes fins a maig. La estrategia està clara. Deixeu les tonteries a banda

    ResponderEliminar
  10. Tal com ha anat avançant el dia s'ha sabut alguns fets que canvien tot el plantejament del PSOE i que va a demostrar que també este partit està ancorat com el PP en la mentira i la manipulació.

    Per diferents fonts i pròximes al govern de Compromis s'ha anat dient i confirmant en la xarxa que la regidora Pilar Altur, organitzador com diu la nota de la paella als majors, no es va preocupar d'organitzar l'anada de la corporació, ni es va molestar en informar a la resta de partits de a quin hora s'eixiria de l'Ajuntament i menys que aniria la xaranga, quan sempre la xaranga s'ha presentant al pavello directament i no ha anat amb l'Ajuntament.
    La regidora Pilar Altur no va informar de res a l'alcalde ni a la resta de partits sobre l'acte de la paella, i ningú sabia res de com s'anava a dur a cap. I l'alcalde que venia de Gandia per causa de treball pel seu carrec amb l'hora justa, com que no sabia res i la regidora no li havia dit res, va donar cap al pavelló.
    Qui és el responsalbe, senyoreta Pilar Altur? L'alcalde o vosté com a encarregada d'organitzar l'acte? Ho tenia tot preparat per armar el folló? Sembla que sí. ¿Per això la senyora Carmen Canet no es va acostar per a res? Per no passar per la vergonya de saber que vostés anaven a enganyar a tots?

    Per tant, el PSOE hauria de demanar perdo i disculpes publiques a l'Alcalde i a Compromís per haver faltat, primer a la veritat, i segon no complir amb a la seua responsabilitat com organitzadora.

    ResponderEliminar
  11. No se com s'ho apanyen estos de compromis que li peguen la volta a tot i sempre acaben esperant disculpes i que els demanen perdo.

    ResponderEliminar
  12. Pilar Altur ha de dimitir per fer el ridicul criticant a l'alcalde i per fer les pijors "festes" de la historia de Tavernes.

    ResponderEliminar
  13. Tan greu es conéixer la veritat? Tan greu es reconéixer que la regidora Altur va clavar la pota i no va saber organitzar l'acte? No tenia a Fabiola al costat i per això no va saber que fer?

    Pilar Altur ni va saber ni va voler organitzar la presència de l'Ajuntament. No va dir res a ningú. No va marcar l'hora d'encontre de la corporació per anar tots junts. Va passar de tot.
    I això es una veritat com un temple.
    Si ella havera preparat i organitzat com li tocava com es fan les coses això no hauria passat.
    Si això es pegar-li la volta....

    ResponderEliminar
  14. Que la Cotorra done la versió de l'alcalde i tindrem informació de primera ma.

    ResponderEliminar
  15. Carta d'opinio del director de Saforinformatius

    Grave, muy grave, me parece la actuación absurda e irresponsable polítivamente del PSOE en Tavernes, que parece más interesado en su corta visión táctica electoral que en que el Partido Popular no siga en la oposición.

    Tras conseguir pasar la tremenda y traicionera moción de cesnura de hace más de dos años contra el alcalde nacionalista Jordi Juan, auspiciada por el PP con ayuda de la edila transfuga de Esquerra Unida Karina Verchert y su pareja y camaleónico personajillo Xavier López, expulsado de Esquerra Unida de Gandia por su deriva extraña, el PSOE de Tavernes parecía estar al lado del pacto de gobierno de izquierdas hasta final de esta ya casi agotada legislatura, pero hace dos meses, se dio un hecho extraño: la destitución forzada del jefe de Prensa del Ayuntamiento, Vicent Bufante, un buen profesional.

    Este asunto y ahora la estúpida nota de prensa en la cual se quejan del excesivo protagonismo del alcalde en un acto festivo, en supuesto detrimento de la regidora socialista de Fiestas, me parece más bien una pueril disculpa para romper el pacto de gobierno, algo que sólo puede beneficiar al PP y darle la llave d ela alcaldía el año que viene.

    Allá los socialistas del PSOE si quieren arrastrar sobre sí esa grave responsabilidad y cavar su propia fosa política…; espero que esta conducta no tenga nada que ver con la crisis de gobierno en Oliva y que al final las direcciones comarcales de ambas formaciones hagan imperar el sentido común.

    I a tot això, tal com vas parlant amb els regidors queda més clar que Pilar Altur no va preparar l'acte, no va donar cap instruccio sobre com anar i l'hora d'anar, no va informar de res...

    Pobre PSOE, quina manera de cavar-se la fossa!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pareguda a les cartes d'opinió que es fan ací.
      Zapatero a tus zapatos

      Eliminar
  16. I el secretari de l'alcalde no sap cridar a la regidora abans i preguntar? si ara totes les culpes per a Pilar, i els altres com sempre "de rositas". Com li peguen la volta estos polítics a tot!!!

    ResponderEliminar
  17. Uns per no avisar.
    I altres per no preguntar.
    Casa per agranar.

    ResponderEliminar
  18. ¿El secretari de l'alcalde ha d'anar preguntant a la regidora si ha fet o no ha fet la seua faena? Eixa no es la faena ni l'obligacio del secretari ni de l'alcalde.
    L'obligació la té qui la té, i qui ha d'informar es la regidora del PSOE. No canviem el tema.
    Llegint respostes com esta, s'entén perquè passen estes coses amb el PSOE i perquè esteu com esteu.
    Mare meua, que l'alcalde li ha de preguntar a la regidora com té organitzat l'acte!!!! Ja no em podem llegir de mes grosses! Com si el rei vinguera a Tavernes i anara preguntant-li a l'alcalde a quina hora d'arribar i que ha de fer ací en vindre.
    Deu meu, quantes xorrades hi ha que llegir, per voler justificar que no aprofiten ni per a tacos d'escopeta ni per organitzar una anada a una paella.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xe tu que ja arribem a comparar a JJ en el rei. El fanatisme no te llimits, mare meua.

      Eliminar
    2. Si tens el cervell carregat d'efluvis etil·lics de les festes i no saps distingir el que es diu com exemple, problema tens.
      Ni es compara ni res paregut.
      Els vostres desitjos de manipular la realitat es tan gran que fins i tot no sou capaços de llegir allò que hi ha escrit.
      I pensar que estos són qui ens han governat, en el poble i en Espanya, mare meua!
      Ara, antimonarquic com sóc i partidari del dret a votar si voliem rei o republica, preferisc mil voltes més a JJ que al rei, siga el d'abans o el d'ara.
      A vore ara que reinterpretes.

      Eliminar
  19. Estic amb tu.
    Responsabilitat i obligacio la regidora de Festes, Pilar Altur que per alguna cosa te la competencia de festes. Si es bona per a repartir premis de xarangues, i fer discursets amb el prego i en altres moments de festes, també ho ha de ser bona per organitzar be, o manar-les, que tècnics té.

    ResponderEliminar